Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 840
  • 694
  •   1
Отговори
# 150
4   Здраве и красота / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re: Ясновидци (врачки) - 10 тема  : Пон., 04 Юни 2012, 18:17 
Отговарям :
Хайриe почива само в сряда .
Парите са кой колкото и остави , да ! Аз лично и оставих 20 лв.
Селото се намира лесно , ако пътувате от София , когато се стигне в началото на Горски извор се хваща пътя за Мин. бани и само направо. Така ще стигнете до село Боян Ботево , но преди това има едно село , което се заобикаля. Стига се до бензиностанцията в селото и се хваща в дясно пътя , а не през самото село . Този път ще ви отведе в селото на Хайрие. Къщата и лесно ще намерите понеже има много коли спрени на пътя . Една жълта ограда има покрай къщата и пътя .
Това видях аз като ходих и ви казвам , че не е трудно .Има табели , а и хора , който може да питате .

Това е дала зеленоока тогава като ориентир.

Въпросът е при пътуване от София, по магистрала Тракия,на коя табела трябва да се отклониш,за да тръгнеш в посока към Хайрие.
Табела"Госки Извор" със сигурност няма,казаха ми, че не било и на табела "Хасково"..тогава?

# 151
 Laughing
Здравейте,
искам и аз да споделя впечатленията си от един обсъждан доста във форума ясновидец та на един и същи въпрос веднъж отговора му беше напълно положителен със всичките му суперлативи, и веднъж отрицателен.Та поне да си водеше регистер на отговорите за да не стават такива куриози ............и сега името му е Никола Узунов.
Успех момичета в търсене на добрия............този със сигурност не е убедих се Grinning Grinning Grinning Grinning

# 152
Здравейте и от мен Simple Smile
Имам една молба от гр.Пловдив съм и от доста време искам да посетя жената от Боян Ботево,проблема е че нямам кола,а пътя си е доста - та ако някои има желание да поделим пътните съм насреща Simple Smile

# 153
ryannn, изчисти си кутията.

# 154
Laughing
Здравейте,
искам и аз да споделя впечатленията си от един обсъждан доста във форума ясновидец та на един и същи въпрос веднъж отговора му беше напълно положителен със всичките му суперлативи, и веднъж отрицателен.Та поне да си водеше регистер на отговорите за да не стават такива куриози ............и сега името му е Никола Узунов.
Успех момичета в търсене на добрия............този със сигурност не е убедих се Grinning Grinning Grinning Grinning
Контик, ясновидската дарба не е научно обоснована точно поради същия факт,че липсва пвторяемост на успеха на предвижданията при различните хора.По себе си знам,че прехвалените от много хора гадатели при мен имаха твърде посредствено представяне.Пресен пример за това и Стефка от Генерал Тодоров.2 от четирите приятелки,които отидохме там бяха втрещени от нещата,които тя каза.Моето впечатление беше на ниво средно.По-скоро добре усвоени умения по визуална психодиагностика ,теорията на която всеки може да прочете от една книга,която на мен ми е много любима с автор Георгий Щекин-"Визуална психодиагностика".Всеки човек с гена си носи предразположение за определени болести и определени особености на характера.Визуалната оценка на отключените вече състояния не е много трудна.По-трудно е да конкретизират събития ,личности и явления ,неизвестни и на теб самия. Врачуването във всички свещени книги е заклеймено защото така ограничава меркантилните псевдо ясновидци ,за де страдат хората с лабилна психика от някаква уж"божествена предопределеност", но понякога не ни е съдено да получим сведения от бъдещето ,при когото и да отидем за съвет,колкото и да е силен в усещанията си ,само защото трябва да научим урока си в този живот.Грешките,които се дължат на това,че не усвояваме уроците свише ни обричат на това, да ги правим безкрай.

# 155
  • София
Здравейте , случайно попаднах на темата и имам питане , ако някой знае.Преди време ходих при една гледачка на Граф Игнатиев , казва се Марина и страшно познава , сега искам да отида пак , че са ме налегнали страшни грижи , но телефона който имам не е актуален.Моля някой ако има координати да ми ги изпрати   bouquet

# 156

Въпросът е при пътуване от София, по магистрала Тракия,на коя табела трябва да се отклониш,за да тръгнеш в посока към Хайрие.
Табела"Госки Извор" със сигурност няма,казаха ми, че не било и на табела "Хасково"..тогава?
[/quote]

Ryannn, малко по-нагоре съм написала, сигурно си го пропуснала Simple Smile
Табелата, от която трябва да се отклониш, е за Свиленград.
Прескочи табелите за Пловдив, те ще те заведат в града, а оттам е по-объркващо за Хасково.
Отклонявайки се за Свиленград, ще излезеш на края на Пловдив, всъщност извън града - на пътя за Хасково. Оттам вече - виж какво съм писала за Горски извор и другите неща Simple Smile Лек път и успех, ryannn! Ако имаш нужда от други указания за пътя до Хасково, пиши ми! bowuu

