Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 837
  • 694
  •   1
Отговори
# 165
Май го обърнахте на леко чат на тема за живота, стига сте спамили със личните си разсъждения и прочие.

# 166
Da prava si Simple Smile Sajalqvame  Wink

# 167
Не приемам коментара на Прасковка за написаното в предните ми постове е към всички онези от форума,които се интересуват от врачки,гадателки,баячки и магове и затрупаха личната ми поща с молби за телефони на посетени от мен ясновидци през годините ,но не си задават въпроса  наистина ли им е необходимо.Ако някой се оплаква,че е отишъл и не е доволен от казаното,хуква към следващия обявен във форума адрес и се вайка за похарчените пари.Ако не развием критичност, а лековато си играем на тука има тука нема, ще объркаме още повече главите си в моменти на криза на житието,Прасковке.Желанието ми е само да помогна.

# 168
Здравейте ,
Хайрие
по телефона ще ви отговори ето го направо се набира с кода е / 037092524/.
От опит знам обаче , че не може да ви помогне по-телефона , а се отива лично .
Пътя до там доста го усложнихте , а то всъщност не е никак трудно стигането .
Аз съм много доволна , желая успех на всички , които имат нужда от помощ и я търсят .
Повярвайте ми , рано или късно нещата се оправят и надеждата никога не трябва да умира !

Поздрави на всички ! Simple Smile

# 169
Здравейте,
тази неделя глегах Станция Нова и там имаше интервю с Иван Рушев(оперен певец), който гледал на кафе. Накои да е чувал за него и да има негови кординати?

Телефон нямам,но живее на 2 крачки от пазара"Ситняково",на кръстовището до училището срещу фитнеса ,който преди беше  баня.
Бях при него преди много  време,забави се  за уговорената ни среща с почти 2 часа,чаках в хола му сред захвърлени неизмити чаши с изпито кафе и изрезки на статии за него и гледането му на кафе в  издания от ранга на "Шок","Шоу" и подобни ,докато някакви негови роднини си организираха  скандал със сила 15 по Рихтер  в съседната стая.Ако човек е любител на съспенса в латино и турските   филмови ТВ продукции би могъл да се забавлява с репликите и трясъците на обитателите на жилището,но по едно време стана твърде безумно и нетърпимо и си  тръгнах .Засякохме се  с певеца-гадател долу на входа на блока и се върнах. Използва компанията ми да ми разкаже най-вече за себе  си и семейните си истории. За мен лично каза  три неща, от които пет неверни,а  относно тези за бъдещето ми с времето се видя, че са по-отдалечени от истината отколкото е София от  Ню Йорк.Аз изпих кафето,той му удари едно обедно уиски и ме агитира да си напазарувам  чуден амулет за 100 лв  , който щял да ми бъде произведен от  някакъв руснак- квантов физик, с когото те заедно решавали проблеми( подозирам ,чрез съвместни напивания),  покани ме да ходя пак и този път да сме и пийнели,  но кой знае защо се въздържах.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 18:23 от ryannn

# 170
Не приемам коментара на Прасковка за написаното в предните ми постове е към всички онези от форума,които се интересуват от врачки,гадателки,баячки и магове и затрупаха личната ми поща с молби за телефони на посетени от мен ясновидци през годините ,но не си задават въпроса  наистина ли им е необходимо.Ако някой се оплаква,че е отишъл и не е доволен от казаното,хуква към следващия обявен във форума адрес и се вайка за похарчените пари.Ако не развием критичност, а лековато си играем на тука има тука нема, ще объркаме още повече главите си в моменти на криза на житието,Прасковке.Желанието ми е само да помогна.
Здравейте, Мерче! Щом имате доброто желание да помогнете, тогава моля да дадете телефона на Лили! И аз съм от тези, които Ви писа на лични, но не получих отговор! Всеки знае себе си и отговорен пред себе си! Аз лично нито съм консуматор, нито лакомник, изхранващ егото си, развила съм си в достатъчна степен самокритичността си, анализирам това, анализирам онова, развила съм си в достатъчна степен толерантността, търпението.......психологията не ми е чужда....! Ок, само че имам нужда и от такъв човек, затова съм и в този форум! Така че, с доброто си желание да помогнеш, моля за този телефон! Поздрави от един екстроверт! На всички останали се извинявам за дългичкия си пост! Хайде със здраве!  bouquet

# 171
Телефон нямам,но живее на 2 крачки от пазара"Ситняково",на кръстовището до училището срещу фитнеса ,който преди беше  баня.
Бях при него преди много  време,забави се  за уговорената ни среща с почти 2 часа,чаках в хола му сред захвърлени неизмити чаши с изпито кафе и изрезки на статии за него и гледането му на кафе в  издания от ранга на "Шок","Шоу" и подобни ,докато някакви негови роднини си организираха  скандал със сила 15 по Рихтер  в съседната стая.Ако човек е любител на съспенса в латино и турските   филмови ТВ продукции би могъл да се забалява с репликите и трясъците на обитателите на жилището,но по едно време стана твърде безумно и нетърпимо и си  тръгнах .Засякохме се  с певеца-гадател долу на входа на блока и се върнах. Използва компанията ми да ми разкаже най-вече за себе  си и семейните си истории. За мен лично каза  три неща, от които пет неверни,а  относно тези за бъдещето ми с времето се видя, че са по-отдалечени от истината отколкото е София от  Ню Йорк.Аз изпих кафето,той му удари едно обедно уиски и ме агитира да си напазарувам  чуден амулет за 100 лв  , който щял да ми бъде произведен от  някакъв руснак- квантов физик, с когото те заедно решавали проблеми( подозирам ,чрез съвместни напивания),  покани ме да ходя пак и този път да сме и пийнели,  но кой знае защо се въздържах.

[/quote]

А ти Ryannn си все така уникална! Давай все така!!! newsm10

# 172
Натиснах на "публикувай" ,но забравих да кажа,че Лили е от София и живее на "Разсадника".Може,ако някой е много на "зор" да й дам телефона,но първо трябва да я питам дали е удобно,че тя  е с малко дете.

Аз също съм от тези, които Ви писаха на лични, след като сама предложихте, че можете да дадете телефона на "Лили", но не получих отговор.
Мисля, че щом човек е решил, че има нужда от такава помощ явно е на "зор".
Мисля, че темата на форума е много ясна...

Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 173
Zdraveite momicheta,
Pisha za da vi predupredq da ne si pravite truda da zvunnite ili da prashtate sms na Mariq numerolojka uj koqto otgovarq na impulsen telefon 090063003. Zvunqh i predi sedmica i neshto po povod situaciqta s moq lubim bezkraino ubeditelna che zvezdite,chislata ili kakvoto tam smetna s datite ni i kazvali che ei tuka do 2-3 dni vsichko shte e chudesno.To stana vmesto chidesno,napravo ujasno zvunq i pak i na baza sushtite dati otgovora i se prevrushta v-``ami to az samo priqtelstvo imah predvid`` az i kazvam az vi pitam dali shte se sabere gadjeto mi s men kakvo priqtelstvo,vie kazahte 2-3 dni,ami ne mi otgovarq tq,imala sum predvid che vi se dava da ste zaedno ama vsushnost nqma da ste i oshte okolo 1000 bezmisleni jiteiski naputstviq,pri koeto az prosto si zatvorih i za poreden put se qdosah che ima hora koito tolkova ubeditelno da ti kajat edno a posle kato ne stane da ti obqsnqt kak ne e tova choveka za men,da utochnq az ne pitam dali tova e choveka za men a dali shte se vurne pri men :X Sujalqvam za bezkrainoto obqsnenie,no taka se qdosah che trqbvashe da spodelq #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 174
Да се включа и аз относно резултатите от прогнозите на Ники Узунов. Никаква познаваемост, нулева.  За 3 неща го питах. Първото трябваше да се случи много скоро, каза ми до 4-5 дни. Минаха тези дни и вместо положителните промени на нещата, те стигнаха до своя си край. Следващото нещо също няма как да се случи след като вече не съм с този човек. Последната прогноза е за септември, но там вероятността за случване също клони към 0 поради несбъдването на предните 2.

# 175
Натиснах на "публикувай" ,но забравих да кажа,че Лили е от София и живее на "Разсадника".Може,ако някой е много на "зор" да й дам телефона,но първо трябва да я питам дали е удобно,че тя  е с малко дете.

Аз също съм от тези, които Ви писаха на лични, след като сама предложихте, че можете да дадете телефона на "Лили", но не получих отговор.
Мисля, че щом човек е решил, че има нужда от такава помощ явно е на "зор".
Мисля, че темата на форума е много ясна...

Хубав и усмихнат ден   bouquet
ЕнигмеМ,както пише в цитата ,който сте поставили в поста си-предоставянето на координати на Лили е под условие-тя да няма против.Самата тя ме помоли да не разпространявам телефона й във форума и на мен ми остава само да се съобразя.На няколко от съфорумките го дадох след като прочетох мнения,които са споделили за това какво е естеството на проблемите им и Лили пожела тези дами да получат номера й.Може би съм избързала с предложението да свържа тези ,които са на "зор",защото се оказа ,че всички считат себе си в това положение,но разберет ме-не мога да го дам ,ако тя не ми потвърди за всички.
На всички хубав и усмихнат ден.

# 176
nqmapuk моля те,пиши на кирилица,а не на маймуница.Дразнещо е да се чете.....аз даже и ти прескачам постовете

# 177
Момичета искам отново да споделя,че от 2 месеца си пиша с Емилия като ми дава прогноза за всеки месец какво ще стане и искам да ви кажа,че до сега не ме е излъга нито веднъж. В смисъл,че всичко което ми е казала и така е станало. За това аз се спирам на Таро. Май най-добре там се познават нещата.

# 178
аз също съм говорила с Емилия, доволна съм, и аз мисля, че  Тарото май си показва най-точно. А някой да се е допитвал до Анелия Лечева, но не за хороскоп, а само за гадаене с таро карти?

# 179
sujalqvam nqmam kirilica i trqbva da gi naluchkvam Cry

Общи условия

Активация на акаунт