В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 687
  • 514
  •   1
Отговори
# 195
Добър ден!

Аз влизам да бълвам змии и гущери. Значи така мразя да нямаме вода, че не мога да ви опиша. И това ще продължи днес най-рано до 21 часа. Ще имам един повече от "прекрасен" ден - да секна хремав нос и после със същите ръце и храна да приготвям...
Мажеме се тука с мокри кърпи, антибактериални гелове, ама не е като да си измиеш ръцете както си трябва. Вече ще взема да си купя една туба от онези с кранчетата и ще я напълня с вода щото ми писна! Само дето не мога да измисля място, на което да я съхранявам, че само такава туба нямам още из "широкото" си жилище...

Пък на цялата тая изнервена за мен обстановка не спират да ми пеят възрожденски песни.
Оново дребното и то се пъне - хем му се спи, хем не ще да спи, че ще вземе да изпусне нещо "интересно".

Днес съм учителка в домашната детска градина, та отивам да си изпълнявам функциите.

Ирка, грейна ли ти вече пред очите?  Laughing

# 196
Танче,стига коси нерви......баба ти,като е ходила на кладенеца и на реката за вода и не е дезинфекцирала всичко,пак е изгледала поколение,че да Ви има и Вас....ходи пускай музиката и почвайте купона с децата/поне обогатете репертоара с Възрожденските песни/.
На Иркините терзания,да отговоря пак в кратце:банята се мие докато се ползва/или след като се ползва,от тия дето не си я мият/,та основно чистене не помня от кога не се е налагало да се прави/освен това вече ползвам само няколко неща за чистене-сода за хляб,оцет,белина и обезмаслител-и според вида на замърсяването пръскам,тръквам със съответния препарат,приплаквам и съм готова/.Чаршафи сменям,когато преценя че има нужда-нямам график,не броя дни,а и не ги цапаме толкова много-все пак се къпем често и се преобличаме и перем също така честичко.....Иначе ежедневното почистване е метла/прахосмукачка и моп...прах бърша където ми пречи и много се вижда и да ти кажа,че нито е по-мръсно от преди/когато целодневно ходех с парцала и препаратите,даже и през нощта съм ставала,щото Асен ме навикваше,че прекалявам/,нито съм видяла на някой от гостите да му е направило впечатление/пък ако някой вземе да ми каже/покаже,че не му се вижда достатъчно чисто,просто ще бъде отписан от списъка на поканените Mr. Green/.Аз,също като ходя по хорските къщи не гледам ни прах,ни банята дали блести......така,че очаквам,че това е нормалното поведение/по-скоро бих се притеснила,ако е прекалено чисто,че да не нацапам/.Освен това не харесвам стерилни и прекалено подредени къщи/обичам реда,но не и маниящинята/ и смятам,че в една къща,трябва да си личи,че живеят хора,че се хранят, забавляват и играят там.....
И,както по-рано бяхме обсъждали/и бях очарована от написаното тогава от Анна/,давайте на децата да Ви помагат-сега са на вълна да им е интересно и да го правят с мерак/може да не е перфектно,но винаги може да минете тайничко след тях да дооправите леглото,да дооберете пропуснатото с прахосмукачката,да доизмиете чашата от чая и т.н./.
Ани,по-лесно става като тръгнат на ДГи на училище......тогава да знаеш,какъв е рахат през деня/и от понеделник до петък/...... Wink

# 197
Къде изчезнахте девойки?
Да са живи и здрави вчерашните именници!
Да ви покажа Жули беше избрана от нейната детска градина да казва стихче по повод запалването на Коледната елха на Балчик ,а после и тя  помощта на кмета запали светлините на Елхата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
преди тържеството
http://media.snimka.bg/s1/1473/029189597-big.jpg
стихчето
http://media.snimka.bg/s1/1473/029189598-big.jpg
и запалването ,но съм изтървала първия момент и съм щракнала продължението.

http://media.snimka.bg/s1/1473/029189600-big.jpg

Утре ще трябва и вкъщи да украсим елхата..

# 198
Браво, браво на Жули! Голяма сладурана е!  Hug

Ние вчера изпразнувахме Никулден у нас. Поканихме си гости. Метнахме един 13 килограмов шаран. И малко толстолоб за разнообразие. Никола беше много щастлив на празника си. Личеше му отвсякъде. Щом забрави да ме търси за сукане..... беше много зает да играе, да обикаля, танцува и т.н.

Елхата у нас Ивко си я сглоби и украси сам. Сложихме я в неговата стая и там Никола не я закача особено. Събори я 1-2 пъти, счупи 1-2 играчки и това беше. Сега си стои необезпокоявана там и ще си имаме елха за Коледа, нищо че не е на централно место в хола. Така дори повече ми харесва.

Честит празник със закаснение на всички вчерашни именници!  Hug

П.П. Някой случайно да събира стикерите със животни от Била? На Ивко му останаха да събере няколко стикера само и не мога да ги открия никъде!

# 199
П.П. Някой случайно да събира стикерите със животни от Била? На Ивко му останаха да събере няколко стикера само и не мога да ги открия никъде!

На нас ни останаха няколко излишни -160,165,113,103,89,36 / да не бъркам играта , при нас беше през пролетта  Embarassed  newsm78 /

# 200
  • Varna
Браво на Жули, гледай и снимките още вчера.  Hug пресрасно изживяване.
  Бети с малко неуспя д апрехвърли теста в София миналата седмица, но нищо следващия път февриари.  Но отделно аз съм очарована от децата които тренират инашите и от клуба на Денкова. Леле страшни са, така си летят на този лед. Прекрасни са. Дано да имат бъдеще.
  Във ФБ има и клип на Бети, ако някой някой има желание да гогледа.

# 201

На нас ни останаха няколко излишни -160,165,113,103,89,36 / да не бъркам играта , при нас беше през пролетта  Embarassed  newsm78 /

Дани, тези ги имаме. Липсващите ни са: 1;35; 47; 50; 61; 68; 79; 119; 124; 130; 147; 176; 177; 180
А повтарящи имаме много, мога да изпратя на някой ако му трябват.

Бети е разкошна. Възхищавам се на постоянството й.  Hug

# 202
  • София
Ани, ние имаме доста повтарящи се стикера, довечера ще ги проверя и ако има някой, който вие търсите, ще ти ги изпратя. Нашата енциклопедия също има липсващи и тях ще ти кажа, ако на вас ви е излишен някой, може и ние да си допълним колекцията Simple Smile

# 203
Ние също имаме едно тесте с повтарящи се стикери, а има и страшно много, които ги няма... Дано успея да намеря стикерите, та да им напиша номерата!
Голяма предновогодишна томбола ще стане май Simple Smile

# 204
Брейййй, пустош!

Хайде, видя се, че детско Коледно парти никой не ще да прави... Поне едни Коледно-Новогодишни номинации няма ли да си спретнем?!?
Дайте нещо да развеселим обстановката.... Стига с тая пустош!

# 205
Теб,веднага те номинирам за ентусиаст на темата/изцяло в положителен смисъл ми е номинацията,нали разбра Hug/!

# 206
Ти нали стикери щеше да търсиш!?  Grinning Какви Коледни партита са ти в главата сега:)

# 207
Аз стикери ще търся, даже се сещам и къде може да са... обаче днес от слушане на музика не мога да стигна до тях!  Mr. Green Люба е виновна!!!!

Ама ми се ще да стане малко весело тук... Все като влезна - никой нищо не написал за повече от седмица. Бива ли такова нещо?!?

Аз се номинирам кратко и изчерпателно за чепата откачалка на годината, просто ей така за спорта Simple Smile

# 208
  • Пловдив
Здравейте и от мен,
имам едно процедурно предложение....направо да дадем присъдим наградата за Ентусиаст 2006 на Танчето  Grinning

Аз не знам дали знаете, но аз тази година спечелих Нобеловата награда за Мир, ха сега де драка като мен....има нещо гнило в Швеция  Grinning

Момичета имам един сериозен въпрос, как обяснихте на децата парите и съответно стотинките? Днес Хрисито имаше Коледен пазар в училище и аз като една сериозна майка, 10 мин преди да тръгнем и дадох 4 евро (щото разбирате ли с железните левчета щеше да има проблем да придобие каквото и да е по каналния ред  Mr. Green). Дадох и две по едно евро и едно две, обясних и че има 4 евро и как да ги събира и изважда. Само да спомена, че пръст в изваждането и събирането има повече мисис Бакли, а аз само правя заключения и обърквам детето (тук е виновна Висшата математика и голяма доза от Линейната алгебра). Та дотук добре, да ама аз откъде да се сетя, че ще има и неща по 50 цента  newsm78 Е детето се справило купило по две, но аз съм пред проблем...как да обясня по малките монети?

Такива размисли ме терзаят сега...децата спят, доктора си е в Пловдив, а аз седя и се чудя как да обясня нещо толкова просто.
Пловдивската група, моля да разринете снега да успеем да кацнем в сряда  Heart Eyes

PS Страхотна е Бети, браво за постоянството...и аз след нова година засилвам Христина на плуване, а Йоана на Халки или класическа борба (тя ще е новата Станка Златева, въшреки че Йоана често каза че иска на Балет  Crazy)

# 209
Добро утро,
добре се посмях с Пепсън тази сутрин:) .И това ми дава правото да я номинирам за "чувство за хумор на годината"(е не е Нобелова награда за мир,ама все е нещо).
Себе си категорично номинирам за "мрънкало на годината" и тук само някой деца могат да ми съперничат.Аз и за това не влизам тук,че а съм влязла,а съм се оплакала от нещо  Mr. Green
За "домакин на темата" номинирам  Ани?
Аз с обяснението на парите нямам опит,моето дете при всяко свършило нещо казва"ще купиш",въпреки че най-употребяваната ми фраза е "нямам пари" Simple Smile)) Не може да ги схване нещата и това ,че аз работя за определена сума,която е ограничена и свършва.Ако му дам стотинки за нещо трябва да го предупредя да си изчака рестото.Познава парите,стотинките ,но си мисли,че са неизчерпаеми явно.Опитах да играя с него на магазин и да пазарувам с всякакви цени и копюри,но той ми връща повече ресто,отколкото съм дала-нямаше желание да смята и изчислява.Така,че този въпрос зарязах за по-късно.
Лек и топъл ден ви желая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт