Азиатска козметика и грим

• 79 028
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, според мен няма пречка да си ползвате лимонената маска. Ако имаше анти-ефект, производителят щеше да упомене изрично кога да не се ползва маската. Например, Шисейдовските кремове се ползват целогодишно по съвет на марката, непрекъснато, иначе се нарушава терапията и няма ефект, а петната изискват постоянство. Лятото не се ползват продукти без фактор, такива, които правят кожата фоточувствителна (третиноини, например, и повечето такива изискват дерматологична консултация) и излющващи процедури в проф. условия (пилинг, например). Кремовете намаляват интензитета ( видимостта, както пише на опаковките) на петната, но те не изчезват напълно. Повечето ББ кремове, да не кажа всичките, имат избистрящи съставки и никъде не пише, да се ползват само есен/зима Peace

# 166
Момичета, според мен няма пречка да си ползвате лимонената маска. Ако имаше анти-ефект, производителят щеше да упомене изрично кога да не се ползва маската. Например, Шисейдовските кремове се ползват целогодишно по съвет на марката, непрекъснато, иначе се нарушава терапията и няма ефект, а петната изискват постоянство. Лятото не се ползват продукти без фактор, такива, които правят кожата фоточувствителна (третиноини, например, и повечето такива изискват дерматологична консултация) и излющващи процедури в проф. условия (пилинг, например). Кремовете намаляват интензитета ( видимостта, както пише на опаковките) на петната, но те не изчезват напълно. Повечето ББ кремове, да не кажа всичките, имат избистрящи съставки и никъде не пише, да се ползват само есен/зима Peace

Освен ако не е налична в момента  фоточувствителност на кожата, поради хормонален дисбаланс, около бременност, заради лекарства.

# 167

Очаквам още балончетата,Лохашил с невен и мостри на крема от охлюви Grinning
от ибей ли си поръчала Лохашил-а Thinking защото там го намирам само на 2 места и на двете е с доставка  Mr. Green
офф,светнете ме тези балончета за кво бяха,че вече съвсем се обърках Crazy
аз си чакам лимоновата маска и вече нямам търпение да довтасва,като ви слушам коментарите за нея,още повече се надъхвам Sunglasses

За това става въпрос - http://www.ebay.com/itm/270974391437?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&am … p3984.m1438.l2649

Благодаря  Hug

от ибей ли си поръчала Лохашил-а Thinking защото там го намирам само на 2 места и на двете е с доставка  Mr. Green

офф,светнете ме тези балончета за кво бяха,че вече съвсем се обърках Crazy
Всичко поръчах от ибей Peace За балончетата РумиК вече ти е отговорила.
Това е моят Лохашил.

Благодаря и на теб Hug

сега остава само да се поръчва Wink

# 168
Някой да е ползвал SkinFood Salmon Brightening Eye Cream:
http://www.ebay.co.uk/itm/Skin-Food-SkinFood-Salmon-Brightening- … sh=item2c603f8667

ползвам от 2 месеца някъде Веледа и съм доста деноволна. Контурът ми се изсуши Shocked и сега кожата ми се е сбръчкала повече Sad Не знам с какво да я оправя ooooh!

# 169
  • на последния етаж
Иска ми се да поръчам тази хидратираща маска. Но съм малко объркана - от постът на първа страница става ясно, че е за еднократна употреба, но самата маска е 20 мл - това не е ли много за еднократно нанасяне на лицето?

# 170
  • София
Някой да е ползвал SkinFood Salmon Brightening Eye Cream:
http://www.ebay.co.uk/itm/Skin-Food-SkinFood-Salmon-Brightening- … sh=item2c603f8667

ползвам от 2 месеца някъде Веледа и съм доста деноволна. Контурът ми се изсуши Shocked и сега кожата ми се е сбръчкала повече Sad Не знам с какво да я оправя ooooh!

Дамарис, струва ми се, че този крем е преди всичко против тъмни кръгове. Сигурно има хидратиращи съставки, но от прочетеното в сайта им, фокусът му е по-различен. Тук има арбутин и ако основният ти е проблем са кръговете- ок. Но щом ти е сух контурът, потърси продукт за дехидратация, подхранване, анти-бръчки. Peace

# 171
  • София
Иска ми се да поръчам тази хидратираща маска. Но съм малко объркана - от постът на първа страница става ясно, че е за еднократна употреба, но самата маска е 20 мл - това не е ли много за еднократно нанасяне на лицето?

Мисля, че тази маска е от типа напоено платно с дупки за очите и устата - дано ме разбра, че както го обясних   Simple Smile

# 172

Мисля, че тази маска е от типа напоено платно с дупки за очите и устата - дано ме разбра, че както го обясних   Simple Smile

Точно така.
Тук има ревю на една от тези техни маски и блогърката май не е очаравана от тях.
Аз вече писах, че не съм визхитена и от тези в кутийката.

# 173
  • Благоевград
Днес получих тази измиваща пяна: http://www.ebay.com/itm/120939340330?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1497.l2649 Пристигна за 6 дни от Корея, неочаквано бързо...
Много ми хареса, тубата е огромна, а необходимото количество е колкото малко грахово зърно. Мирише на ягоди и прави невероятно обилна пяна. Най-важното - почиства кожата перфектно, чак скърца, но без да я изсушава. Страхотно усещане. С голям кеф ще си я ползвам. Към нея получих и 3 мострички на това: http://www.ebay.com/itm/Missha-Gold-Snow-Radiance-Jin-Essence-10 … sh=item257011f2c8
това: http://www.ebay.com/itm/Missha-Super-Aqua-Oxygen-Micro-Essence-P … sh=item1c285832ed
и това: http://www.ebay.com/itm/Missha-Time-Revolution-First-Treatment-E … sh=item1c28d7b473
в събота ще ги тествам и ще докладвам. Сега остава да си намеря подходящ за моята смесена кожа ББ крем и някакъв силно овлажняващ, имам големи симпатии към тези гелове със слуз от охлюви. Едно отрицателно мнение за тях не прочетох.

# 174
Момичета, на shisheido ли се води една от най-добрите азиатски козметики? Съжалявам за тъпия въпрос Embarassed  Ако съм в дълбока заблуда, моля препоръчайте ми околоочен контур за "лекуване", "заличаване", "заглаждане" на фините бръчици. Като се усмихвам и непрекъснато се "бръчкам" и линиите са вече доста видими. Досега за околоочен съм ползвала предимно орифлейм и българска козметика. Но, трябва да премина на по-високо ниво, явно.

# 175
Момичета, на shisheido ли се води една от най-добрите азиатски козметики? Съжалявам за тъпия въпрос Embarassed  Ако съм в дълбока заблуда, моля препоръчайте ми околоочен контур за "лекуване", "заличаване", "заглаждане" на фините бръчици. Като се усмихвам и непрекъснато се "бръчкам" и линиите са вече доста видими. Досега за околоочен съм ползвала предимно орифлейм и българска козметика. Но, трябва да премина на по-високо ниво, явно.

За съжаление, няма такъв вълшебен крем. Ако имаше, пластичната хирургия и фотошопа, нямаше да процъфтяват. Лично аз смятам, че кремовете са по-скоро превантивна мярка срещу появата на белезите на стареене, отколкото начин за заличаване на вече възникналите бръчки.

# 176
happypond, с фотошопа се справям прилично) но до пластика надявам се и да не стигна))) Ок да си формулирам въпроса другояче - препоръчайте ми околоочен крем за превантивна мярка.  Mr. Green

# 177
  • Canada
Привет и от мен! Много полезна, интересна и разоряваща тема Heart Eyes В очакване съм и аз на няколко радости от Южна Корея - лимонената маска, тази с вулканична пепел и колагеновите около очни листчета. Опитът ми с азиатска козметика до момента се изчерпва с ББ-кремове и смело мога да кажа, че това е най-добрата слънцезащита, която съм ползвала. В търсене съм на добър anti-blemish продукт. Някой да има опит, идеи, препоръки?

Момичета, на shisheido ли се води една от най-добрите азиатски козметики? Съжалявам за тъпия въпрос Embarassed  Ако съм в дълбока заблуда, моля препоръчайте ми околоочен контур за "лекуване", "заличаване", "заглаждане" на фините бръчици. Като се усмихвам и непрекъснато се "бръчкам" и линиите са вече доста видими. Досега за околоочен съм ползвала предимно орифлейм и българска козметика. Но, трябва да премина на по-високо ниво, явно.

ina.gg, изборът на около очен крем е труден, много индивидуален и понякога скъп процес Blush Съветвам те да погледнеш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=625152.0;topicseen. И да пробваш първо от тестери. Защото месец-два след като започнах да ползвам имено Шисейдо продавачка на техния щанд ми каза - "Ами контурът ви е малко дехидратиран" Shocked Не че аз не виждах и забелязвах същото Flutter

# 178
Купих си преди по-малко от месец околоочен крем на Шисейдо от серията Bio-Performance. Все още е рано да давам отзиви. Като мине по-дълго време ще напиша ревю в блога си, където пиша и за др. козметични продукти, които ползвам. Сега мога да кажа само, че цената му е солена и че съдържа парабени  Simple Smile

# 179
Foncé, мерси, ще разгледам темата.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт