Детегледачка в детска ясла?

• 218
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. Много бих искала да работя като помощник-възпитател или детегледачка,но след като минах курса за помощник-възпитател разбрах,че от нас се изисква наистина много. Имам малко дете и много обичам децата,имам и подход,но не знам дали тази позиция ще е добре за мен след като имам малко дете. Интересува ме дали наистина ние правим всичко (от чистене на двора,миене на съдове,сервиране,смяна на памперси до смяна на госпожите,когато са почивка)? За да кандидатствам трябва директно да си пусна документи и се започва веднага. Тоест няма интервю и няма как да попитам за заплащането. Знам,че е на минималната заплата,но има ли някакви бонуси или пък ваучери за храна? Ще се радвам,ако знаете,да ме ориентирате Simple Smile

# 1
  • София
Много работа, ужасно малко пари, голям стрес.
Насочете се към частните ясли и градини.

# 2
Помощник възпитател всъщност е лелка, чистачка, обслужващ персонал.
По-добре в детска градина, там поне до тоалетна ходят повечето самостоятелно, в яслата ще сменяш памперси и ще миеш ла@ната на чуждите деца.

# 3
Едва ли има бонуси и ваучери за храна, след като не са обявени.
Ще ти възлагат всякакви задачи, каквито изброи, в рамките на работното ти време. Наемаш се за толкова часа и правиш тези неща.
Като чета това, което си написала за подхода ти към децата, може би ще трябва да помислиш да се доквалифицираш до възпитател. Тогава друг ще чисти и мие, а ти основно ще се занимаваш с децата.

# 4
  • Варна
Имам малко дете и много обичам децата,имам и подход,но не знам дали тази позиция ще е добре за мен след като имам малко дете.

Това не го разбрах. Някак противоречиво ми звучи.

# 5
Имам малко дете и много обичам децата,имам и подход,но не знам дали тази позиция ще е добре за мен след като имам малко дете.

Това не го разбрах. Някак противоречиво ми звучи.

Да,имах предвид,че имам малко дете и не знам дали ще имам заместничка,когато моето дете боледува.

# 6
Дали ще имаш заместничка, теб не те интересува, взимаш си болничния и да се оправят.

# 7
  • Варна
Че то това за всяка работа се отнася, не само за тази.

Общи условия

Активация на акаунт