Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 268 533
  • 694
  •   1
Отговори
# 105
Мурад,Цвети,Ани Лечева,Веселина Здравчева-Пловдив.

# 106
  • София
Мурад,Цвети,Ани Лечева,Веселина Здравчева-Пловдив.

Daite im telefonite.

# 107
Гена-0896674927
Теменуга-032/260637
Махмуд-0897745115
Дана-0896179249
В.Здравчева-0889814920

# 108
     Здравейте на  всички,които търсят отговор на въпроса за това дали има хора с истински дарби в България,за да имат надежда да получат достоверно предсказание, както по отношение на проблематиката на живота им,така и по отношение на срок за развитие или разрешаване на определен процес или взаимоотношение.В тази връзка искам да ви споделя за впечатленията си от една жена,която посетих по настояване на един познат през 2001 година,но причината за това съвсем не беше гадаене.
     По онова време водих предизборната кампания на един кандидат депутат в град Русе и колега от коалиционните партньори дойде при мен в щаба с молба ,ако мога да отделя време да подготвя документи  и дам правен съвет на една бедна жена,която не може да си позволи адвокат за проблем свързан с дома ,в който живее.Въпреки голямата ми натовареност не можах да му откажа и след няколко дена на връщане към вкъщи реших да мина и да погледна документите на жената.Направих й консултацията ,а когато понечих да си тръгна,тя ме спря с думите,че искала да ми се отблагодари като ми гледа на кафе.Не вярвам някой от вас да може да откаже,не отказах и аз.Погледна в чашата ми  и каза ,че до седмица заминавам за Русия,първо в Москва,после в Сибир.После съм щяла да си отворя кантора в столицата на една съседна държава,после,че оттам съм щяла да получа покана и съм щяла да работя за хора с пагони,както и че ще пренеса цялото си семейство от Русе в София ,ведно с възрастните ми родители.Помислих си ,че жената явно не  е съвсем добре поради напрежението около проблема с дома й и побързах да си тръгна. Не минаха и три дни и аз получих обаждане от стар клиент,че има сериозен проблем в Русия защото са на път да му конфискуват поради безстопанственост скъпа поточна линия на митница в Томск,което е в Сибир, а аз съм единствения рускоговорящ адвокат,който може да ангажира.Полетях към Томск-  лети се през Москва и поради натовареността на  вътрешните линии, се наложи да чакам за трансфер.Точно на седмия ден -както го беше казала жената!
След приключване на ангажимента в очакване на възнаграждението от този клиент поостанах към седмица на гости на неговата фирма,като неочаквано получих покана да се кооперирам с едни колеги от въпросната столица на съседна държава и въпреки,че освен тях не познавах никого там,се настаних и работихме доста успешно до момента,в който не ми се обадиха от партийната централа на партията,за която ме бяха ангажирали на изборите да поема работа като юрисконсулт в Министерство на отбраната.Така се преместих да живея в София и да работя за хората с пагони,докато семейството ми си остана в Русе.Няколко години след това пренесох и тях тук в София и се изпълни и  последната част от предсказанията на тази женица.След години се върнах да я търся ,но съпругът й ми каза,че  е отишла да гледа внучето си в Германия и така остана само споменът за нея.
     За интересуващите се  мога да кажа,че е туркиня,казва се Зина -Зулейха или нещо подобно,живееше в близост до ж.п. прелеза ,в уличките около Библиотека "Максим Горки", мисля, че се води кв."Родина 3", но това е всичко ,което знам. Нещата ,които ми предсказа са трудни дори за съчиняване,защото касаят кратък период от време ,няколко държави и абсолютни случайности,които доведоха до много неочаквани поне за мен развития.Това е за всички,които са загубили надежда,че ще попаднат на хора притежаващи умения.

# 109
Здравейте, Мерче! Ето това е вече информация, наистина полезна тук в този форум, в който много хора се лутат да намерят правилния човек, който да им даде надежда! Явно това е цялата информация, с която разполагате за Зина -Зулейха, остава само съфорумци от Русе да помогнат и да я потърсят, за да тръгнем и ние натам!   bouquet Моля ви момичета и момчета от Русе, направете съответното допитване на място и споделете! Благодаря! 

# 110
Здравейте ,за съжаление имена на съпруга й не знам,а човекът който навремето ме свърза не живее покрай тях , а и отдавна нямам неговия телефонен номер.Ще се опитам да ви опиша къде живее-пред очите ми е ,но административния адрес няма как да си спомня-беше толкова отдавна,преди 10 години.В Русе  в  близост до Кооперативния пазар има ЖП прелез.Като идвате от посока пазара пресичате прелеза и покрай фурната на ъгъла и един денонощен супермаркет по уличката ,заключена между тях,тръгвате нагоре по баира,преди детската ясла на най-високото,хващате вдясно по последната пресечка преди яслата.Към три къщи преди края на улицата има ниска къщичка на навътре в двора, с няколко стъпала-паянтова.Има железни решетъчни ,тогава бяха боядисани в зелено врати, а в двора беше вързано куче.имаше звънец на желязната греда на портите.В съседство живеят техни роднини,с които те имаха спор за имота.
Това е което мога да ви кажа.Дано я откриете и ако ви провърви ще ви помоля на свой ред да ми изпратите телефон или други координати на Зина,защото тя е уникална.

