За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 32

• 30 884
  • 810
  •   1
Отговори
# 795
  • Шумен
След Памперс най-доволна бях от Каан бебе, за малко над 2.5 год. (късно махнахме памперсите  Blush ) пробвахме почти всички марки на българския пазар. Тези най ми допадаха а и на децата Simple Smile

# 796
  • Пловдив
Благодаря Ви за бързите отговори.И аз съм най-доволна от Pampers Prima Premium care.По-скъпи са и затова реших да пробвам друга марка.Но сега смятам да не правя повече експерименти.

# 797
  • Варна
Мамчета,преди два дни купих Pampers activ bebec.Много са ароматизирани и това ме притеснява.Вие ползвали ли сте ги и какви са Ви отзивите?

Това мисля е имитация на Памперс актив бейби. Аз съм най-доволна от Либеро, не са ароматизрани и нямат никакви лосиони и тем подобни. Сега сме с гащичките на Либеро - много са удобни.

# 798
момичета аз продължавам да се боря с температурата,само че той освен плодове нищо друго не иска да яде,и вода пие по 30-40мл,какво мога да му давам за да не се дехидратира

АМ не пие ли?

Не ам,не пие от 2месеца,прибавям му в кашите,

# 799
Някой може ли да даде линк към по- нова таблица с данни за размера на главата през първата година?

# 800
Някой може ли да даде линк към по- нова таблица с данни за размера на главата през първата година?
До колкото знам не р-рът има значение, а нарастването всеки месец.
Какво те притеснява  Rolling Eyes

http://www.infantchart.com/infantheadage.php

# 801
В момента е 42.5 см. В 7 м. имаше застой. Сега като я измерих все още е 42.5 см. Не мога да кажа, че до сега е нараствала равномерно.
Роди се с 35 см.
1 м. 36.5 см
2 м. 37.5 см
3 м. 39 см.
4 м. 40 см.
5 м. 41 см.
6 м. 42 см.
7 м. 42.5
8 м. 42.5

А и формата е една такава странна. Лицето е по- голямо от задната част на главата, която е сплескана и от едната страна е по-изпъкнала. Като отрязана му е. И все още не казва срички, само крещи и отделни звуци ".

# 802
  • Варна
момичета аз продължавам да се боря с температурата,само че той освен плодове нищо друго не иска да яде,и вода пие по 30-40мл,какво мога да му давам за да не се дехидратира

АМ не пие ли?

Пробвай дали ще пие, ако -да, поне ще си спокойна, че приема течност и храна. Моята дъщеря само това яде, като е болничка.

# 803
  • Шумен
Главата може да се сплеска първите месеци от лежане най- често една страна. И на двете ми деца им се случи, дори при Мишето беше някъде 5-6-ти месец и май остана леко сплескана. Вали се роди със силно издаден назад череп (чак се плашех) с израстването и малкото сплескване се промени формата, но и тя имаше един месец застой. От 8 месечно бебе не очаквай някакви определени срички да ти казва и ти да ги разбираш, може да си има някакви негови които ти приемаш за отделни звуци а да са два звука, например гааааааа а да чуваш само ааа  Wink

# 804

АМ не пие ли?

Пробвай дали ще пие, ако -да, поне ще си спокойна, че приема течност и храна. Моята дъщеря само това яде, като е болничка.

първото нещо,което пробвах беше ам,не иска,въвеждах кисело мляко от два ден,и вчера му дадох изяде 100гр,слава богу пак е нещо,днес има само 37,6 за сега,но отказва храна и вода,дали да не спра температуро -понижаващите,все пак 37,6 не е много висока сравнение с 40 ooooh!

# 805
Спри ги,не бих ги давала повече от 3 дни и при Т под 38гр.

# 806
При по-висока температура е важно да се хидратира добре.
Пие ли вода достатъчно.

Аз лично не бих давала повече лекарства, освен ако лекар не е казал друго.

Бързо оздравяване!

# 807
Спри ги,не бих ги давала повече от 3 дни и при Т под 38гр.

ние бяхме 3дена с температура 39-40,от сутринта е с 37,6,сега е с 38,2,но не съм му давала нурофен,защото спи,но дали като стане да не му дам,или ако пак се покачи да го събудя да му дам,лекарката не ми вдига от вчера

# 808
Зизу,отидете на лекар,много време е тази Т,не ми прилича на вирус,по-скоро на нещо бактериално.Отидете да му вземат кръв и урина според мен.

Аз да попитам как предпазвате децата от комари?
Християн вече няма здраво място по него,дори вече не смея да го извеждам на двора.Никога не сме имали комари,сега не знам какво става Rolling Eyes.Никога не са го хапали до сега.Исках да му взема гривна,но казаха,че били забранени.Взех някакви стикери,които се лепят на дрехите,но дали са ефикасни?

# 809
  • Варна
Нас ни спасява гелчето на Чико, иам доста комари и досега не са я нахапвали.

Общи условия

Активация на акаунт