В памет на ВЕРА! Тя млада ще остане! Тъй красива! И тъжна есен не ще да я срази!

• 92 703
  • 514
  •   1
Отговори
# 210
Тъй като няма предварително набелязани категории, аз ще използвам вече посочените, че нещо не ми се мисли.   Laughing И като казахте "чувство за хумор" не мога да не номинирам в тази категория Дени.  Peace И други мога да посоча, но на нейните постове винаги се заливам от смях, дори и когато говори сериозно.  Wink

# 211
Малеееее, то с тези нобелисти тук да те е срам да пишеш! Тцъ, чувствам се неуспяла и глупава, но затова пък се гордея с Пепсън!   smile3501
Моята Елла мрънка голямо мрънкане за спорта на Бетинка. Ще я пробваме през януари, въпреки че вече ни идва много. Плащаме за балет и на двете, плуване на двете и бг училище. А кънките са £10 за 30 мин. Shocked Но Елла си е заслужила, защото учителката й каза, че е направила гигантски скок и е в първи редици. Чете гладко и съм мн щастлива. Само на бг не може нещо да се научи, но всяко нещо с времето си. Не мога обаче да дам акъл за парите, защото според Елла те просто излизат от банкомата и толкова. Изобщо не споря, само казвам с нетърпящ възражение тон, че еди какво си няма да я огрее. Познава ги уж, но ги учат в училище и аз съм оставила напълно тази дейност на по-разбиращите. Занимавам се с математиката с нея.
Номинирам Сиска с "липсваща клюкарка на годината" и искам да й кажа, че темата не е същата без нейните бири и мъже.
"Пътешественик" е ясно без да споменавам. Люба тупвам в категорията за най-ведро-саркастично гледащ на живота, а Ани-в домакинската.
Искам също да оспоря първенството за мрънкалник. То затова и не влизам чак толкова. Нещо ме е налегнала депресия и дори не ядох почти нищо 10 дни, но не ми се пише за това.
Отивам да видя Миа сега, че е пак болно горкото. Ще пиша утре като съм по-добра компания.

# 212
Добро утро!

Чух, че някой ме спомена и вкам я да видя кво стаа... Ш'са номинираме 'начи... ми добре:

"Не-се-предавам!" - Таня Аркова, защото не виждам по-упорит и настоятелен член на нашето движение. Вече останахме пишещи колкото пръстите на ръцете, но това не й пречи да смята, че е крайно достатъчно да си караме лафа по стария начин.  Grinning

"Стълб и опора на форума" - Ани, защото тихо и кротко без да привиква и да се натрапва продължава да е най-редовният отчетник тук.

"Тишина и после буря"
- Ирка, щото мълчи, мълчи и после си излее всичко на куп и форумът пак заприличва на отчетен майчински.

За "Липсваща клюкарка" няма как да не подкрепя Ирина с номинацията за Сиска, обаче се сещам и за Имарова и за още много други, които спряха да пишат, така че може една обща награда да учередим за цялостен принос (към разпадането??  Mr. Green), шегувам се...

"Жена на годината"
- Люба, защото "Жена на годината" се дава винаги на силни и борбени личности, минали през трудности, които дават пример, а не се сещам в момента как да преиначя хумористично названието, защото съвсем сериозно смятам Люба за такава, па ако ще да си загубя номинацията за "Чуство за хумор". (Ани, ти си слънце, благодаря!).

"Мама на звезда" - Иночка и Мимозата, заради спортните успехи на децата.

За "Пътешественик" съм съгласна за Мимозата. Аааа, чакайте, мятам и Fy (Ники от Бургас) в тоя списък, защото не знам някой, който да обикаля България, колкото нея.

"Над-тия-неща"
номинирам Велиса, защото, когато има трудности това не й пречи да е свежа и общитетлна и да си кара кефа над ежедневите проблеми.

"Късния дебют" - Дани.м73 от Пловдив, дет определено ме изненада, че след 6 години отчетен форум, все още има някой, който да каже "Хейй, може ли да се присъединя".

"Мама за пример" - Пепсън, защото показва как може да си майка на 2 деца, да имаш хубава работа, децатата ти да се занимават с кво ли не, вкл. броене на пари и да си усмихнат и с прекрасно чуство за хумор.

А всички нас номинирам за "Банда на годината", защото е много лесно да си редовен отчетник в популярен форум с много участници, ама питате ли ни кво е да теглим таз полу-умряла тема.... Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 09:39 от Д е н и

# 213
"Не-се-предавам!" - Таня Аркова, защото не виждам по-упорит и настоятелен член на нашето движение. Вече останахме пишещи колкото пръстите на ръцете, но това не й пречи да смята, че е крайно достатъчно да си караме лафа по стария начин.  Grinning

Ми, скучен ми е животът, кво да правя?!? Търся си забавления. И аз искам от време на време да се посмея...

Иначе номинациите са ти изключително точни! Подкрепям с две ръце! Simple Smile))

А аз като видя, че на една страница има поне 10 мои  поста и ме хваща срам...  Embarassed
Брей, добре, че ме тъпите и извън форума, че иначе съвсем щях да съм окапала!!!

Сега ще седна добре да си помисля за предизвикателствата ми за 2013 година! Ще й хвърля такава ръкавица на тая година, че да ме запомни.  Mr. Green

# 214
Eх момичета,страхотни сте!
Номинациите са много точни,не се сещам да допълня,но ще помисля..Благодаря за номинациите ми Дени   bouquet

При нас нищо интересно ,оглеждам се за новогодишни оферти,колкото да се ядосам,че бг хотелиерите искат с една Нова година да закърпят годишния си бюджет-печалба..
Май вкъщи ще се празнува..

# 215
Аз,също благодаря,че съм в номинациите.....макар,че чак като такъв герой не се изживявам.....А и тая година/в сравнение с предишните две/ ми беше направо спокойна-да не бързам да се хваля,ама май ще я  приключа без нито една хирургическа интеревенция/тук,мадам Пепсънова,да обърне внимание,че мога и без хирургична намеса да поддържам линия и форма/....даже,спрях и "розовите хапчета"/дето ги дават на зелена рецепта/ и не крещя,през по-голямата част от денонощието по домашните/които все има за какво да бъдат навиквани,но имаше моменти дето и аз се не траех с постоянното ми мрънкане и изнервеност/..Та,ще взема да си напиша аз благодарствената реч тия дни....и да знаете,че всички Вие ще сте споменати в нея,като причинители на оптимизма и вярата ми/честно,писането и четенето в този форум ми е помагало много в трудните моменти,както и ми е било голямо разнообразие и развлечение като бях на легло/.
За празниците,категорично отказвам да съм сред хора/вкл.заведение,магазини или каквото и да струпване на повече от 5 човека/-днес ми се наложи да стъпя в МОЛ/и то квартален/,е стига ми и ми е даже в повече....
За парите-в момента се опитваме с парите от "Монополи"-то да обясним на Ивайло основите на пазарната икономика и паричните потоци....,но дИването не ще да вкючи изобщо на тая вълна/за него ценни са жълтите стотинки-има един буркан с такива и редовно ги брои,сортира.....и разпилява из цялата къща/...но,и аз скоро не възнамерявам да го пускам като участник на пазара,та даже още нямам стратегия,която да споделя/странно,но факт/...Самуил доста рано разбра идеята,проявяваше желание и здрав разум,но това е друга "бира" и ще чакаме да доузрее.....В тоя ред на мисли-има ли някой от вашите сладури,дето тотално да е изключил от слушане,защото аз имам чуството,че вечер и през уикенда,някоя извънземна сила ми подменя детето......и определено не се трае-не чува,не ме отразява изобщо,бие батко си,отговаря на баща си/нещо,за което се иска доста голяма доза безразсъдство/ и озобщо не му пука ни от наказанията/изразяваще се в ограничаване на достъп до ТВ,компютър,плейстейшън и др.любими занимавки/,ни от викането ми.....Честно,на моменти се чуствам като ужасен родител,защото просто изтървавам контрола.....

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 19:09 от Анонимен

# 216
Последните редове не знам аз или Люба ги е писала. Елла така се зъби, че ми идва да се заключа в спалнята и да ме изляза два дни от там. Няма нещо, което да получи нормален отговор и тон.
Искам да номинирам Люба отново за страхотен изказ. Използва толкова интересни сравнения и така хубаво си построява изреченията, че понякога се чувствам тъпа до нея Mr. Green
Мимозка, нашата звездичка Жули вече тръгна по пътеката на славата,а?  Grinning Много ми е хубавичка с това червено якенце.
Изтривам се. За любопитните: бях писала колко е важно да виждаш човека до себе си. Както и той теб.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 23:24 от ira_d

# 217
Уф,неудобно ми е,ама пак ще пиша/поне Танчето да беше драснала някой ред,че да има поне 20см разстояние от предишното ми излияние...,но според блога й-днес е почнала с Г(олямото)К(оледно)Ч(истене),та реших да не разчитам на нея Wink/
Ирка,да ти кажа честно хич не се успокоявам,че и Елла е така,че нали ще ги събираме някой ден и си представих,какво "италианско" семейство ще са #Crazy...макар,че теб те засичам вече няколко пъти да правиш оферти на други форумски младежи/чета,аз....чета....,ма си трая,че да не излезе свекървата виновна,накрая/...Но,то с това невиждане,няма начин да е другояче....Пускам ти пресна снимка,да оцениш какво изтървавате:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421229887945473&set= … ype=1&theater
А,за другото-да ти кажа,че и това го има в семейния живот-и рутината и притъпяването на емоциите и чуствата....и моментите,дето си говорите само за битовизми......И,тогава трябва нещо да те тресне по главата,че да се събудиш и да видиш какво имаш до себе си....Е,хубаво е,че и отишло развитието в правилната за Вас посока....и сега се чуствате добре Peace....

# 218
Кабранска, не посмях да пиша... И мен ме е срам вече! То през един пост - мой пост!
Доста се почудих да отговарям ли на Ирка, ама си викам - я си трай, меродио, трай си там, че да не си на всяка тенджера похлупак!
Иначе не е да няма какво да напиша по темата, ама по-добре да си мълча.  Mr. Green

Хайде, аз отивам да продължавам с изпълнението на Коледния си календар Simple Smile
Щастливки сте вие, че нямате като моя коледен календар!

# 219
Ирка  Hug  bouquet
Момичета пишете,че Жули ще има нейна тема за завършването на 1 клас  Laughing
Дайте идеи за момичешки подаръци.Жули не иска кукли и подобни неща таблет има нинтендо конзола като ПСП,МР4 плейър и таблета и той правят снимки..За детската избра Зърнената фабрика,преди това получи за По-по -най студио за бижета което рекламират по Дисни ченъл .Искаше грънчарска работилница казах,че това чудо вкъщи няма да влезе и сега се чудим..

# 220
Ирка, това за което пишеш е много красиво!  Hug Как ми се иска и аз да го изживея! Представям си колко ти е хубаво в момента!  Grinning

Танче, покажи го тоз Коледен календар!  Sunglasses Той не трябваше ли да е готов на 1ви декември!?

Люба, много са ти хубави момчетата, видях ги аз във фейса.

# 221
Значи, аз така добре се постарах да ви направя лесен и удобен начин да ми четете простотиите - цяла страница създадох във фейса... Ма на! Пак има неразбрали.  Mr. Green

Специално за Ани: http://taniaark.blogspot.com/
http://www.facebook.com/Razmislipodnebeto
Поне се надявам да не си изгубиш времето напразно....  Twisted Evil

# 222
Аз да ви се оплача. Побъркаха ни роднините - ще си идваме ли за Коледа и в никакъв случай да не тръгваме, защото големи катаклизми ще стават на 21 декември. Ееееее, ще кажеш, че те ги гледат тези деца. Омръзна ми от поучения. Разбирам да си кажеш вярванията, ама пък да се налагаш и да предупреждаваш нон стоп ми идва в повече. И да решим да си ходим, ми идва просто да не се обадя на никой и това е.

# 223
  • Пловдив
Здравейте и от мен,
аз вече съм включила обратното броене...още два дни си съм си вкъщи, упиии....
Вчера говорих с колеги за тези катаклизми, който обещават...та сред учените който се мислим че сме   да кажа нямаме точна дефиниция на думата катаклизъм   така че Ирка айде хващайте самолета.

Много благодаря на Дени за номинацията, ама я отказвам...не съм за пример ама хич, в работата съм добра, там не се съмнявам, но като майка си мисля че съм се провалила тотално. Жалко, че въпросната дама не ме познава, да види каква коза съм, но пък и обещавам че напролет ще яхна метлата и ще ида да пием кафе с Дени и да видим догодина в коя категория ще не номинира.

Много ми хареса календара на Танчето, само да замоля може ли идея за short вариант? аз имам само 3 дни, пък ако и света свърши остават 2   

както забелязвате аз съм вече във ваканционно натроение, направих една кофа сладки за децата, но естествено не прецених че след два дни пътуваме, та днес и колегите се радват.

За подаръците, още мога да се похваля, че момичетата ми са в заъмнение, кое е морерно и популярно, нямат таблет и скоро не придвиждам такъв. Хрисито ще получи куклен театър, а Йоана два пъзела. А на мен нищо чудно Добрия старец (или може някое готино джудже) да ми среже банковата карта на две.
Весели празници момичета

# 224
Да се разпиша и аз преди да свърши света  Joy
Уникални номинации е направила Дени и много точни и пепсън няма как да отхвърлиш номинацията си, форумското общество те е номирало и точка  Mr. Green  ще си носиш кръста.

Ирка страхотно е че се появи отново и споделяш с нас ежедневните си тревоги и страхове, не успях да прочета изтритото, но по коментарите на момичетата мисля че е било нещо хубаво. Смело тръгвайте поне ще сте в самолет и ще гледате отгоре какъв точно катаклизъм ще се стовари на земята (малко черен хумор извинявай).

На мен лично ми е доста странна тази истерия!

Искам да пожелая на всички много светли празници! Много подаръци и за малките, а и големи нека да не ги подмине тоя път Добрия Старец!

Общи условия

Активация на акаунт