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 15:36 от akuma

# 157
Laughing
Здравейте,
Контик, ясновидската дарба не е научно обоснована точно поради същия факт,че липсва пвторяемост на успеха на предвижданията при различните хора.По себе си знам,че прехвалените от много хора гадатели при мен имаха твърде посредствено представяне.Пресен пример за това и Стефка от Генерал Тодоров.2 от четирите приятелки,които отидохме там бяха втрещени от нещата,които тя каза.Моето впечатление беше на ниво средно.По-скоро добре усвоени умения по визуална психодиагностика ,теорията на която всеки може да прочете от една книга,която на мен ми е много любима с автор Георгий Щекин-"Визуална психодиагностика".Всеки човек с гена си носи предразположение за определени болести и определени особености на характера.Визуалната оценка на отключените вече състояния не е много трудна.По-трудно е да конкретизират събития ,личности и явления ,неизвестни и на теб самия. Врачуването във всички свещени книги е заклеймено защото така ограничава меркантилните псевдо ясновидци ,за де страдат хората с лабилна психика от някаква уж"божествена предопределеност", но понякога не ни е съдено да получим сведения от бъдещето ,при когото и да отидем за съвет,колкото и да е силен в усещанията си ,само защото трябва да научим урока си в този живот.Грешките,които се дължат на това,че не усвояваме уроците свише ни обричат на това, да ги правим безкрай.

Съгласна съм с теб.

# 158
Да ви разпитам, Хайрие отговаря ли по телефона?

# 159
Zdravei Merche , za syjalenie si mnogo prava ... nqkoi neshta 4ovek ne moje i ne trqbva da gi znae, te shte si doidat samp ot nego i v momenta v koito i ako 4ovek gi zaslujava .... na sila hubost ne stava kakto e kazal nashiq narod .... Jalko 4e v nasheto pokolenie nqma hora kato Slava Sevrukova da ti dadat syvet ili uteha ....

# 160
Zdravei Merche , za syjalenie si mnogo prava ... nqkoi neshta 4ovek ne moje i ne trqbva da gi znae, te shte si doidat samp ot nego i v momenta v koito i ako 4ovek gi zaslujava .... na sila hubost ne stava kakto e kazal nashiq narod .... Jalko 4e v nasheto pokolenie nqma hora kato Slava Sevrukova da ti dadat syvet ili uteha ....
Целия ни живот стана полуфабрикати.Искаме всичко сега,искаме точно този човек,не искаме този съпруг защото нямаме време и нерви да правим опити да променяме напасването на характери,не ни се удава да следваме търпеливо набелязана цел-днес имаме една мечта,утре искаме нещо съвсем различно.Това е характеристиката на днешните хора-не искаме да изстрадаме нито една победа,ако може полуфабриката на бързо сготвения успех.Не учим,само искаме.

# 161
Липсва ни смирение,търпение и последователност, затова страдаме от несгодите и преувеличаваме липсата на късмет.Не може цял живот да ни се случват само хубави от наша гледна точка неща.Често цената на нашето задоволство е нещастието на някой друг.

# 162
Merche ne znaesh kolko si prava .... tai kato golqma 4ast ot jivota mi e preminal v 4ujbina i sym imal vyzmojnostta da sreshtna mnogo razli4ni hora i situacia ... si absolutno prava 4e samo vqrata v dobroto i lubovta mogat da spasqvat i lekuvat .. i za vryzkite si prava , pove4eto hora trusqt v partiora si utvyrjdavane na samiq sebe si , a tova ne e lubov a 4ista proba egoizm.

# 163
Merche ne znaesh kolko si prava .... tai kato golqma 4ast ot jivota mi e preminal v 4ujbina i sym imal vyzmojnostta da sreshtna mnogo razli4ni hora i situacia ... si absolutno prava 4e samo vqrata v dobroto i lubovta mogat da spasqvat i lekuvat .. i za vryzkite si prava , pove4eto hora trusqt v partiora si utvyrjdavane na samiq sebe si , a tova ne e lubov a 4ista proba egoizm.
Жожо, поради тази причина хората се чувстват все по-самотни и по-самотни и им липсва чувството за взаимност.Защото искат само да консумират и да хранят егото си с нечие одобрение и най-бече с нечия завист.Както е казал един мъдър човек-"Как щяхме да видим звездите ,ако я нямаше небесната тъма?".Просто трябва да даваме повече ,за да може по системата на скачените съдове да получим повече.В миналото вярата без значение в какво-в Бога, в прераждането или дори вярата в някаква идея е карала хората да бъдат по-щедри в доброто отношение към ближния си,но сега когато и семейството е сравнително нестабилна единица разбирам момичетата,които в този форум отчаяно се мъчат да намерят спасителна сламка в предсказанията на един или друг гадател,особено ако съвпадат със собствените им очаквания за бъдещето.Търсят някой,който да им продаде с висока степен на достоверност вероятността за реализация на стремежите им.Затова практикуват "ясновидския туризъм".Само мърцина обаче,само тези на които наистина е дадено да научат предварително вярната посока остават удовлетворени.Останалите ,докато не дойде времето на "разрешената" информация,така и няма да са доволни от нито един оракул.

# 164
Tova 4e mnogo ot momi4etata v tozi forum , ne sa s mnogo utvyrdeni vijdaniq i razbiraniq e vqrno , no da ti kaja 4estno i mom4eta v pove4eto slu4ai ne sa stoka. Pove4eto nqmat uvajenie kym partiorkite si , imat prekaleno samo4uvstvie , lipsva im grija i vnimanie za semeistvoto. Na nikoi ama na nikoi ne mu se poema otgovornost .... za syjelenie tova e syvremennoto obshtestvo , ne samo v Bulgaria e taka , imam dosta primeri i v 4ujbina. Mnogo e jalko , pojelavam na pove4eto hora ot foruma naistina da namerqt srodnata si dusha ili spokoistvie v semeistvoto si.

Общи условия

Активация на акаунт