А аз точно се вайках как набързо ще ви прочета и пак няма да имам време да попиша, отивам да взема малкото от детската, че ме викаше, ама то докато ме чакало да се наканя, взело, че пак заспало завалийчето 
Много се кефя и аз на начините за обучение приучване към самостоятелност в чужбинско. Май и на децата им е по-добре така - да се чувстват по-уверени, че могат сами да се оправят. Тук май пак трябва да поработим повече относно правилата и принципите.
Иначе Румен ходи на предучилищна в близката градина, преместихме го, че другата ни е далече, а тази е нова. Заедно са с Марти на Шуши и тепърва се адаптират към новата обстановка. Трябва да проуча кога е записването в близкото училище, че съм още шапка на тояга и си мислех, че ще е чак пролетта, а чувам, че май е от януари, не знам дали е еднакво за всички училища. Айде, аз ще ходя да сменям памперс
Лек ден!

Слагахме два вида инжекции - едните противоалергични, вече приключиха, останаха само 2 от другите, с които лекуваме бронхит. Човечето вече е добре, започна да похапва, макар и само скучните варени картофи, моркови и макарони, ще трябва да се захранваме постепенно. Започна да прави обичайните си бели и отбелязваме ново постижение - реди сама пъзел от 9 части 
и все повече си мисля, ако може да й спестим занималнята.
Отдолу пък израстна едно голямо, което стои много назад, защото няма достатъчно място

.....но поне за 2004-та така се получи...,от друга страна пък 2005,гледам още има отключени теми....нищо,че вече са първокласници....