Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 268 535
  • 694
  •   1
Отговори
# 120
Мисля да отида при  Ходжата Сабри Мурад от айтос моля ако някой знае ли нещо повече за него да ми пише наистина се надявам да може да ми помогне,а и неми се пътуват 200 км за нищо моля ако има доволни или недоволни да ми пишат благодаря ви.

# 121

Ето един сайт с безплатни хороскопи за съвместимост. При мен се оказа много точен.
http://www.oculus.ru/sin.php

Мерче, благодаря, че сподели това с нас, много интересна история.     bouquet
Ние сме от Русе, но в момента не живеем там. Ясно ми е по описанието за къде става дума. Като си отидем , непременно ще потърся тази жена и ще споделя.

# 122
Здравейте, съфорумки!

Пиша, за да споделя положителните си впечатления(!!!!!!) от едно момче Демир от сайта на ЕзоТв. Това момче гледа на таро и е номеролог.

През февруари в един ден звъннах на седем различни ''експерта'' от този сайт. Тогава обстойно споделих тук впечатленията си и как всички се разминават в ''прогнозите'' си. Само тази на Демир се сбъдна с малко разминаване, но да каже, че насоката я е хванал, както стана модерно да пишем тук. Simple Smile

В началото на месец юни, реших да му се обадя пак, за да го попитам за едно предстоящо бизнес-съдружие на семейната ни фирма. Всичко изглеждаше о.к. Той ми каза, че няма да се състои и още две неща, плюс срок, в който всичко ще се случи. Аз не повярвах изобщо, дори бях забаравила за разговора. Добре, че на в бележника си бях записала за всеки случай прогнозите му.

И изведнъж миналата седмица, противно на моите очаквания и на реалните събития- се случи точно, каквото момчето предсказа и в посочения срок. Другите две неща, които ми каза, свързани с основния ми въпрос, също се оказаха верни.  Откакто отново се допитвам до ясновидци, това е първият случай, в който да съм толкова впечатлена.  Звъннах  още веднъж преди дни, за да го попитам за нещо друго, беше много конкретен, но след месец и половина ще споделя дали е познал.

Лошото е че много си натоварих сметката с този импулсен телефон. Съветвам, ако някой звъни, да се опита да се вмести в не повече от пет-десет минути. Доколкото разбрах Демир не прима лично и много ме е яд.

Това исках да Ви споделя, тъй като взаимно си помагаме и насочваме.

Ако някой реши да му звънне, ще съм благодарна да ми сподели отизиви тук или на лични.

# 123
Сподели телефонния му номер. Simple Smile

# 124
Horaaa,

ne se li izmoriavate da s ekonsultirate vse s razlichni....az super mnogo se natovarvam primerno....

Ot vsichki koito biah mai si ostavam pri Temenuga ot Plovdiv,kolkoto i protivorechivi da ste tuka...

# 125
Само да допълня че една моя приятелка, която не влиза във форума в три последователни дни разговаря с Ники Узунов, писа с Морисън и звъня на Демир. С нея си споделяме всичко и ми позволи да преразкажа тук впечатленията ѝ.

Нещата, които ѝ е казал Узунов се различват на 1000% от казното от другите двама. Не е впечатлена. Каза, че много я е подпитвал. Преди това му е писала във форума, където отговаря безплатно и ѝ е казал една прогноза, а после в директен разговор съвсем друга.

За Морисън ми каза, че е бил много точен относно миналото и сегашното ѝ състояние. Прогнозата за бъдещето му е била пестилива и много напред във времето.

От Демир остана най-доволна. Познал ѝ е едно към едно миналото и настоящето на ситуацията, малко по-конкретно от Морисън. Прогнозата му за бъдещето е също доста напред във времето, така че скоро няма да мога да дам обратен отговор.

Прогнозите на Демир и Морисън като срок се съвпадат, само че единият ѝ е предвещал добър край на ситуацията (Демир), а другият лош (Морисън).

# 126
ili_na   ето това е сайтът на ЕзоТв. Телефонните номера са различни, зависи от какъв оператор се набира.

http://bg.ezo.tv/

# 127
[quoteИмаше и още една жена,която ме впечатли не с това,което каза-дори не си спомням твърде какво беше,но ме удиви начина на гадаенето й-четеше по вените на ръцете си,които почваха да образуват нещо като букви и числа направо пред очите ми!Иначе гледа и на боб.За момичетата,които са ходили в село Звънарци Разградско сигурно знаят за какво става въпрос.Смрази ми се кръвта от гледката!Те в селото я знаят , но и за нея не знам дали е още жива понеже като ходихме със сестра ми при нея беше на около 70,а това беше през 2000 година.
[/quote]
WOW!!!Ето, това вече е наистина  впечатляващо!Кой знае от колко светъл източник черпи информация, но е изумително!!!
Чета тук за посещения при  разни сладкодумни баби еди кои си......успех  и приятно прекарване, но...за жалост, човек си остава само с подсладеното кафе и несбъдващи се прогнози за бъдещето, но за тази жена с вените от Звънарци ще е наистина страхотно ,ако някой съумее да намери координати ( в случай,че е жива и приема) и разбира се, ако пожелае да ги сподели.
Изумително е...,особено пък на общия фон!Дано някой може да помогне за свързване с нея.

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 18:05 от ryannn

# 128
Сподели телефонния му номер. Simple Smile
http://www.vbox7.com/byuser:demir1986?&ord=rate

Тук можеш да видиш и други неща, освен телефонния му номер.

Веднъж го гледах в това предаване, нищо смислено не казва, общи приказки. А с каква лекота изгаря негативната енергия...да му завиди човек на способностите.

# 129
eto me obratno,bqh pri baba Dana i sega isha za da razkaja,znachi naistina mnogo prikazki izpirikazva izvun gledaneto ama kato pochna da gleda nqma neshto koeto da mi kaza za nastoqshteto ili minaloto deto da ne go pozna,nqkoi neshta i bqha muglivi ama to vse pak na kafe gleda ina4e otnosno mom4eto za koeto pitam v strahotni detaili go opisa,preporucha mi da otida v edna curkva v asenovgrad da se pomolq i tova okonchatelno shtqlo da razreshi problemite mi tq kakto i drugi pri koito sum hodila i za koito razkazah davat kratuk period na sbudvane ot nqkolko sedmici,beshe tolkova kategorichna jenata kolkoto beshe i karla che vsichko shte se naredi no mnogo me e strah da se hvana da se nadqvam molq vi sega za vpechatleniq i ot baba dana i ot karla za men mnogo pravdopodobno beshe vsichko no znae li chovek.....ochakvam otgovorite vi momicheta Hug

# 130
 Здравейте ,
Бях обещала да пиша , когато видя резултати от посещението си при Хайрие .
Момичета , нямам думи ... при мен нещата се нареждат като с магическа пръчица /чак не смея да се похваля /...
Това наистина е чудо . Всичко се оправя , а освен това в срок с казаното време .
Ако някой все още се колебае , то аз съм жив пример , че Хайрие наистина е феномен .
Който иска , може да ми пише на лична .Готова съм да се срещна с всеки нуждаещ се , за да покажа какъв ад беше живота ми и сега как се подрежда сякаш никога не е имало лоши неща .
Хайрие за мен е наистина УНИКАЛНА!

Поздрави ! Simple Smile

# 131
На 20.07. ще пътувам за Благоевград от Стара Загора с намерение да посетя Стефка от с. Генерал Тодорово. Ако има желаещи и да си поделим разходите - пишете на лични съобщения.

# 132
момичета не искам да дам повод за спор решила съм че искам ходжа да ми направи ммуска за късмет кой ще препоръчате колебая се между Ариф този младия и Али Исмаил моля за мнения кой да избера

# 133
Здравейте, съфорумки!

Пиша, за да споделя положителните си впечатления(!!!!!!) от едно момче Демир от сайта на ЕзоТв. Това момче гледа на таро и е номеролог.

Ако някой реши да му звънне, ще съм благодарна да ми сподели отизиви тук или на лични.

И аз да споделя, освен, че ще платя 28,00лв допълнително, не си заслужава за карти таро. Питах го ясно и точно за дадено нещо и отговора  -ами за сега е това. Какво означава това,че след време пак трябва да звънна на този импулсен телефон и да ми гледа на карти таро .Не благодаря. Не си заслужава,това е мое мнение. Иначе горе долу прогнозата му е като и на другите.

# 134
Днес е Свети Врач -денят, в който празнуват лечители, врачките и др. Нека им е честит празника .  Flowers Bouquet
http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/20375-dnes-otbelyazvame … raznika-sv-vrach/

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 17:33 от mama na iv

Общи условия

Активация на акаунт