# 111
Здравейте, Мерче! Ето това е вече информация, наистина полезна тук в този форум, в който много хора се лутат да намерят правилния човек, който да им даде надежда! Явно това е цялата информация, с която разполагате за Зина -Зулейха, остава само съфорумци от Русе да помогнат и да я потърсят, за да тръгнем и ние натам!   bouquet Моля ви момичета и момчета от Русе, направете съответното допитване на място и споделете! Благодаря! 

Да, това е много хубава информация. Съфорумките от Русе да съдействат, ще бъдем много благодарни. След това може да си направим и общо пътуване.

# 112
Здравейте ,за съжаление имена на съпруга й не знам,а човекът който навремето ме свърза не живее покрай тях , а и отдавна нямам неговия телефонен номер.Ще се опитам да ви опиша къде живее-пред очите ми е ,но административния адрес няма как да си спомня-беше толкова отдавна,преди 10 години.В Русе  в  близост до Кооперативния пазар има ЖП прелез.Като идвате от посока пазара пресичате прелеза и покрай фурната на ъгъла и един денонощен супермаркет по уличката ,заключена между тях,тръгвате нагоре по баира,преди детската ясла на най-високото,хващате вдясно по последната пресечка преди яслата.Към три къщи преди края на улицата има ниска къщичка на навътре в двора, с няколко стъпала-паянтова.Има железни решетъчни ,тогава бяха боядисани в зелено врати, а в двора беше вързано куче.имаше звънец на желязната греда на портите.В съседство живеят техни роднини,с които те имаха спор за имота.
Това е което мога да ви кажа.Дано я откриете и ако ви провърви ще ви помоля на свой ред да ми изпратите телефон или други координати на Зина,защото тя е уникална.

Благодаря Ви Мерче! Хайде Русе, вие сте! Имате вече подробното описание от Мерче! Успех!!!!! newsm10 newsm10

# 113
Вижте регистрацията на мерче, иначе необикновена история.

# 114

Да, това е много хубава информация. Съфорумките от Русе да съдействат, ще бъдем много благодарни. След това може да си направим и общо пътуване.
За общото пътуване касаещо съфорумците от София - аз съм насреща! Вече имам двама души на борда!   car003

# 115
Мили момичета виждам по коментарите,че сте въодушевени за пътуване до Русе,но както ви писах това е случка от 2001 година.Снощи се регистрирах,за да мога да ви разкажа за нея,както и да знаете,че има хора,които не се рекламират,не ползват интернет и нямат сайтове,не се явяват пред лицето ти във всяка медия, а просто ей така-по съседски обръщат по чаша кафе или хвърлят едни карти.Имам приятелка,която сигурно може да направи карта на всички ясновидци,магьосници,ходжи,попове,медиуми, знахарки и оракули в РБ,понякога докато имах повече време съм се навивала да отида да преценя достоверността на уменията й, защото по природа съм критична към тези,които имат претенцията за такива таланти.Да не забравяме,че по пътя на телепатията ние сами без да сме гадатели,можем да прочетем мислите на  хората , с които имаме силна  духовна връзка или на децата ни.

# 116
Та спмената по-горе приятелка сигурно може да ви изненада поне с още 15 тина имена на неспоменати  тук във форума лица,от които тя беше доволна с променлив успех.Сигурно и към момента ползва нечии шамански услуги, но вече и с нея рядко се виждаме за актуална информация.Имаше и още една жена,която ме впечатли не с това,което каза-дори не си спомням твърде какво беше,но ме удиви начина на гадаенето й-четеше по вените на ръцете си,които почваха да образуват нещо като букви и числа направо пред очите ми!Иначе гледа и на боб.За момичетата,които са ходили в село Звънарци Разградско сигурно знаят за какво става въпрос.Смрази ми се кръвта от гледката!Те в селото я знаят , но и за нея не знам дали е още жива понеже като ходихме със сестра ми при нея беше на около 70,а това беше през 2000 година.

# 117
Momicheta pisha vi samo da kaja che otivam pri baba dana ei sega stiskaite mi palci da kaje neshto hubavo i da suvpadne s drugite i psole shte razkaja Hug

# 118
Momicheta pisha vi samo da kaja che otivam pri baba dana ei sega stiskaite mi palci da kaje neshto hubavo i da suvpadne s drugite i psole shte razkaja Hug
Стискаме палци и чакаме информация после.

# 119
Успех!И търпение в многото приказки,извън гледането.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт