Ясновидци (врачки) - 11 тема

• 268 841
  • 694
  •   1
Отговори
# 405
Ами пак казвам, при мен не беше така, говори ми и аз само слушах, без да я прекъсвам, защото се удивих колко беше точна. Ти си доволна от Ники примерно, но при мен пък той няма никаква познаваемост. Това обаче не ми дава повод да го плюя, още повече за безплатното внимание което ми е отделил. Не че празната надежда върши работа...

Нещо не схващам...Защо, когато ти пишеш, че Узунов не ти е познал смяташ, че споделяш, а когато аз пиша същото за Карла го определяш като "плюене"?!

# 406
  • Sofia

[/quote]

Нещо не схващам...Защо, когато ти пишеш, че Узунов не ти е познал смяташ, че споделяш, а когато аз пиша същото за Карла го определяш като "плюене"?!
[/quote]

С Карла става същото като с Ина. Доволните от нея "споделят без да й правят реклама", а недоволните я "плюят". За разлика от Ина обаче, Карла поне прави някакви прогнози за бъдеще, пък били те сбъднали се впоследствие или не. Дава отговори на безплатен въпрос, скайп консултира за 15лв. Ина дори на конкретни въпроси мълчи,прогнози не дава, реди рими за 20 лв. и дотук!
Хайде сега пак ще бъда нападната.  Stop

# 407
Ина и при мен дори не е намеквала за ритуали освен за един по пълнолуние който е много разпространен и ми го препоръча че работел ако искам да пробвам ,даде ми няколко примера но не се занимава определено с ритуали.

# 408
  • София
От този форум разбрах за Ники Узунов.
Свързах се с него, но за сега само зареждаме вода за здравословен проблем. Много е любезен. Не знаех, че ясновидства. Когато говорих с него по телефона, той ми каза, че  нещата за него не се представят вярно. Водата, която зарежда, действала на енергийно ниво и не за всички болежки помага.
Хубав ден и успешна седмица на всички! Simple Smile)

# 409
Това се отнасяше за nikolinanik, не за теб.

Интересно, че и за Ина има коренно противоположни мнения, особено споделеното от Melissa77 сравнено с това от lack... Thinking

# 410
  • По света и у нас
               Добро утро на всички! Следя темата от самото й начало. Убедих се, че за  коментираните тук ясновидци има противоречиви мнения. Винаги има доволни и недоволни, което е нормално. Няма още такъв талант, който да познае 100% и на всички, които са се допитали до него. Само не ми хвалете хората, които са ви познали миналото или настоящето. Всеки си знае миналото, както и какво става в момента. Аз не бих си хвърлила парите и времето на вятъра, за да посетя такъв "ясновидец". Лично мнение Simple Smile
           За Анелия научих от този форум. Писах й в края на миналата година и прогнозата, която ми изпрати в началото на януари, се сбъдна 80%/ не чаках нещата да ми се поднесат на тепсия, а действах упорито, за да се реализират/. Сега чакам продължението- пак на мейла. Никога не съм я виждала, защото се намирам в чужбина.
Успешна седмица и се пазете от горещините! Simple Smile

# 411
Някой чувал ли е за Галя Бонева от Варна, прочетох добри отзиви за нея...тъй като сега съм във Варна да проверя дали има познаваемост при нея, ако някой е чувал...или ако може да ми препоръчате някой друг наблизо

# 412
Момичета, искам да ви попитак, какво мислите по случката, която ще ви разкажа.
Преди 3 месеца бях звъняла на леля Искра и тя ми каза какво ме очаква , аз я питах и за здравословен проблем, тогава даде срок края на май-съответно това не се случи.
Сега преди дни пак и звънях, за бъдещето ми каза същите неща, които и преди 3 месеца, за здравословия проблем каза ще тр да мине врем, този път не даде срок.
Според вас това което ми каза преди 3 месеца и сега за вбъдещето би  ли могло да е така? Тя няма как да си спомня, че съм и звъняла преди време, поне така мисля.Т.е. възможно ли е да е познала за бъдещето?

# 413
"alinachka" би ли си изчистила кутията за да мога да ти отговоря .

# 414
Изчистих я и ще чакам да ми пишеш!

# 415
Melissa77 беше споменала 4е ще ходиш при Ина сподели ако искаш какви са впе4атленията ти  просто разкажи по подробно моля.Благодаря предварително!

# 416
  • София
Здравейте!
Моля, ако някой е ходил при Силвана Христова , приема в София, в Люлин да сподели  впечатленията? си Познаваемост? Такса?
Благодаря ви!

# 417
  • По света и у нас
            Николина, не е нужно човек да се разкарва до Люлин, за да провери познаваческите способности на Силвана Христова. Достатъчни са глупостите, които е казала и всеки може да ги намери в нета: 1. През 2011 г твърди, че до края на годината ще приключи делото за сестрите Белнийски и 2. Майкъл Джексън е жив и се крие в манастир в Европа. Представям си, как ще ти "познае" бъдещето. Не си губи парите и времето за тази госпожа. Laughing

# 418
  • София
            Николина, не е нужно човек да се разкарва до Люлин, за да провери познаваческите способности на Силвана Христова. Достатъчни са глупостите, които е казала и всеки може да ги намери в нета: 1. През 2011 г твърди, че до края на годината ще приключи делото за сестрите Белнийски и 2. Майкъл Джексън е жив и се крие в манастир в Европа. Представям си, как ще ти "познае" бъдещето. Не си губи парите и времето за тази госпожа. Laughing

Vodoley54 , на всичките ми ядове и притеснения, които имам, успя да ми създадеш настроение и да ме разсмееш. Благгодаря ти!!!  Simple Smile

# 419
Melissa77 беше споменала 4е ще ходиш при Ина сподели ако искаш какви са впе4атленията ти  просто разкажи по подробно моля.Благодаря предварително!

Освен мен там пратих всички познати, засякохме се вчера в един ден почти всички там Simple Smile))
Всички са изключително доволни
Аз пак си бях и ще бъда занапред, при мен отново няма никакви разминавания.Мисля си дори , че този път беше още по точна и конкретна.
Присъствах и на един час с една приятелка, тя държеше да съм с нея.
На нея й говори съвсем по различен начин - за цветята у тях, за иконите които има в къщата си, посочи и къде в къщата си има една дърворезба с очи и уста /нали знаете как са издълбани очите и устните като дупки/, каза да я махне задължително.Каза й къде у тях има икони и какво означават.
Вижте, това което разбрах от двете ми посещения при Ина е това - тя не може да ви каже дали ще катастрофирате или дали ще спечелите от тотото, но може да ви даде най правилните съвети в каква насока да се движите и какво е правилно да направите, как да се държите с определени хора, дали тези хора са честни с вас, дали ви обичат,дали има смисъл да продължавате по стария начин или в време да промените нещо.
При Ина ходете ако сте пред дилема и се чудите кое ще е най правилното да направите.
Не очаквайте чудеса, просто ако й вярвайте я послушайте, ако не - ваша работа.
Аз я слушам и без да искам наредих една голяма мозайка, а тя се потвърди през последните дни.
Аз не знам кой й говори, но това, което си мисля е, че тя просто чува мислите на човека за който питате.Така вие може да знаете намеренията му и да сте наясно .
От Ина излизам с огромна положителна енергия, и предния път и вчера ми направи впечатление колко прекрасно се чувствам, имах чувството че обичам целия свят, което за мен е доста рядко срещано явление.
Така, че помислете точно за какво отивате - аз ходя за съвети, а не да ми каже дали ще ме блъсне кола или ще стана милионерка.
Всички, които пратих там са изумени и ми благодарят от сърце,
станах секретарка да им записвам часове, а вече става доста тегаво със записването, защото е за седмица напред.Непрекъснато има хора там, непрекъснато звъни телефона, ако предния се забави малко става голяма обърквация и чакане, затова си спазвайте часовете и времето, днес една приятелка със записан час в 11 е чакала до 11:45, а след нея са били още три жени и е било доста напрегнато.
Понеже ме заривате със съобщения за телефона, със съгласието на Ина го публикувам тук:

0887 249 184, ако ви вдигне мъж запишете часа при него, защото тя общо е нон стоп заета и е малко неудобно и да говори с вас, и да отговаря по телефона.

Толкова от мен по въпроса за Ина, споделям личните си впечатления, никой не е длъжен да се съобразява с тях!

Поздрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт