Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 135

• 37 945
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
Гони,страхотна песен на Том Джоунс!Клипа ми звучеше някакси прощален и много ме натъжи! ooooh!

# 46
# 47
http://gledaitv.net/online-kanal-d-alternative  Тук миналия четвъртък вървеше без проблем.

# 48
# 49
Гони,страхотна песен на Том Джоунс!Клипа ми звучеше някакси прощален и много ме натъжи! ooooh!

Hug newsm51  и мен......

# 50
Зетя от сега го дават,Мерак етме,както си казава..т.е. не се притеснявайте ще го гледаме  Joy Joy Joy[/b]

# 51
  • Разград

# 52
Слагам ви нещо от мен - за довечера. Естествено в скрит текст, защото може да се хареса на някой и да си го "забърше" т.е "замете".

Който иска успокоително хапче - моля.

Ако пък кафето ви действа добре на успокояването - има и от него.

Ако предпочитате вино - вземете, но с мярка. Да не стане така, че утре вместо спомен от последната серия - в главата ви да звучи рефрена "Червено вино снощи пих и капка не остана...."

Ако сте "твърди и стабилни" момичета - давайте направо на сериозното "успокоително" - с лед, без лед - може само като видите ледените очила на знаете кой - да ви дойде елексирното усещане за свеж, студен и най-важното успокоителен вкус.

Ако и това не ви помогне - е няма смисъл - потопете се в едни кафяви,  топли очи - нека ви говорят, зарежете сериала и успокоението и се отдайте на "дълбокосмислени"разговори.

Скрит текст:

Марта Hug  bouquet - голям избор си ни предложила---- А сега де.... Joy Joy

# 53
  • Варна
Тук   http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/   върви без грешка... но защо не, нали още не е настъпил момента
Приготвих два чифта очила, като се изпотят едните да отпочвам с другите
И се настаних да гледам:
две сърца в едно тупкащи,
две нежно влюбени души
и магични, топли две очи
(Берен да ме извини)
Скрит текст:

# 54
Оф,на мен вече място на лаптопа не ми остана,отворих всички сайтове..Обаче или Зетя,или едни хладилници ми се показват!  Joy  Joy  Joy

# 55
  • Пловдив
Тези моменти дали ще са от ретроспекция или в реално време.

Готови сме за последната среща с Керим и Фатмагюл.

# 56
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Тук   http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/   върви без грешка... но защо не, нали още не е настъпил момента
Приготвих два чифта очила, като се изпотят едните да отпочвам с другите
И се настаних да гледам:
две сърца в едно тупкащи,
две нежно влюбени души
и магични, топли две очи
(Берен да ме извини)
Скрит текст:

Joy Joy
И аз винаги си приготвям по два чифта очила, освен че ми се запотяват едните, малкият често ми ги  сваля и започва да бяга с тях

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 19:36 от Титинка

# 57
  • Варна
Тези моменти дали ще са от ретроспекция или в реално време.

Готови сме за последната среща с Керим и Фатмагюл.
Като съдя по облеклото на пътничката, според мен са от преди

# 58
  • Разград

# 59
Оф,на мен вече място на лаптопа не ми остана,отворих всички сайтове..Обаче или Зетя,или едни хладилници ми се показват!  Joy  Joy  Joy
  love001 Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт