Лято здравей , Варненче на плажа ще лудей !:)

• 54 388
  • 672
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Здравеите варненски мами.Бихте ли ми препоръчали някоя къща за гости или по евтина квартира.може и на лични.благодаря

# 572
  • Варна
Здравейте ! Някой може ли да ми каже от къде във Варна мога  да купя здравно проф. карта / картон за детската градина ?

# 573
Здравейте ! Някой може ли да ми каже от къде във Варна мога  да купя здравно проф. карта / картон за детската градина ?

Здравно профилактичната карта (която всъщност е една попълнена от лекаря бланка) я издава личния лекар. Картон може да купиш от книжарници АБВ примерно, но по принцип и личния лекар би трябвало да ти даде. 

# 574
Здравейте, може ли някой да ми препоръча от къде мога да си поръчам торта за рожден ден - да е вкусна и да ми направят фигурка с Ариел Simple Smile

# 575
За мен на Юлинел тортите са много вкусни и досега не съм се разочаровала. За фигурка - трябва да се попита на място. За рождения ден на дъщеря ми си поръчвах фигурка в една работилница за захарни изделия, откъдето и си купих разни неща за домашна торта и - има всичко. Намира се в един блок зад техникумите, обаче сега не мога да се сетя как се казваше... нещо италианско беше...

# 576
  • Шоколандия
Gatto беше, помня от постовете ти Simple Smile http://www.sladkarski-materiali.com/ (набелязах си ги и аз, затова съм ги запомнила...  Mr. Green)

# 577
Здравейте, може ли някой да ми препоръча от къде мога да си поръчам торта за рожден ден - да е вкусна и да ми направят фигурка с Ариел Simple Smile

има една голяяяма тема за тортите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433430.0

# 578
Благодаря момичета, да сте живи и здрави! Simple Smile)
Отворих им страницата във ФБ и какво да видя вампирките от Монстър Хай, умираме за тях  Laughing
Ще видя дали ще я направят, ще стане супер изненада!

# 579
Gatto беше, помня от постовете ти Simple Smile http://www.sladkarski-materiali.com/ (набелязах си ги и аз, затова съм ги запомнила...  Mr. Green)
Да, да, Gatto  Party Много съм разсеяна  Joy

# 580
Здравейте! Имам въпрос относно смяната на адресната регистрация( постоянен адрес)... Ако майката смени своя постоянен адрес, как стоят нещата с детенцето? Достатъчно ли е вписването на детето в заявлението на родителя, че на този нов адрес ще живее и то? Попаднах на стара тема, в която на мама от София ( 2010г) й се наложило и декларация за детето да подава... В понеделник ще подавам документите, а собственика на имота има само този ден на разположение  Sad Някой с по - свежа инфо или линк? Praynig

# 581
  • Варна
Не разбирам точно въпроса ти, но ако мога да помогна..Знам, че където живее майката, там се води и детето, без да е необходимо да се подават допълнителни документи. Аз преди години си смених постоянния адрес заради детската градина и нищо допълнително не съм попълвала за детето.

# 582
Питам, защото във въпросната тема мамата от София беше казала, че сина й ще се води на стария адрес - но това е информация от 2010 Thinking  Thinking... и се вкарах излишно може би в размисли... Сменям постоянния си адрес за да мога да запиша малкия на ясла във Варна, постоянния ми адрес е в Ловеч, досега бяхме с настоящ адрес във Варна.
Благодаря ти, kami2004! Надявам се да нямам изненади в понеделник Simple Smile

# 583
  • Шоколандия
Може и да не ти послужи много информацията, тъй като е много стара, но при мен се откри проблем в адресната регистрация, когато подавахме с майка ми документи за лична карта, когато станах на 14. Причината: когато съм била на 1г. майка ми и баща ми са се преместили и са си обновили адресната регистрация, но аз съм останала да се водя на стария адрес. Тъй като като дете нямам никакви лични документи (аз нямах международен паспорт) моят адрес не фигурираше никъде. Ако звъннеш в общината, сигурно има горещ телефон, няма ли да ти дадат достоверна информация.

# 584
puphi,  и аз така разбрах от поста на тази мама, дано нещата са се променили към днешна дата. Няма логика да не прехвърлят постоянния адрес на детето след като родителите го сменят, но все пак... Ще разбера в понеделник...  Wink
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт