За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 32

• 30 903
  • 810
  •   1
Отговори
# 735
  • в огледалото на живота
Момичета, може ли някой да ми каже какви хомеопатични капки да слагам при хрема, започваща с бял и гъст секрет? Нашата лична знае само Виброцил.
За капки незнам,но съм давала Коризалия таблетки.
Ето тук:
http://apteka.framar.bg/11004315/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7% … 0-40   

# 736
Има хомеопатичен спрей за нос Еуфорбиум
http://apteka.framar.bg/30000710/%D0%B5%D1%83%D1%84%D0%BE%D1%80% … -20-%D0%BC%D0%BB-

# 737
  • Mediterraneo
При започваща хрема давам Коризалия, но за бистър и воднист секрет, не за бял и гъст. Иначе пробвай с Еуфорбиум, при нас има ефект в половината от случаите.

# 738
Благодаря ви   bouquet!

# 739
Здравейте, малкото ми момченце е със зачервено дупе и и ранички от време на време какво ли не опитах. Първо мазахме дупето с крем Бочко и слагах пудра после пробвах с крем за бебета Здраве  пак никакъв резултат папмерсите ги сменихме вече няколко пъти и нищо не помага честото миене на дупето също. ooooh! ooooh! ooooh!
Моля дайте ми съвет какво да правя!

# 740
  • Варна
При нас в такъв случай дейтсва най-безотказно смрадликата  Peace В 1л. кипящавода слагам 1 с.л. смрадлика, ври  5 минути. Престоява 30 минути, след това прецеждам и кисна 5-10 минути. Когато положението е по-лошо правя това по 2 пъти на ден. Никакви мокри кърпички не използвам.  Дано скоро минава!

# 741
Измиването само с вода докато не отмине обрива, плюс бани със смрадлика, както е казала Светла. Ако е с чувствителна кожа занапред ползвай за къпане на тялото сапун Ла Рош  Peace!

# 742
Ние също много страдахме от подсичане, особено в жегите и пробвах какво ли не, включително и смяна на памперси, единствено за сега Судокрем помага или кашичка с хума

# 743
  • Шумен
Нас ни спаси от жестокото подсичане (на 2-3 месеца бяхме) точно смрадликата. Прежалих една кърпа (не се пере), детето на нея и изтисквам напоен памук върху подсеченото на няколко пъти а накрая оставам малкото да порита докато изсъхне кожата, крем Здраве (но от стария, този Здраве бебе едва не ни докара подсичане малко преди да махнем памперсите) и пампа отгоре. Тази процедура я правех 2-3 пъти дневно и на 3-тия ден имахме корички на раничките. А бях пробвала един куп мазила и лекарства (ходихме и на лекар). Вали и до днес си има белег от онова подсичане което премина на едно място в жестока рана  Confused

# 744
  • Варна
Както и да се оставя по голо дупе да "диша". В момента използвм крема за подсичане на Биодерма заедно с баните със смрадликата - много е хубав крема.

# 745
И моята дъщеря се беше подсякла и лекарката препоръча да не я мия на всяка смяна на памперс, а да я почиствам с памуче, напоено с преварен зехтин или олио, после да мажа със Судокрем. Откакто действам така, не сме имали проблем!

# 746
  • sofia
И аз съм за Судокрем.

# 747
  • On the sea
Аз също мога да препоръчам Судокрем, прави меки дори и моите ходила и също така течната пудра на Бочко от както са ни изписали от родилния не се е подсичала и нито се е зачервявала.

# 748
  • Пловдив
Моята педиатърка ми препоръча при всяка смяна на памперс да измивам дупето само с вода и после да мажа със зехтин преварен на водна баня.Засега не съм имала проблем.

# 749
много ви благодаря ще пробвам и дано да има резултат Praynig

Общи условия

Активация на акаунт