За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 32

• 30 871
  • 810
  •   1
Отговори
# 780
  • София
я да ви питам някой ползвал ли е тези капки - прополис+ невен... http://apteka.framar.bg/30062990/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE% … D0%BD%D0%BE%D1%81 някакви  впечатления от тях?

# 781
  • Mediterraneo
Здравейте!
Моля за мнение по въпрос, който много ме мъчи...Преди седмица пробихме ушите на дъщеря ми и понеже те се зачервиха и подуха в момента от пробиването, не ми направи впечатление, че не са симетрично, еднакво пробити - да едното ушенце обицата е по-напред. Сега обаче много се заглеждам и все се чудя - дали не трябва да се свали едната обица, докато е още рано и след известно време да се пробие симетрично на другата, или да си я оставя...Но пък това й е за цял живот, а и тя толкова ни се моли да има обици...
Какво мислите?

Ох, извинявай, но колко може да се моли едно дете на няма и две години за обеци?! Изобщо неосъзнато желание... Дори и да оставиш дупките да зараснат, според мен пак ще се виждат.

# 782
  • София
предполагам има предвид каката на 4г и половина Wink бебото , като му гледам сините гащи и синята лента сигурно е момче Wink иначе да, зарастнали дупки, които да не останат да личат след това не сам виждала, но и до там ми се изчерпва целият опит с обиците.

# 783
я да ви питам някой ползвал ли е тези капки - прополис+ невен... http://apteka.framar.bg/30062990/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE% … D0%BD%D0%BE%D1%81 някакви  впечатления от тях?
На същата фирма /Хигитест/ харесвам много спрея за гърло с прополис и невен за себе си обаче. Предполагам, че и капките ще са хубави. НО, и в капките за нос, и в спрея за гърло има ментол, което ги прави неособено подходящи за много малки деца, може би след 3 и повече години - да. В спрея определено се усеща ментола, вероятно и с капките ще е така.

# 784
  • София
мерси...моят е на 7 не ме притеснява ментола,  щом за гърлото им е хубав продукта сигурно и този ще е.... ако не за него , за мен... хареса ми идеята за такива по-натур капки Wink

# 785
  • Mediterraneo
предполагам има предвид каката на 4г и половина Wink бебото , като му гледам сините гащи и синята лента сигурно е момче Wink

Иии, да бе! Съжалявам, не съм догледала сините гащи!

# 786
  • София
Привет, мамчета Simple Smile
Ние от 10-ина дни с малки прекъсвания си заформяме нощни купони- малкият се буди по часовник в 3ч. и иска да си играе, отказва да се люлее и приспива. Заспива към 5ч., като не е гладен, а водичка пие по 10-20 мл. След това се буди за закуска към 7-7.30. В началото на периода го отдавах на поредното зъбче, но то проби преди седмица, а графика на нощна игра си стои. Спи по 1-2 часа преди обяд и следобяд (най-късно до 16.30). Ляга си между 20.30 и 22ч.
Ще съм благодарна на идеи къде греша при графика ( сам си го  е изградил) и какво мога да променя. Сякаш преди спеше 3 пъти на ден, не 2, но заспиваше ужасно късно- към 00ч. Това също не беше добра алтернатива. Най- полезния съм е между 23 и 2ч. нощем (тогава най-активно протича репликацията)

# 787
момичета аз продължавам да се боря с температурата,само че той освен плодове нищо друго не иска да яде,и вода пие по 30-40мл,какво мога да му давам за да не се дехидратира

# 788
  • Варна
момичета аз продължавам да се боря с температурата,само че той освен плодове нищо друго не иска да яде,и вода пие по 30-40мл,какво мога да му давам за да не се дехидратира

АМ не пие ли?

# 789

Обади се на лекаря. Всичките дехидратиращи, които знам са при разстройство и повръщане. Ако няма обаче детето тези прояви, пък да не го запекат. Иначе Хидратин, ОРС на ХИП.

На Хигитест ми е клеевата тинктура.

# 790
Привет, мамчета Simple Smile
Ние от 10-ина дни с малки прекъсвания си заформяме нощни купони- малкият се буди по часовник в 3ч. и иска да си играе, отказва да се люлее и приспива. Заспива към 5ч., като не е гладен, а водичка пие по 10-20 мл. След това се буди за закуска към 7-7.30. В началото на периода го отдавах на поредното зъбче, но то проби преди седмица, а графика на нощна игра си стои. Спи по 1-2 часа преди обяд и следобяд (най-късно до 16.30). Ляга си между 20.30 и 22ч.
Ще съм благодарна на идеи къде греша при графика ( сам си го  е изградил) и какво мога да променя. Сякаш преди спеше 3 пъти на ден, не 2, но заспиваше ужасно късно- към 00ч. Това също не беше добра алтернатива. Най- полезния съм е между 23 и 2ч. нощем (тогава най-активно протича репликацията)

Да не те плаша, но моят син беше така от 9 месеца до 2,5 години. Без да нервнични или плаче, си играеше по два часа през нощта. Изпиваше и някое шише АМ, но не се будеше от глад. Никаква смяна на режима не помогна. Според мен, детето просто събирше много впечтления през деня и не можеше да спи спокойно нощем.

# 791
  • Шумен
Това нощно будене започна малко след годинката и продължи повече от година. Кога е спряло не знам, аз така спя че и с кран не можеш да ме вдигнеш камо ли да чуя играещи тихичко в тъмнината деца  Crazy А моите само това правеха (мъжа ми е разправял) - общуваха си една с друга  Laughing Нашия подход беше, като не ни търсят да не им се месим единствено ако станат по-шумни татко им се буди и шътка, лягаха си кротко и се унасяха в тези моменти. Лошото стана като почнаха да се будят и да не искат в техните легла а да спят при нас и до загуба на гласа да ми пищят в скута от някакъв страх, но и това отмина. Сега се будят само за водичка нощем и пак си лягат и заспиват  Grinning

# 792
  • Пловдив
Мамчета,преди два дни купих Pampers activ bebec.Много са ароматизирани и това ме притеснява.Вие ползвали ли сте ги и какви са Ви отзивите?

# 793
Привет мамчета! Относно Pampers active baby ние ползваме такива от раждането на дъщеря ми и синът ми също е изгледан с тях. И на мен ми прави впечатление , че са ароматизирани.Не съм ползвала много други марки памперси, но ми донесоха едни от Германия мисля че се казваха Молтекс ама не ми харесаха . От това , което съм чувала от други мами , ползвали и други марки памперси най-доволни са си от Pampers . Ако има мами доволни от други марки ще съм благодарна да споделят.

# 794
  • Бургас
SINEICKA, и аз съм попадала на такава партида. Слагах от тях и нямаше реакция по кожата на дъщеря ми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт