На море в Гърция - 8

• 159 299
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Mediteranean princess е много хубав нов бутиков хотел.Храната беше много вкусно приготвена.Басейна и градината са прекрасни.Единственото,което не ни хареса е територията около хотела.
Благодаря ти за този отговор! Радвам се, че ви е харесало!
Каква е територията около хотела - така като гледам снимки, няма растителност, пеша човек може ли да отиде до Паралия вечер на разходка?

# 61
  • Варна
Бихте ли ми казали колко пункта за тол такси има от Солун до Катерини?

Пътувахме миналата събота,има два пункта ,но единия е отворен,на другия ни взеха-мисля беше 2,1 Е

# 62
  • Варна
няма растителност, пеша човек може ли да отиде до Паралия вечер на разходка?

Може,но едва ли ще е приятно да тепаш в топлика и комарите 1 час напред- назад.

# 63
  • София
няма растителност, пеша човек може ли да отиде до Паралия вечер на разходка?
Може,но едва ли ще е приятно да тепаш в топлика и комарите 1 час напред- назад.
Eее, не е 1 час до Паралия. Не повече от 15 мин. е до града. Около хотела е нещо като блато и поляна, на която понякога пасат овце.

# 64
  • Варна
Момичета, тъй като лятото ще ходим на гости на моите родители в Харманли и мисля да отскочим до Гърция на плаж, мислех за Александруполис и тъй като са си 200км в едната посока, може би ще е по-добре да преспим една вечер там, а не да ходим за един ден само. Може ли някой да ми препоръча сносно и не скъпо хотелче? А има ли в околността друго място, на което може да се отиде за плаж? Аз съм ходила там, но само за шопинг и идея си нямам.  Rolling Eyes

http://www.e-camping.net/ru/camping/15317.html
http://www.e-camping.net/ru/camping/15319.html
http://www.kryonericamping.gr/?lang=en
Ако решите от АЛЕКСАНДРОПУЛИС да стигнете до КРИОНЕРИ ще ви трябва високопроходима кола,малко след ДИКЕЛИ асфалта свършва на  средата м-у  двата горни къмпинга до един див къмпинг дето го няма на никоя карта и сайт.

# 65
  • Варна

Eее, не е 1 час до Паралия. Не повече от 15 мин. е до града. Около хотела е нещо като блато и поляна, на която понякога пасат овце.

Ами с внука ми на 4,5 до църквата сигура беше 1/2 час и бях потен и в ............................
Не повторихме ,хората са измислили климатици в колите Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 66
  • София
Oх, най-после резервирах, да се успокоя малко Simple Smile

Момичета, на Елафониси е много красиво, но според мен е много далече за да тръгне човек от Бг само за там, по-скоро да се съчетае с нещо. Ние тогава направихме обиколка на Пелопонес.

# 67
  • Sofia
Момичета аз пак с вьпросче.Снощи се видях с приятелка и от дума на дума стигнахме до почивките.Споделих че таз година сьм се насочила кьм Гьрция.Нейното мнение беше да е сьс изхранване(закуска и вечеря)иначе било много скьпо за купуване.С четенето тук останах с впечатление че повечето тук се изхранваме сами там и сьвсем се обьрках #Crazy
Аз сьм с две деца дребният е на 2г  и е фурия Joyабсурд да седнем заведение освен ако не спи в количката в този момент.Все си мислех че 300-350е за 5-7 дни ще ни стигнат за храна главно магазинска като на дребни ще му взема от София пиорета и каши.
Споделете опит преди дни като питах за цените не ми се видя чак недостьпно Rolling Eyes.
Дали пьк да не се ориентирам кьм хотел с HB макар да предпочитах варианта само спане и да не се сьобразявам с правила за хранене.Да не се окаже че с тази сума ще гладуваме там това е само за храна без пьт спане и някакви си такси.
Благодаря предварително пак на всички и не ми се смейте моля Joy Joy
http://www.compas.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0- … 2-hotel-sousouras
Някой да има мнение за тук???

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 10:32 от katerinia

# 68
  • София
Вече и аз нямам търпение за бялото моренце...живот и здраве на 1-ви юли пътуваме за Неа Каликратия  Grinning

чакам отзивите ти, че за тази година все още нямаме конкретна дестинация.

Шани, обещавам, като се върна, да споделя окончателни впечатления. Иначе, преди месец за един ден набързо направихме един "разузнавателен полет" до Неа Каликратия, Флогита и Неа Плагия, за да видя най - вече самите плажове. Каликратия лично на нас ни допадна най-много, но и другите са добри. Ще видим юли да не е само много нагъчкано...досега сме ходили само извън сезона и градчето определено е било спокойно.

# 69
  • София

Ами с внука ми на 4,5 до църквата сигура беше 1/2 час и бях потен и в ............................
Не повторихме ,хората са измислили климатици в колите Simple SmileSimple SmileSimple Smile

хахах, peterky2002 е прав, по пътя между Олимпик Бийч и Паралия Катерини няма никаква сянка, та половин час при 40 градуса си е направо ад...иначе с кола с климатиче си е екстра. Simple Smile

# 70
  • Варна

хахах, peterky2002 е прав, по пътя между Олимпик Бийч и Паралия Катерини няма никаква сянка, та половин час при 40 градуса си е направо ад...иначе с кола с климатиче си е екстра. Simple Smile

Аааааааааа моля,моля-в 9 вечерта не беше 40 градуса,най много 35-36,а на връщане даже в ................... не бях потен
Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 71
  • Варна
Дали пьк да не се ориентирам кьм хотел с HB макар да предпочитах варианта само спане и да не се сьобразявам с правила за хранене.Да не се окаже че с тази сума ще гладуваме там това е само за храна без пьт спане и някакви си такси.

От 3 до 9 бяхме в ЛУТРА БИЙЧ ХОТЕЛ  до НЕА СКИОНИ-точно срещу хотелчето което си избрала.Бяхме със закуска и вечеря за 60 Е/ден,а сетне в Паралия Катерини с В&В za 30 ewro/ден za trimata с внука на 4,5 г..А и много съм бил из цяла Гърция и съм се хранил сам мога да пратя материали на мейл или да коментирам и на скайпа ми =
peterky2

# 72
  До Egeria , мога да ти препоръчам вила в Аспровалта  на първа линия ,много удобно за деца ,ако искаш пиши на лични ,ние ходихме и пак ще бъдем там юли, хареса ни много

# 73
  • София
Тодоричка, то и аз имах да свърша куп неща вчера, обаче се залепих за монитора да разглеждам снимки от Елафонисос...и се забравих Embarassed

Dechy, и твоята снимка е страхотна, кажи нещо повече за мястото - къде е, че нещо не мога да го открия..

Pontes, като единствен човек с пряк опит от Елафонисос, моля те разкажи малко по-подробно Praynig Защо според теб не си струва да се ходи дотам само за почивка? А ако пътя (1065км) се раздроби на три и се нощува два пъти някъде...т.е. ако се подходи съвсем лежерно към пътуването, а на самия остров се изкара, да речем 12 дена, тогава пак ли ще е твърде много?
Питам те съвсем сериозно, защото имам зелена улица от либето да избера къде да си изкараме цялата почивка, и вчера ми каза (след като му показах снимките  Mr. Green) че и дотам ще отидем, стига да искам.
Уж вече се бях спрял на Латура-та и на едно студио в Никити, а то какво стана...пак се размислих за разни острови..

М/у другото, ако някой е решил да ходи до остров Андрос, имам мн добра оферта - 35 евро на студио за края на август и началото на септември. Ммм, там също е райско кътче, даже е и по-близо от Елафонисос.
Ето го мястото:  http://www.studio-irene.gr/

Тодоричка, следващия линк е специално за теб Mr. Green  Hug

http://www.thegreektravel.com/andros/photos.html

# 74
Вчера се върнахме от Никити. Не мога да се съглася, че водата е мръсна. Напротив. Кристално чиста и прозрачна вода. В някои от дните следобяд се появяваха едни балончета, за които предполагам говори Крео. Те обаче са само на определени места и спокойно можеш да се къпеш далеч от тях. И пак казвам - за 8 дни ги имаше само два пъти. Пясъкът наистина не е поддържан. Не чистят. Има фасове и тук таме отпадъци. Има малка част от плажната ивица, където са скупчени повечето камъни и клечки, останалата част е чиста с хубав пясък.
Определено около Никити има и по-хубави и по-чисти плажове, от този в самото градче, но и той става. Ние бяхме всеки ден на него и за нас беше идеален. За мен несравнимо предимство беше това, че е на две крачки от хотела и не се налага да ходим с кола на плаж. Така можехме да се рзделяме, тоест аз да се прибера по-рано, а мъжа с детето да си плуват. Другото му предимство е спокойствието. Имаше моменти, в които около нас нямаше никой.

Някой питаше за студиа Дафни. Ние бяхме в тях. Мейла им функционира и отговарят. Аз резервирах по мейл. Може и по тел, говорят добър английски. Доволни сме от обстановката, условията, отношението, всичко. Пак бих отишла в тези студиа следваща година.

Относно цените. Не веднъж е казвано - като Бг, ама в евро. Пазаруването от супермаркетите е напълно поносимо като цена. Носехме си някои неразвалящи се неща оттук, останалото купувахме на място. Ресторантите вече ми идват скъпички. Обяд за трима души, по едно готвено ястие, една салата и безалкохолно - 35 евро. Е цената от 14 лева за порция мусака, колкото и вкусна да е, не ми понася психически  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт