Азиатска козметика и грим

• 79 028
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Може ли линк? Благодаря!  bouquet
Въпросът не е към мен, но заповядай Flutter За съжаление в ибей вече се намира адски трудно и е на безумни цени, но имам големи надежди за новата с вулканична кал Peace

# 151
Благодаря Пух, страхотно ревю!  bouquet  Наистина е важно да се напари лицето преди почистване.
Ще си взема мостри от новата. То всъщност са лентички за почистване, не мостри newsm78

# 152

Очаквам още балончетата,Лохашил с невен и мостри на крема от охлюви Grinning

от ибей ли си поръчала Лохашил-а Thinking защото там го намирам само на 2 места и на двете е с доставка  Mr. Green

офф,светнете ме тези балончета за кво бяха,че вече съвсем се обърках Crazy

аз си чакам лимоновата маска и вече нямам търпение да довтасва,като ви слушам коментарите за нея,още повече се надъхвам Sunglasses

# 153
Пух е дала линк към маската на The face shop. Според мен няма да има разлика със старата евентуално дори може би по-силна но аз имам доста от старата понеже си бях купила две опаковки Grinning. Сега обаче в описанието към новата пише че е добре да се използва със THE FACE SHOP Quick Tightening Cream обаче не го намирам в ибей а според мен настина е задължително след тази маска нещо стягащо макар че и аз в момнта не слагам нищо само минавам с розова вода но едва ли е достатъчно.

Относно балончетата аз съм пробвала на Missha Super aqua но има две разновидности едната е Missha Super Aqua Oxygen Micro Essence Peeling и Missha SUPER AQUA Oxygen Micro Visible Deep Cleanser не съм сигурна коя от двете беше но май беше от втората. Служи за почистване на кожата и премахване на мъртвите клетки не изсушава изобщо дори напротив. Хареса ми но вече съм зарината с толкова продукти за почистване че трябва малко разчистя преди нови.

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 12:03 от nisa

# 154
  • София

Очаквам още балончетата,Лохашил с невен и мостри на крема от охлюви Grinning
от ибей ли си поръчала Лохашил-а Thinking защото там го намирам само на 2 места и на двете е с доставка  Mr. Green
аз си чакам лимоновата маска и вече нямам търпение да довтасва,като ви слушам коментарите за нея,още повече се надъхвам Sunglasses

За това става въпрос - http://www.ebay.com/itm/270974391437?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&am … p3984.m1438.l2649

# 155
  • София
И аз бях с лимоновата маска тази нощ. Не съм сигурна обаче колко е добре да се ползват избелващи продукти по това време на годината....през деня е ясно,че е редно да смес крем с висок фактор (моя Миша е с 45 фактор). Та се чудя дали да неоставя лимоновата маска за есента и зимата  newsm78

# 156
  • София
момичета поръчах си 20 мострички ( 40мл) от този крем
съдържа 91% слуз от охлюв (знам че звучи гадно )
ползали ли сте го

# 157
Аз чакам само 10 Mr. Green
Преди време се бях засилила да поръчвам бг козметика със секрет от охлюви, но се отказах, тъй като не ми вдъхна доверие фирмата производител.

# 158
  • на кого му пука
Аз съм чувала като лек за язва да се ядат сурови охлюви /много гнусно звучи/,
та нищо чудно слузта наистина да съдържа някакви ензими или други вещества които наистина имат лечебни свойства.Друг е въпроса доколко тези свойства могат да се съхранят под формата на крем?

Може като дойдат ако има описани съставките на английски да ги постнеш в тази тема и някой по-специалист да ти даде отговор дали става.

# 159
http://www.ebay.co.uk/itm/290555386546?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1497.l2649
днес го пробвах, мнението ми е още неоформено - черните точки наистина изчезнаха, е не на 100 % , но голяма част от тях. Но, си чувствам кожата толкова опъната и пресушена, че чак ме боли.

# 160
  • Варна
И аз бях с лимоновата маска тази нощ. Не съм сигурна обаче колко е добре да се ползват избелващи продукти по това време на годината....през деня е ясно,че е редно да смес крем с висок фактор (моя Миша е с 45 фактор). Та се чудя дали да неоставя лимоновата маска за есента и зимата  newsm78

И аз си задавам този въпрос. Като правило знам, че избелващи продукти се ползват, след като приключи сезона с активно слънцегреене. И наистина не намирам здрава логика в това през деня да ходя на плаж, пък макар и с висок фактор върху лицето, а през нощта да избелвам.

Иначе, и аз я получих днес, въпросната лимонова и е повече от ясно, че ще я подложа на тест още тази нощ.

# 161
  • на последния етаж
lepidopteria, и аз се нареждам за отзиви за крема със слуз от охлюв.  Blush

# 162
Днес пробвах новата маска с вулканична кал - http://www.ebay.com/itm/The-Face-Shop-Volcanic-Clay-BlackHead-Cl … 68#ht_3192wt_1110. За съжаление поне при мен не свърши никаква работа - нито една пора не успя да ми почисти.

# 163
  • Козлодуй

от ибей ли си поръчала Лохашил-а Thinking защото там го намирам само на 2 места и на двете е с доставка  Mr. Green

Всичко поръчах от ибей Peace За балончетата РумиК вече ти е отговорила.
Това е моят Лохашил.
Колкото до лимоновата маска през лятото-мен слънце не ме вижда много Grinning Работя на луминисцентно осветление(предимно),ако съм навън,то е по кръчмите Mr. Green Не съм ходила скоро на плаж,нямам си моренце.На басейн не ми се пържи,гледам някои колежки са се сбръчкосали съвсем от слънцето.Харесвам тен,но...Така че избелването не ме притеснява,макар че не това е ефекта,който очаквам.Само след един опит кожата ми изглеждаше успокоена(след цикъл съм и нещо взеха да ми излизат "младежки" пъпки на дърти години Twisted Evil ),освежена,омекотена,изгладена...Нямам много голям опит с бялата козметика като цяло,но никой друг нощен крем не ми е предизвиквал подобни ефекти и не мисля,че си внушавам само заради големите ми очаквания Grinning
Сутринта пробвах първият си ВВ крем,мостричка-Elishacoy Premium Gold Mineral BB SPF45.Kато цвят може да се каже,че ми пасна,може би съвсем леко по-светъл,но ок.Но като консистенция си приличаше на фон дьо тен.Мазничко за моята кожа.Покрих го с малко пудра,и до към обяд беше добре.Даже една колежка изкоментира,че лицето ми изглеждало много гладко,като на фолкпевиците Mr. Green Но след всичкото тичане и жега(за жалост не стоя само на климатик през работния си ден) го усещах тежък,а и май взе да се събира,с други думи не съм очарована.
Видях,че щерката е отворила друга мостричка,а е клепала и вулканичната маска,но е на работа и няма как да я питам за впечатленията и.
P.S.Сега се сетих,че може да съм прекалила с количеството.Никак не са ми удобни тия мострички в пликчета...

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 23:37 от Lunen_sun

# 164
И аз се притеснявах за избелването през лятото и питах в другата тема за ББ-та. Отговориха ми, че в повечето азиатски кремове (ББ и други) слагат арбутин и се използват целогодишно  Flutter
И аз поръчах лимоновата маска и я чакам с нетърпение  Party

Общи условия

Активация на акаунт