Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 852
  • 694
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Днес е Свети Врач е денят, в който празнуват гледачки, врачките и др. Нека им е честит празника .  Flowers Bouquet

Денят е празника на Козма и Дамян и няма общо с врачките, те са били лечители.

# 136
Здравейте,

Вчера и аз ходих при Ина. Мога да кажа, че останах със смесени чувства. Доста неща каза да се надяваме че ще се сбъднат. Личното ми мнение към момента е че не ми е познала много - поне по начина по който описа ситуацията, но се постара жената и се надявам за бъдещите неща да е била по точна.

И аз ходих, някой тук беше дал прогноза, че доходите и този месец доста ще нарастват. Май тази прогноза ще излезе точна  Joy
При мен описа точно " сегашно време", което аз си го знам и по-добре от нея, но за бъдеще нищо и не спомена, дори и на зададени от мен въпроси за бъдеще, започваше да описва сегашната ситуация newsm78... Иначе да, старае се. Но аз си тръгнах оттам с усещането за олекнал джоб и нищо повече...
Здравейте вчера и аз ходих при Ина направо сам възхитена много мила и приятна жена неините способности направо ме изумиха няма нещо което да не ми позна  не мога да повярвам че саществуват хора с такава дарба.

# 137
е,кога успя за в бъдеще да ти се случи вече?

# 138
Момичета, помните ли онлайн ясновидките- in English Simple Smile
Не че кой знае какво важно нещо ще кажа- само да потвърдя- не си заслужава да им се пише. Конкретно за Дороти- няма как да е познала-  преди няколко месеца ми каза нещо конкретно по зададен въпрос,   оня ден пак и писах, от друг имейл- сега пък каза противоположното. #Crazy Е, няма как да кажа, че познава! Така че- не си губете времето и надеждите с нея! Вярно, безплатно е, по имейла, но нали питаме, за да получим някаква насока Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 22:42 от akuma

# 139
е,кога успя за в бъдеще да ти се случи вече?

Може би е предсказала нещо конкретно, със слаба вероятност да стане, а случило се още след 24 часа. Wink

# 140
търся си гледачка в Благоевград
може ли да ми препоръчате някоя?

# 141
търся си гледачка в Благоевград
може ли да ми препоръчате някоя?

Стефка от Генерал Тодоров!!!!!!!!!!  bouquet

# 142
  • и тук и там :)
Някой чувал ли е за гледачка Таня от Люлин 10  - само това знам  newsm78

# 143
Здравейте момичета!
В предните ми постове споделих само част от опита си с хора ,които съм се убедила,че притежават дарба за предсказване на бъдещи несигурни събития.Бих искала да споделя и последващ такъв свързан с една млада жена,с която случайно се запознах в офиса на една бивша прокурорка,която я беше поканила да гледа на Таро на нея и на останалите адвокатки  в офиса.Знаете,че никой не би устоял на изкушението да поиска да му хвърлят едни карти-не устоях и аз.С точност до деня ми каза датата на рождение на бившия ми мъж,каза че се намира на тъмно и затворено място-беше вярно точно тогава беше в затвора,каза и това,както и за какво точно престъпление е осъден и кога ще бъде освободен.След развода ми с него през 2001 година нямах друга връзка и дори споделях пред приятелки,че си мечтая за романтичен мъж с когото да изживея голяма любов в сезона на цъфтежа на липите-обожавам този юнски благовонен сезон!Каза ми,че няма да минат и 2 дни от месец май, а тогава беше края на април,ще се появи човекът , който ще те поведе под липите!!!Тя беше категорична,че това ще бъде МЪЖЪТ и дори го описа,каза кога е роден-отначало каза зодиакалния му знак,а след  това и периода на  раждане с приблизителна точност от 2-3 дни.Аз разбира се,че не повярвах -та нали от години съм сама ,въпреки ,че ежедневно поради естеството на работата си се срещам с много хора.На 02.05. същата година един мой клиент ,с когото работехме месеци по много тежък юридически казус ми се обясни в любов.Той ме е ухажвал през цялото време,а аз си мислех,че просто е такъв джентълмен,мил и внимателен и грижовен  към всички  дами.Без малко да пропусна това съкровище.Да ,години след това все още сме заедно и много се обичаме,минахме през всякакви перипетии,за които Лили ме предупреди -казва се Лили момичето.Малко е странна , разбира се,не може да очакваме нещо друго от такива хора,но аз много я харесвам.Виждам я понякога и разбира се ползвам услугите й.

# 144
Натиснах на "публикувай" ,но забравих да кажа,че Лили е от София и живее на "Разсадника".Може,ако някой е много на "зор" да й дам телефона,но първо трябва да я питам дали е удобно,че тя  е с малко дете.

# 145
Здравейте момичета,
моля Ви споделете за Хайрие, тъй като смятам да отида при нея

# 146
Здравейте момичета,
моля Ви споделете за Хайрие, тъй като смятам да отида при нея
Някой може ли да каже при пътуване  от София  към Хайрие  къде точно трябва да се отклони човек от магистрала "Тракия", за да поеме   в посока  към  нейното село?

Благодаря.

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 00:50 от ryannn

# 147
4   Здраве и красота / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re: Ясновидци (врачки) - 10 тема  : Пон., 04 Юни 2012, 18:17 
Отговарям :
Хайриe почива само в сряда .
Парите са кой колкото и остави , да ! Аз лично и оставих 20 лв.
Селото се намира лесно , ако пътувате от София , когато се стигне в началото на Горски извор се хваща пътя за Мин. бани и само направо. Така ще стигнете до село Боян Ботево , но преди това има едно село , което се заобикаля. Стига се до бензиностанцията в селото и се хваща в дясно пътя , а не през самото село . Този път ще ви отведе в селото на Хайрие. Къщата и лесно ще намерите понеже има много коли спрени на пътя . Една жълта ограда има покрай къщата и пътя .
Това видях аз като ходих и ви казвам , че не е трудно .Има табели , а и хора , който може да питате .

Това е дала зеленоока тогава като ориентир.

# 148
Горски извор е село, което се намира по пътя от Пловдив за Хасково. Т.е. внимавай като стигнеш до Пловдив, гледай табелите на магистралата- търси табела "Свиленград",за да не продължиш за Чирпан.
Хващаш си пътя от Пловдив за Хасково и на с. Горски извор тръгваш по отклонението за Минерални бани. Минерални бани е общинският център, в който е селото на Хайрие.
Като стигнеш Минерални бани- в края на селото, изобщо не влизаш в него- на един разклон ще видиш табели. Тръгваш в посока Кърджали т.е. продължаваш само направо. Посоката е Кърджали, ти ще търсиш с. Караманци /то е по пътя за Кърджали/. Селото на Хайрие е на едно малко отклонение преди с. Караманци- знаеш как се казва-  Боян Ботево. Вече в селото как да я намериш има указания от Зеленоока, май и други са казвали, пък едва ли е трудно! Grinning Аз не съм ходила, просто исках да ти обясня пътя от София, нали  съм от областния център Simple Smile
Но, внимавай Naughty- да не пропуснеш табелата за Свиленград на магистралата! Не че няма да стигнеш до Хасково и оттам- до Боян Ботево, но ще си удължиш пътя, а и е объркващо. Малко досадничко ти обясних, но гледах да те улесня! Grinning Успех, лек път и дано ти помогне! Hug Аз не съм ходила при нея, ако и да е на 30 км Grinning Дано ти помогне, ryannn! Hug

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 08:22 от akuma

# 149
Здравейте,
тази неделя глегах Станция Нова и там имаше интервю с Иван Рушев(оперен певец), който гледал на кафе. Накои да е чувал за него и да има негови кординати?

Общи условия

Активация на акаунт