Британците, британците! - Една принцеса! Казах! - 57

• 19 042
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Слънчо, пу/омияра е за мен, а не Айрънс.  Whistling

# 301
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, Айрънс беше за мен спициално Mr. Green

# 302

С радост и справедлив гняв в сърцето.  Mr. Green

# 303
  • в сърцето на един мъж...
Ех, жалко, че няма сийд Sad Аз го имам на двд, не знам как се рипва обаче, че да ти го пратя Sad

# 304
Не знам, Гея, ако дочакам сийд, то и субтитри няма  ooooh!

Извинявай, Ваня, понеже ти шумно се радваше на италианците снощи си помислих, че всичкото наказание е за теб  Mr. Green Знам колко "обичаш" Сам  Laughing

# 305
Сецнах се да бързам да се крия под мебелировката, сега съм по-контузена от най-контузения футбалер Laughing

# 306
Трябва да видя къде по дисковете го имам, не си спомням, май имаше субтитри, ако не, мисля английски такива има.

# 307
Трябва да видя къде по дисковете го имам, не си спомням, май имаше субтитри, ако не, мисля английски такива има.

Намерих вече английски субтитри, сега въпросът е дали филмът ще се изтегли  Laughing

ОФЦЕ, разбрах ви вече  Mr. Green  Laughing

# 308

Намерих вече английски субтитри, сега въпросът е дали филмът ще се изтегли  Laughing

ОФЦЕ, разбрах ви вече  Mr. Green  Laughing

Хех, да бяха пуснали поне някой от мъжете от ЕВро, не да слагат снимка на жена Joy

# 309
  • София

аааааа, нееее   hahaha

# 310
Хех, да бяха пуснали поне някой от мъжете от ЕВро, не да слагат снимка на жена Joy
Е, нали за жените е статията hahaha

# 311
Ем тъй де, за жените - имало повишена активност, ми да покажат от кво е повишена бе Crossing Arms

# 312
  • София
О, Боже! hahaha Ама специално от Евро 2012, разбираш ли - не от футбола попринцип. Има логика, май. Whistling Joy Joy

# 313
Не, по-добре да не показват, че като нищо биха сложили РоналдУ Tired. Иначе мен много ме активизираше Росицки, ама вече не Grinning

# 314
Па гледай на Тинчето аватара и се активизирай Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт