Британците, британците! - Една принцеса! Казах! - 57

• 18 090
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
finger Даже обмислям да наложа Дейвис-санкция, щом ме наричаш стисла.
Пол'вината си е мой.  smile3534

И така значи, на Мячик даде ляв ух, а на мен не щя поне една кърдичка.  Rolling Eyes

Ако трябва да се конкурирам с вас, пък особено с Джой, трябва да застана пред някой бар и да отбирам тези, дето не ги пускат вътре  Whistling
 Joy Joy Joy hahaha

# 406
  • в сърцето на един мъж...
Виж ся, Мячик, аз специално Рик и дик му ги пазя от чужди посегателства, не показвам ни килтове, ни торсове, ни пръстчета, така че изобщо нямаш работа в мейнстрийма Joy Пилето е виновно за таз работа, не аз. Па в ром-комите за два цента няма нищо читаво, дето да протягаш ръчички Mr. Green А за мъжете по темите, категорично Джо е виновна Peace
Слънчо, много се радвам, че си успяла Wink

# 407
  • гр.София-Красна поляна
Ако трябва да се конкурирам с вас, пък особено с Джой, трябва да застана пред някой бар и да отбирам тези, дето не ги пускат вътре  Whistling
hahaha hahaha hahaha
Па другите й мъжове трябва задължително да са с чулове на лицата. Mr. Green

ПП.Не се карайте, аз съм най невинна!

# 408
  • София
Мячик, темата за викторианските екранизации хич не е благопристойна... толкова много напрежение се е събрало покрай Дарси и сие, че чакаше да бъде опуснато!

Тая твоята връзка напрао цяла вратовръзка...

# 409
  • Mars Hotel
Изобщо не знам за какво говорите, ама да кажа, че съм невинна!

# 410
Мячик попита любезно (макар и крайно меркантилно  hahaha), пък ти - стисла. На ти ся. Кат го подстрижа, шти пратя малко вълна в пликче, да си напълниш възглавничка, връз която да рониш сълзи.

# 411
  • срещу двата комина :)))
хич и не знам за какво говорите, следователно съм най-невинна

# 412
  • в морето до колене
Кат си забравила, дай сега малко.  Mr. Green

finger Даже обмислям да наложа Дейвис-санкция, щом ме наричаш стисла.

Мячик, ляв ух стаа. Само да питам защо, за бога, искаш от Грант да играе Бъртън и коя е Линдзи.  Crazy

ПП И аз съм невинна.  bowuu

Ейиии  newsm44 - придобивка!

Не искам аз, бе Пуц - той си го играе.
Правят ТВ-филм, биографичен, за Елизабет Тейлър - която се играе от ... Линдзи Лоън  Crazy

Ето ги Лиз и Дик -

Ето ги Линдзи и Грант -
И понеже това е прекалено фотошопнато, щото е промоционална фотография, то ето ги и по време на снимки в реална обстановка -

# 413
Муре, в редичка със Све.
  hahaha

Я да разходя овчиците от отбраното си стадце:

Ма божке, Мячик, ти ме утрепа! Нямало кой, та Грант (много е пич, ама Бъртън?  Shocked). Та Линдзи! Божкей!  ooooh!

# 414
  • в морето до колене
Ма божке, Мячик, ти ме утрепа! Нямало кой, та Грант (много е пич, ама Бъртън?  Shocked). Та Линдзи! Божкей!  ooooh!

Е, за тва определено аз пък НЯМАМ никва вина  tooth

# 415
  • в морето до колене
Тая твоята връзка напрао цяла вратовръзка...

Ване, тва са отстатъци от моето старо аз  hahaha

# 416
Мячик попита любезно (макар и крайно меркантилно  hahaha), пък ти - стисла. На ти ся. Кат го подстрижа, шти пратя малко вълна в пликче, да си напълниш възглавничка, връз която да рониш сълзи.
СТИСЛА!

Я да разходя овчиците от отбраното си стадце:
Искам да съм малката овчарка.  Mr. Green

Да бе, нали се мотаеха някакви снимки на Линдзи като Лиз.

# 417
  • в морето до колене
А тва е вече моето ново аз - 100 поста за 22 дни, от които последните 15 за 4 часа...  Crazy
Но това е главно заради темата за моето "развращаване", която получи масовост за кратко време... макар да не можа да достигне по епичност темата за патладжана, де  Mr. Green

В началото на скромното ми форумно битие 100 поста съм ги "навъртяла" за 9 месеца ...  hahaha

# 418
  Здравейте дами ,
снощи по Канал 1 даваха http://www.imdb.com/title/tt0354595/  Имате ли някаква идея от къде мога да си го дръпна , само без  бг. суб. го намирам .Благодаря ви !

# 419
А тва е вече моето ново аз - 100 поста за 22 дни, от които последните 15 за 4 часа...  Crazy
В началото на скромното ми форумно битие 100 поста съм ги %"навъртяла" за 9 медеца ...  hahaha

Добър спамър се става с усърдие и постоянство, Мячик.  Laughing  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт