Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 269 803
  • 694
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте всички,пиша на всички,които си мислят,че съм Лили.Що за реклама й правя щом не публикувам щедро номера  на момичето ,та поне ако мога да помогна с клиенти,защото това е занимание натоварващо,та кой от вас би се съгласил по цял ден да му се влачат в къщата,да го ангажират с проблемите си и да искат някаква насока в поведението и очакванията си,и нямат възможност поради тази си дарба да работят нормална работа.Бях споделила във форума впечатленията си от нея преди да осъзная,че всички смятат,че изживяват драми и трагедии,а всъщност обикалят поредните набрали популярност гадатели като 100 -те национални обекта.Тези,на които се осмелих да дам номера й според мен,а и си е моя работа собствената ми преценка,бяха в нужда.За останалите съм преценила,че за тях Лили не е човекът.За да продължите да си правите статистика на познаваемост  по картата на Българиа със средства ,които навярно не печелите лесно , ви желая щастливи опити в търсенето.Отнасяте се гнусно към хора,които са имали само желанието да дадат кураж на някой,който е в нужда.Прекалено сте млади и повърхностни  към собствения ви живот,затова чакате някой да ви обещае щастие,не сте готови да изтърпите несгодите и да го спечелите.
Моля,да не ми отговаряте и да водите полемика в този форум,защото само ще спамите.Няма да прочета дори и яростните отговори на най-засегнатите от мен,защото не разговарям с хора,които не уважават чуждото мнение.Монолозите ги приемам само в театъра.Ако бяхте  малко смирени ,със сигурност щяхте да получавате повече.Останете Със здраве,Мерче.
rotfImbo rotfImao
Марче, Марче, искрено ме развесели Wink
Явно темата за теб е театър, а монолозите са твой специалитет, любим Wink
Лили за секретарка ли те е оторизирала, а, мила ? Как така ТИ ПРЕЦЕНЯВАШ КОЙ И ОТ КАКВО ИМА НУЖДА? Кой не зачита тук чуждото мнение и гледна точка, а признава само своето за меродавно такова?
Противоречите си, в писаните патетични слова и реални действия Mr. Green
Явно някой, има нужда да се чувства велик и значим, липса на внимание, мила Марче?
Тамата е за взаимопомощ не МОНОЛОЗИ И разсъждения относно  света и потребителите във форума.
Аз все още си мисля, че вие сте въпросната прехвалена Тароложка Wink Телефоните ви не са ми нужни, редя си карти и сама Mr. Green

# 211
Момичета да Ви питам за Ники Узунов. Два пъти му пиша по скайп когато е на линия и все не ми отговаря. Някоя от Вас свързвала ли се е с него по скайп до сега. Винаги питам дали е удобно в момента да задам 1 въпрос но няма отговор. Вие как се свързвате. Не ми се пише през сайта искам нещо по-бързо.
Звънни му по телефона. В момента мисля, че е много зает. Ако желаеш ще ти дам телефона му.

# 212
  • Sofia
ohhhh ...аз наистина съжалявам,че не запазих номера на Лили, че да спра тази г-жа Мерче с нейните поуки, наставления и прочее. Наистина е много некоректно да пуснеш мухата на хората, пък после "аз ще преценя дали и на кой да дам координати". Не мислете обаче, че няма вече да ви чете постовете, понеже е едва ли не обидена. Нека всеки даде мнение не само за ясновидците, но и за самата нея. Нека не само тя да има право на отговор, форума не е неин!!
Някой по-горе ме беше питал за мнение за Лили. Това което си спомням : имаше неща,които можеше да познае в детайли, напр.цвета на колата ви; предлага талисмани за различни неща -любов, здраве и пр. които струваха 40лв /2003г/  Shocked ; пращала ме е в църквата Петър и Павел / в парка Боримечката/, за разни молитви, свещи,ритуали и пр. Приемаше вкъщи, но имаше и офис на ул.Цар Симеон, после вече не. Относно гадаенето: спомням си, имаше нещо такова,че ако днес сме напр. 08.07. , то тя ще каже, че от 07.08. тръгваш по нов път, имаш нов шанс, ново начало, нов късмет и пр., но не се уточнява естествено в какво се изразява това. Доста общо все пак. Ако се сетя още нещо да изровя от паметта си, ще пиша, няма проблем.

# 213
# 214
ohhhh ...аз наистина съжалявам,че не запазих номера на Лили, че да спра тази г-жа Мерче с нейните поуки, наставления и прочее. Наистина е много некоректно да пуснеш мухата на хората, пък после "аз ще преценя дали и на кой да дам координати". Не мислете обаче, че няма вече да ви чете постовете, понеже е едва ли не обидена. Нека всеки даде мнение не само за ясновидците, но и за самата нея. Нека не само тя да има право на отговор, форума не е неин!!
Някой по-горе ме беше питал за мнение за Лили. Това което си спомням : имаше неща,които можеше да познае в детайли, напр.цвета на колата ви; предлага талисмани за различни неща -любов, здраве и пр. които струваха 40лв /2003г/  Shocked ; пращала ме е в църквата Петър и Павел / в парка Боримечката/, за разни молитви, свещи,ритуали и пр. Приемаше вкъщи, но имаше и офис на ул.Цар Симеон, после вече не. Относно гадаенето: спомням си, имаше нещо такова,че ако днес сме напр. 08.07. , то тя ще каже, че от 07.08. тръгваш по нов път, имаш нов шанс, ново начало, нов късмет и пр., но не се уточнява естествено в какво се изразява това. Доста общо все пак. Ако се сетя още нещо да изровя от паметта си, ще пиша, няма проблем.
А няма ли някой от превилигированите да е ползвал услугите й да сподели?

# 215
  • София
Чудя се , докога ще има наивници да вярват и да се доверяват на Карла???!!! Токова много негативи, но само истини! изписахме за нея........

# 216
След срещата ми с гледачката от Шемшево се видях с една жена от моя град,на около 34г.Да,има такса 20лв.,но позна абсолютно всичко и точно.Каза за някои неща,за които си мисля и за неща,които са станали,за които никой не знае.С пълна точност позна за нещата,които ме интересуваха.Ето това е истинска гледачка.Не гледа на всеки,тя си преценява кого да приеме.
Писах ти отдавна на лични за повече инфо, но нямам отговор...  newsm78

# 217
Какво ви е мнението за Кабала?  bouquet

# 218
lack   bouquet
Много е интересно, че мерче може да спами темата с нейните размишления и да ни поучава, а ние не може да изказваме мнения  Laughing.
Понеже тя твърди, че я познавам  искам да и кажа, че наистина познавам една от друг форум която страда от раздвоение на личността и съм убедена, че е тя. Доказа го.
 Вече други съфорумки са е познали и са и написали имената.Тази мания за величие и да използва високопарни слова са нейн патент, особено когато е след поредната доза алкохол вечер сама. Лошото е, че е започнала да използва чужди фрази, които вече друга съфорумка е използвала като това, че интернет било място да се покаже някой колко е значим, а други обикновени.Това сме го прочели и го знаем много преди ти да се появиш тук бе мерче!
 Че ако си значима защо ще имаш нужда да го показваш ?  Laughing Laughing
 Леле толкова много не съм  се смяла много отдавна, явно и е станал тесен Портала и дойде да се покажеш на "оскучалите мамчета". Така наричаше потребителките от Бгмама, а тя виждате ли колко е голяма, важна и значима!
 Голям смях е още , как в прокуратурата прокурорките барабар с адвокатките та сигурно и съдията чакат Лили и тя им реди карти. Това в кой филм го гледа?
Абе толкоз много филми на куп, просто не е истина.
 И понеже си е подредила живота, обикаля България надлъж и нашир та се консултира, а ние без цел и посока на къде сме тръгнали?  newsm78
Била проучила, кой има нужда. Сигурна съм, че такъв от форума тук няма дето да  има нужда, то с това раздвоение на личността , лоша работа !
Да не знаеш кой си , от къде си и за къде си тръгнал!  Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 15:52 от Zara_29

# 219
Вие пък колко много внимание и обърнахте на тази Мерче.
Ами понапушила се е женицата или е пропуснала  да си вземе хапчетата и решила да използва NETA за трибуна. Я по- добре я игнорирайте и дайте да видим кой къде ходи и какви впечатления събра.
Simple Smile
Нали е форум за споделяне.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 17:58 от sara0408

# 220
Здравейте на всички.
Искам да помоля който има телефона на Хамид ходжа да ми до пусне на ЛС.
Благодаря Ви!

# 221
търся си гледачка в Благоевград
може ли да ми препоръчате някоя?

Стефка от Генерал Тодоров!!!!!!!!!!  bouquet

по-подробно?
личен опит ли имаш? познава ли?
номер на телефон, по-конкретни координати и каква сума взима?

# 222

по-подробно?
разгледай темата, има достатъчно инфо....... Mr. Green

# 223
Преди известно време се включих, за да попитам за Катя от Мистично, защото си бях записала час при нея. Предисторията е, че имам личен проблем, който вече не знам как да разреша и реших да опитам и някои нестандартни техники. Първо писах на Мария Стойчева, пратих снимки, пари, описание на проблема и получих такъв отговор, че направо останах като гръмната не само от отговора, но и от сумата за решаване на проблема - 680 лева. След това се свързах с Катя по телефона и си записах час. Въпреки че прочетох мненията (благодаря ви!), реших да отида. Жената беше усмихната, добронамерена, отдели ми почти час, говореше доста, поразпита ме, поиска снимки... Не мога да кажа, че не позна абсолютно нищо - за някои неща позна, но каза, че за да се оправят нещата трябва да се направи восъколеене и защита - общо 130 лева . И аз казах добре.... Направи ги и каза резултат до 9 дни но за по-сигурно до 15 дни ... Е, днес е десетия ден и аз още чакам резултат.

# 224

по-подробно?
разгледай темата, има достатъчно инфо....... Mr. Green
Вече загубих телефона и,но ти си наблизо така,че и да отидеш на място може да я откриеш лесно.Струвами се,че на влизане в селото беше първата пряка в ляво,втората къща.Миналата година взимаше 20лв. и с горивото от София много ми се оскъпява.Познаваемостта е ...минимална.Тръгнах си много по-объркана отколкото бях преди разговора с нея.

Общи условия

Активация на акаунт