Жената Лъв 64-та тема

• 28 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
 Hug Добра вечер от мен!

Рени, честито и много късмет на младежа оттук насетне! Hug    bouquet

Да се похваля и аз - приета е по първо желание НЕ и в двете гимназии. Желанието и е Русе, така че от септември отива там. Flutter Много сме щастливи! Heart Eyes

# 91
  • София
Леле, браво, момичета! Много се радвам за децата!
Поли, успех и на Д.   bouquet! Много гаден език е немският, но пък много полезен  Mr. Green.

# 92
Браво на дечицата ви - Поли и Ренка. Hug  Да им купите по нещо, ей.  Mr. Green

Рени , надявам се и моето да се извъди такова умно и ученолюбиво, като твоето нали са на една дата. За сега добре върви уж, ама то в началото май не е много критерий.  Whistling

# 93
Браво на децата!
Браво за езиковите гимназии!
Браво и на майките им!  Hug

Дай боже, някой ден и аз така да се гордея с моите малчоганчета...  Praynig

На мен ми е зле!
Май вируса се разнася из цялото семейство.
Ако следвам пътя на логиката МУ, утре Бобърко ще е добре, а аз ще се предам...
А утре смятах да лунувам.  Sick

# 94
Мерси, момичета! Hug Гаден, гаден, колко да е гаден. Crazy На мен ми е направо отвратителен да си призная. hahaha Но като има желание, да го учи. Peace

Уиш, не се предавай. Hug

При нас пък върлува шарка и имам чувството, че е въпрос на дни да получа включване с дреб. ooooh!

# 95
  • София
Уиш, бъди като Бойко Борисов! Той хванал вирус и.... го пуснал  Joy, та и ти така - пускай го  Hug!
Пол, ма тя доброволно ли е пожелала немски!? Аз помислих, че ти си я назорила  hahaha. Е, в такъв случай, три пъти браво!
Кам, и аз много се надявам след две години да мога така да се похваля, ама... не съм сигурна. Не, че ми е глупаво детето, просто не е амбициозно и достатъчно целеустремено. Или поне така ми се струва в момента.

# 96
Е, лееекинко я понасилих, в смисъл, че искаше английски. Да, ама не виждам смисъл нещо, което е учила не знам колко години вече newsm78, да почва да го учи от А и Б. И така. Blush

# 97
Полинко, честито и на вас! Успех в новото училище и само поводи за удовлетворение да има! Wink
Уиш, ми така ще си на лунната утре... малко черен хумор на твой гръб Mr. Green Бързо оправяне Hug А. пък е с дрисък ПиснА ми Tired

# 98
Мерси, Тедко! Hug

А вие оздравявайте вече. Praynig

# 99
  • Балчик
Поли и от мен огpомно браво на Д  Heart Eyes , да я нацелуваш от мен и да
не  забравиш и Н  Heart Eyes да го добавиш към целувките .
Дано и в Русе и хареса  Peace
Скрит текст:
ех сетих се как и аз след 7 клас отидох в Добрич да
уча  ,
аууу а как не го харесвам тои град  Mr. Green
и до сега
!

# 100
Люско, тенкю много! Hug
И аз си спомням как от моето учене намразих Русе навремето. Crazy

Мацки, малко настрани от радостните трепети, но имам един въпрос. Цитонамазка с направление от ЛЛ може ли? Thinking

# 101
Полинко, мисля, че направлението е за гинеколог, а цитонамазката си я плащаш Thinking Поне така беше миналата година...

# 102
  • София
Мацки, малко настрани от радостните трепети, но имам един въпрос. Цитонамазка с направление от ЛЛ може ли? Thinking
Пол, все си мисля, че ще ти трябва и гинеколог, само с направление нЕма да стане  Joy  Hug.
Шегата да я зарежем, но ако питаш дали ЛЛ може да ти даде направление, а ти да идеш на АГ, който да вземе цитонамазка - така става  Peace.

Теди, оздравявайте и вие, бре! Кво става с тия вируси... целогодишно почнаха да върлуват!

# 103
  • Варна
Поли, Рени, поздравления за вас и за децата!  smile3501 Да са все така упорити и успешни!
Теди, Уиш, бързо да се оправяте и да ги наритате тия вируси! Hug
 Що не харесвате немския? На мен си ми харесва. Crossing Arms
Спонджи, как сте?
Рейче, Луси,  Hug Hug!

Поли, не знам за цитонамазката. Моито АГ само на частно работи, пък аз нИщЪ да я сменям.

# 104
Тони, мерси, душко! Hug

Аз за цитонамазката, срам не срам, ама не питам за мен. Вероятно неправилно поставих въпроса, но идеята ми беше дали цитонамазката минава през ЗК. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт