Звездни компромати-142

• 67 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • I want it all and I want it now.
Тя го е ухажвала и е решила да му роди дете.

Ето в тази статия пише същото.

"Тогава реших да направя аборт. Защото разбрах, че искам да родя бебе единствено на Стефан – необикновен човек, докоснат от Бога. Абортирах в 6-ия месец. Помня, че цялата болница беше на крак, а докторът още е жив."

Пухи-пухи, според статията е още жив

Ужас Shocked

# 121
  • Пловдив
За съжаление докторите за пари са готови на всичко, ако трябва да съм точна "докторите". Когато бях бременна с третото си дете бях подложена на натиск за аборт и тъй като си знаех роднините им казах чак като влязох в седмия месец. Въпреки всичко имаше много спешна организация и ми бяха намерили доктор, който можел да ми направи аборт дори и в осмия месец. Било много лесно - пукат ти водите, те изтичат, плода умира и го изваждат. Това ми беше обяснено на няколко пъти много подробно, все едно става дума за вадене на зъб, като се уточняваше, че няма никакъв риск, но тъй като не е редно докторите искали много пари. Тук като се коментираше колко се напълнява по време на бременност не ми повярваха, че аз отслабнах след седмия месец, но е факт - ето и причината за това - най-обикновен психически тормоз.

# 122
  • в Кошера
Ужас!!! Тази е за освидетелстване!  #2gunfire

# 123
ЗлаВещица , добре че не си се поддала на тези ... как да го нарека....безумия. Hug

# 124
  • Стара Загора
Карбовски пак с Николета ще прави експерименти!Въпрос към затворници от пловдивския затвор-искате ли Николета при вас за една седмица??? Отговора-няма да и направим нищо!!Сигурно има предвид нищо,което не са и правили до сега!!

# 125
# 126
116 звезди в една снимка!

По случай сто годишнината на филмово студио Paramount  са събрани звезди за обща снимка.

Тук са изброени поименно и има клипче със заснемането
.

# 127
  • До морето

По случай сто годишнината на филмово студио Paramount  са събрани звезди за обща снимка.

.

Страхотно!!!

Има ли някакъв принцип, според който са ги подбирали, защото има големи липси за сметка на разни странни присъствия (Бийбър, Ел Фанинг....)

# 128
Тя го е ухажвала и е решила да му роди дете.

Ето в тази статия пише същото.

"Тогава реших да направя аборт. Защото разбрах, че искам да родя бебе единствено на Стефан – необикновен човек, докоснат от Бога. Абортирах в 6-ия месец. Помня, че цялата болница беше на крак, а докторът още е жив."

Пухи-пухи, според статията е още жив

Ужас Shocked

Нямам думи

# 129
Между Джони Деп и пластмасовата кукла Амбър Хърд няма роман.

http://www.marieclaire.co.uk/news/celebrity/536829/no-romance-be … eard.html#index=1

На този етап, Джони не желаел нова връзка. Whistling

# 130

.

Страхотно!!!

Има ли някакъв принцип, според който са ги подбирали, защото има големи липси за сметка на разни странни присъствия (Бийбър, Ел Фанинг....)

Не казват нищо по въпроса. Споменават, че тези са се отзовали на поканата.
Може би другите са били заети в този ден?

# 131
  • Tам през Атлантическия океан
Между Джони Деп и пластмасовата кукла Амбър Хърд няма роман.

http://www.marieclaire.co.uk/news/celebrity/536829/no-romance-be … eard.html#index=1

На този етап, Джони не желаел нова връзка. Whistling

Whistling Сигурно е имало няколко несериозни забежки  Wink за да се стигне до раздяла  Sunglasses
т.е. да , "извънбрачните" му  връзки  не са били ангажиращи  Whistling

# 132
Е, това няма как да го знаем. Wink
Официалното обяснение е че раздялата не е заради изневяра, а просто "искрата е угаснала" и връзката им се е изчерпала.

# 133
  • Tам през Атлантическия океан
Само предполагам де  Wink

Искрата се разбира че е угаснала като ти светне другаде  Mr. Green

Ето го Джонката в роля  Wink

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/06/22/article-0-13BADF370000 … C-509_634x611.jpg

# 134

Общи условия

Активация на акаунт