Страхотна диета- режими на доц.д-р Донка Байкова- Тема№ 29

• 124 224
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Най-накрая на безкрая
Здравейте!
Аз започнах режима от днес и се надявам да ме приемете в темата.
Имам да свалям 7-8 килограма, които качих преди няколко години и
вече съм решена да постигна резултат.
Опитвах да намаля храната, да ям разделно, да не ям, но засега няма ефект.
Надявам се да ми е по-лесно с установен режим, по схема и със споделяне в темата.

# 76
И такаааа... изкарах криво ляво днес луната и утре започвам, както планирах. Ден първи, приготвила съм кисело мляко и краставички  Simple Smile

# 77
Вече съм на ден четвърти -въглехидратен.Досега не съм опирала до филийка или солетки WinkДайте идея какво да си сготвя днес Rolling Eyes

# 78
  • Най-накрая на безкрая
Втори ден - белтъчен.
Сутринта кафе и кайсии, за обяд мисля да хапна домати и сирене.

За въглехидратния ден - аз много обичам постен грах с много копър.

# 79
  • Пазарджик
Здравейте момичета,
Радвам се че има още нови, да си даваме стимул, аз съм на таратор днес, от втората диета - 6 ден. Нещо с тази втората диета много не отслабвам.

Дайте идея какво да си сготвя днес Rolling Eyes
Печени картофи - аз много ги обичам.

# 80
Аз скоро ще приключвам втората. Продължавам да не се чувствам отслабнала, но пък режима на хранене ми харесва и като цяло е полезен за организма. Чудя се дали след втория етап да не изкарам пак първия. Какво мислите? Или да направя и третия и тогава пак да се върна на първия?

# 81
Аз скоро ще приключвам втората. Продължавам да не се чувствам отслабнала, но пък режима на хранене ми харесва и като цяло е полезен за организма. Чудя се дали след втория етап да не изкарам пак първия. Какво мислите? Или да направя и третия и тогава пак да се върна на първия?

vilinki може би е по - добре да изкараш и 3-тата фаза, да си дадеш няколко дена почивка и после пак отначало.  Не бива да се лишава организма прекалено дълго от някой компоненти на храните, с които се храним в ежедневието, защото после, когато се върнеш към нормално хранене може да предизвикаш йо -йо ефект... така си мисля. Аз миналата година, когато спазвах режима си го изкарах до край, само дето първата фаза вместо 2 седмици я карах 3 седмици. Много съм доволна, защото като си помисля какво ядене му ударих сега последните няколко месеца тази година, се учудвам че съм качила само 4 кг.
Иначе да се отчета  в ден 1 -ви от режим едно се "посветих" на краставиците с кисело мляко... и едно малко прегрешение - изядох един бонбон, но много ми прималя днес, от жегата ли или от това че съм МЦ незнам, но не е фатално.
Ще вляза отново във форма, зарекла съм се  box

# 82
  • Най-накрая на безкрая
Цитат
Аз скоро ще приключвам втората. Продължавам да не се чувствам отслабнала, но пък режима на хранене ми харесва и като цяло е полезен за организма.

Vilinki, само след втората ли не отслабваш или и от първата няма ефект?

# 83
Здравейте!Включвам се и аз във вашите редици от утре.Като за начало имам 2 въпроса,моля да ми отговорите и да ме извините,ако вече 100 пъти са задавани.
1-Задължително ли се спазват посочените часове(може ли часовете да са си мои,само да се придържам към интервала между храненията)?
2-Въглехидратните храни в чист вид ли трябва да са-пр.варени картофи,варен ориз и т.н или могат да се готвят,т.е като ястие?

# 84
  • Най-накрая на безкрая
Antonik, аз съм тук отскоро, но също спазвам часовете според моя ритъм на работа.
Не ям точно в осем например. Мисля, че не е толкова фатално, стига вечер да не хапваш прекалено късно.

Относно готвенето - мисля да си готвя - утре съм на въглехидрати и ще си сготвя постен грах.
Разбира се, под готвене имам предвид добавяне само на зеленчуци към която и да е храна - лук, морков, зелени подправки и малко олио/зехтин.

# 85
Герда,благодаря за отговорите Simple SmileПосочените часове просто са ми невъзможни за спазване,но ще гледам последното хапване да съвпада поне.Хайде от утре ще се отчитам с менютата.Приятен ден на всички.

# 86
Жанета, имам въпрос към теб, защото ти си единствената, която лично е била при Байкова.

На 2рия режим съм, имам 200 гр ориз, но не ми е ясно 200 гр варен или 200 гр суров

Момичета, не се отчайвайте. Може би организма ви се настройва на режима. Аз съм 36ти ден и съм 7 кг надолу. НО не съм прекалявала с количествата на храните и започнах да правя гимнастика вкъщи

# 87
  • Най-накрая на безкрая
Цитат
омичета, не се отчайвайте. Може би организма ви се настройва на режима. Аз съм 36ти ден и съм 7 кг надолу. НО не съм прекалявала с количествата на храните и започнах да правя гимнастика вкъщи

Аз като броих дните, целият режим беше общо 38 дни.
За да си на 36тия ден на втория режим какво правиш?
И правилно ли е да се увеличават дните?
Аз доколкото четох, номерът е да излъжеш метаболизма, затова Байкова сменяла режимите.

# 88
Правих първия режим двадесет и няколко дни. Не е правилно да се сменят режимите, но така си го бях решила

Всъщност да ти кажа все ми е тая дали е правилно- 7 кг са си 7 кг Wink Днес влязох в дънки от 2005 година, когато беше най-слабия ми период. Но всеки ден минимум час тренировки вкъщи, иначе ставаш на желе

Оффф какво да правя с тоя ориз утре- ще го броя 200 гр сварен,200 суров ми се струва страшно много. Той като се свари ще стане 1 кило ориз, това е много нещо

# 89
kak@r@la и аз смятам за ориза, че става въпрос за 200 гр. вече приготвен, а не в сурово състояние.
Иначе да се отчета ден2-ри от режим 1: Салатка от домати с печено пилешко филе и кайсии и нектарини.... знам че не тр да се смесват плодовете, но кайсиите бяха толкова апетитни, че не можах да им устоя  Embarassed
Вие как се справяте?

Общи условия

Активация на акаунт