В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 679
  • 514
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Добро утро!
Поздрав от малката вещица и костюмираната калинка - ето как отидоха тази сутрин на градина и ясла  Laughing

rush  Hug

Laughing И а се отчетох в борбата с архивирането, че активността пак замря

# 151
Змейковица , прекрасни са  дечицата  Simple Smile

Моят синковец ще чака кака си от училище и привечер ще минават из квартала , тя ще е лудия професор , а той - малкия принц  Shocked направо не знам как го убеди да сложи руса къдрава перука  Grinning

# 152
Добро утро!

От вчера аз съм в Коледно настроение, видите ли! Та с риск да ме набиете - да попитам: А ние тази година ще правим ли Коледно парти за малки и големи?!?" Желаещи има ли или съм единствената луда към момена Simple Smile

Змейковица, имаш прекрасна вещица и великолепна калинка!!! Да са ти живи и здрави Simple Smile

Ние днешният празник не го възприемаме като такъв, така че у дома ще си бъде един съвсем обикновен ден....
А на тези, които ще го празнуват пожелавам весел и усмихнат празник и много щастливи дечица!

# 153
  • София
Добър вечер мили дами, аз видях че има покана за сбирка и веднага гледам да се запиша, че да не пропусна мероприятието. Надявам се да има и други желаещи и да се съберем по Коледно време.
 Даже едно заведение от доста време мисля да го посетя, мисля че ще стане за събитието. Аз все пак до тогава все ще ида, после ще мога да споделя и лични впечатления.
 Ето за това място си мисля http://sofia.zavedenia.com/2695/%D0%9A%D0%90%D0%9D%D0%95%D0%9B.% … 0%B0%D0%BD%D1%82/. За детски клуб май сме вече доста големи, а за децата ще питаме ако разрешат да има дядо Коледа или някой аниматор, а чета че заведението организира детска дискотека, може да спретнат и една за нас, ако се съберат повече деца. 
 Хайде оставям ви да мислите  и не се отнася само за  живеещите в София, ще се радвам и другите градове да имат представители.
 Змейко имаш страхотни момичета, дано днес са се забавлявали страхотно!

# 154
Змейко, много са ти хубави Хелоинчетата!  Hug

Ръш, честит ти рожденик днес. Ти не пишеш, не пишеш и точно на РД се разписа!  Wink

Аз вчера се бях видяла в чудо, след като Иван се прибра от ДГ с надраскано око с вилица и то точно зеницата. Тази сутрин окото му полузатворено....като се видя в огледалото, реши че приличал на зомби. Успокоих го че е в тон с днешния празник. Сега ми е широко около врата, защото до вечерта окото видимо се промени, но вчера само дето не припаднах. Утре пак сме на лекар. Надявам се всичко да е наред.
Ние също не празнуваме Хелоин, но Ивко го чакаше с нетърпение и затова днес реших да поукрасим с балони-тикви из нас и го заведох на Хелоинско парти. Опита се да мине през комшиите, но никой не беше подготвен с лакомства, а той не беше подготвил пакости.  Laughing Но в заключение каза че това е бил най-веселия му хелоин досега......ми то друг път не е празнувал.

# 155
  • София
Змейковица, страхотни са хелоуинчетата!

Аз също скоро си мислех за коледно парти, веднага се записвам при желаещите и много се радвам на вашия ентусиазъм. И без това се виждаме веднъж в годината, няма тая да пропускаме я  Wink

Ани, настръхнах като си представих окото на Иван. Как е станало това с вилицата? Дано да се оправи бързо...

# 156
Ани,може би бъркаш, но днес нямаме рожденник. А за Ико се надявам окото да е добре. Поне си е имал празник за Хелоин. Румен цяла сутрин ме изнудва да правим хелоински неща, че помни от миналата година човека. Аз се мъча да обясня, че вече е минало, но телето си е теле. Не ми остава време за нищо, та вчера не успях да зарадвам детето. Но днес не са на училище  и сега може да творим. Змейко дъщерите ти са прекрасни в тези одежди и не само.
Възхищавам се на ХРиси пепсънова. АЗ не мога да го науча на българския краснопис. ОПъва ми нервите. А тя и втори чужд език. Браво. И Румен ходи на английски на частно, но повече заради забавлението.  Записах го и на плуване. Ходи и на логопед. Май трябваше от по рано,но мислех,че е добре. Сега ни казаха,че има две ципи за цепване, над горната устна и под езика. Бащата и дядото не дават и да се отдума за това. Диша с уста и много малко използва носа, може би и затова започва наесен да прокашля. То е по-скоро дразнене в гърлото от пресъхване на устата. Прави дихателни упражнения. Но постоянното тичане от училище на занимания го изморява.  Малкия се блъска в него и иска да играят, а пък програмата им е натоварена и изпускам нещата. Добре,че преди се занимавахме активно иначее.. Възхищавам се на Анна и нейните деца. Но аз вероятно ще си слугувам още дълго. Много е разсеян. Един път си згубил якето, друг път сборника се озовал в раницата на ради. През ден получава без домашно, при условие,че има, но не може да го открие в раницата и т.н.
Може би е малък за първолак,но това беше най-удачния вариант за адаптация, че не е ходил на градини, а се гледахме вкъщи. За да свикне по-лесно го пратих прдучилищна заедно с братовчедка му, която е малко по-голяма. Сега тя го обгрижва и не дава косъм да падне.
Малкия декември ще стане на 3 години и него не съм пращала на градина. Сега го пробвах в един клуб по монтесори системата, но се разболя и трета седмица се гледаме.
Аз се пробвах на един конкурс, но не бях достатъчно подготвена. Напролет ще пробвам пак, дано успея, но едва ли. Конкуренцията е голяма и незнам как дори и да успея,ако ме тикнат след обучението на неприятно място как ще си гледам семейството.
Не съм писала с години и ще ме извините.
Дано стана пак редовна,че докато ви изчета ... Hug

# 157
  • София
Възхищавам се на Анна и нейните деца. Но аз вероятно ще си слугувам още дълго. Много е разсеян. Един път си згубил якето, друг път сборника се озовал в раницата на ради. През ден получава без домашно, при условие,че има, но не може да го открие в раницата и т.н.

А хич няма за какво да ми се възхищаваш. Всичко идва от големият ми мързел, ужасно качество, за което макар да знам, не мога да поправя. Нищо свързано с домакинска работа, готвене, чистене и т.н. не ми се върши, та затова децата сами се оправят и баща им разбира се.
Ани това за Ивко много неприятно. И Стоян имаше инцидент с окото тези дни, та знам колко е стряскащо (особено пък когато се отнася за дете).
Аз Хелоуинчета нямам, за това пък днес ще има тържество по случай деня на будителите, та се считайте поздравени за този чисто български празник.  bouquet

# 158
Ръш, объркала съм се по лентичката. Сега виждам че и днес си показва че Иван е на 1 година точно.  Laughing Аз си мислех че е поне на две, а той човека скоро три ще чукне. Как си върви това време.

# 159
Аз съм изпуснала  да честитя празника на будителите на всички празнуващи. Така че да ви е честит, мили учители и всички дето работят в тая сфера.
Ани как е Ивко?
Дано няма вече инциденти Naughty

# 160
Честит празник девойки  Simple Smile
Дениииии разминахме се душа..извинявай в кой град бяхте,че съм забравила ,а и немската география още не я оправям много..
Върнахме се снощи обрисахме Германия или по-точно област Баден-Вюртенберг  Crazy Люксембург,Франция район Елзас и Швейцария -Женевското езеро-Лозана.
Събота и неделя ще се постарая за снимки и разкази в картинки.Голям студ брахме първите дни добре ,че постопли после..
Днес нямам настроение за писане,че се случи нещо тъжно на близък на нашите приятели..
Ани По-по най го има в НЕТЕРА на запис и в сайта на БТВ,аз го гледах в Германия на запис. Peace
Змейке децата са разкошнииии.. Heart Eyes
Дано на Ивко мине окото без последствия ... Praynig

# 161
Брао бе, Мимозооо....
Ама карай.
По-точно в Баден-Вюртемберг бяхме, село Щутгарт.

С нетърпение чакам снимките и разказите ти.

# 162
ЕЕЕЕЕ Дени ,срамота..Изложих се  Grinning Ние бяхме в Карлсруе ,а мъжа ми ходи до някакво селце в Шварцвалд ,което е от Карлсруе в посока Щутгарт да види приятел ..Пфуууууууу
Дени нямам супер много снимки,че в някои от дните беше студ голям, а и половината са на апарата на нашите близки и трябва да ги пратят,но пък ще покажа моите.
Днес е приказно време тук..Слънце и пр.Ще излезем на разходка..
Да похваля баткото последната регата завърши със златен медал  Heart Eyes

# 163
Браво на Митко за постижението! Мимозке, с нетърпение чакам снимките и разказа ти за пътуването.
Дано окото на Ивко да се възстанови много бързо. Ани, представям си, през какво си минала. Но поне най-лошото е свършило.
Това заведение Канел е много близко до офиса ни. Хубаво е, детската част е светла.
Някои от нещата, които готвят не ми харесват, но мисля, че може да стане за детско парти.

# 164
Окото вече го водим здраво, но днес го пуснах на едно кино и след филма само сълзеше. Явно още не е много заздравяло. Но и това ще мине!
Ние прекарахме уикенда на Сл.бряг. Доста е пусто там вече, но пък добре си починахме.

Мимозке, може ли линк към предаването! Браво на Митко  Peace за пореден път!

Общи условия

Активация на акаунт