Звездни компромати-142

• 67 405
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Лиана е пуснала тази снимка във Фб с текст - Горещо ли ви е, мили мои Simple Smile
Също така е публикувала песента си "Тяло, пречиш ми" споделяйки, че това е песента и с най-красив текст  Mr. Green

# 241
  • До сърцето...
Според мен е копие на баща си - Антъни Делон.
Получава се някакъв парадокс, най-красивата внучка и дъщеря във фамилията Делон не е призната и не носи фамилното име на баща си. Ален Делон има още две деца, които не са грозни, но не приличат на него, а по-скоро на майка им. Антъни Делон има две дъщери Лив и Луп, които също не са наследили черите Делон.

Аз понеже съм изостанала в тая област, та се изненадах и проверих в гугъла.

Цитат
... Антъни има и още една дъщеря. Родената през 1989 г. Алисън, която изключително много прилича и на дядо си и баща си, всъщност е тайнственото и незаконно дете на Антъни Делон от връзката му с танцьорката от "Crazy Horse" Мари Хелен льо Борж.

Брей, какво нещо е живота...

Другите 2 щерки на Антъни от дългогодишната му приятелка Софи Клерико:

# 242
Знам, че няма много фенки на Том Круз тук, обаче снощи на маса стана въпрос за него и мъжа ми каза, че слушал по радиото негово изпълнение и бил ужасно добър. Днес реших да го чуя и като написах в тубата Tom Cruise singing... ми излезнаха мнооого резултати, а не знаех за този му талант. Е наистина го бива, още повече го харесвам вече  Heart Eyes Flutter

цък  Grinning

# 243
  • срещу двата комина :)))
Знам, че няма много фенки на Том Круз тук, обаче снощи на маса стана въпрос за него и мъжа ми каза, че слушал по радиото негово изпълнение и бил ужасно добър. Днес реших да го чуя и като написах в тубата Tom Cruise singing... ми излезнаха мнооого резултати, а не знаех за този му талант. Е наистина го бива, още повече го харесвам вече  Heart Eyes Flutter

цък  Grinning

снощи гледах точно този филм и беше невероятен  Heart Eyes а хич не го харесвам иначе  Blush

Нейтън Филиън
Чарли Шийн пак
Дженифър Гудуин

# 244
# 245
  • София
От премиерата на "Magic Mike" в Ел Ей
Матю Маконъхи и Камила Алвес  1  2  3  4
Оливиа  Мун
Чанинг Тейтъм и Джена Дюън  2
Джо Менгениело

Ким Кардашиян  1  2  поглед отзад  като се абстрахирам от задницата, Ким има красиво лице
Ванеса Хъджинс и Остин Бътлър  2
Риана  1  2  беше ми много симпатична в началото на кариерата си
Миранда Кер и Флин  1  2  3  4  малкият е разкошен  Heart Eyes
Дженифър Лопез на поп фестивала в Сао Пауло  1  2
Бритни Спиърс снима залеза в Малибу
Кейти Холмс и Сури  1  2  3 Сури гледа лошо  5  горкичката, да не би Том да й е спрял джобните, та все с тия ботички се шляе  Mr. Green
Риана  2
Мила Кунис и Аштън Кътчър изловени на романтична вечеря  2
Парис Хилтън като Ди Джей в Сао Пауло  1  2  3  4
Дженифър Лопез поздравява феновете си в Бразилия  1  2  3  4  5
Рафа Надал с приятелката си преди Уимбълдън
Вики Бекъм  1  2  3
Лейди ГаГа в Сидни  1  2  3
ЛиАнн Раймс с Еди  2
Джейсън Пристли и семейство  1  2
Денис Ричардс с дъщерите си  1  2

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 10:52 от tonkabonka

# 246
  • Варна
Има един турски актьор, който страшно ми прилича на Маконъхи, но в по-млад вариант.
http://www.google.bg/imgres?q=%D1%84%D1%8A%D1%80%D0%B0%D1%82+%D1 … :429,r:9,s:0,i:96

# 247
Миранда Кер е страхотна, но напоследък никакви общи снимки не съм и виждала с Орландо, само тя с бебчо или той с бебчо..Защо ли така? Thinking

Вчера попаднах в нас на едно списание от миналата година и вътре имаше интервю на Джони, който обясняваше как ще обича Ванеса завинаги..Много тъпо ми стана. Tired Каква е официално обявената причина за раздялата им?

# 248
# 249
  • София
Има един турски актьор, който страшно ми прилича на Маконъхи, но в по-млад вариант.
http://www.google.bg/imgres?q=%D1%84%D1%8A%D1%80%D0%B0%D1%82+%D1 … :429,r:9,s:0,i:96
Много си приличат. А и турският актьор си го бива.  Grinning

Stardust*, четох някаква статия, в която пишеше, че Ванеса просто е омръзнала на Джонката. Но доколко може да се вярва и каква точно е причината, надали някога ще стане ясно.

# 250
Няма такова.Поне не официално, всичко е от "неназовани източници".
Аз също съм чела и гледала куп негови интервюта в които казва че" тя е спасила живота му", "неговото момиче" както я нарича и децата му са най- хубавия подарък през цялото му съществуване...
Ако всичко това за 26 годишното блонди се окаже истина, то значи че е кръшкал още докато е бил с Ванеса. Голям срам за него!
Why Johnny why? ooooh!

# 251

Маконъхи защо ли така сякаш изведнъж се състари?! Лицето визирам - от около година насам не ми изглежда свеж като преди, едни някак хлътнали бузи.  Confused

# 252
 Матю е 75ти набор и тренира доста, нормално е, ако иска аполоновско тяло, лицето му да се изпие  Peace изглежда напълно нормално за възрастта си, според мен  Flutter

# 253
  • На земята, която е всъщност звезда.
Няма такова.Поне не официално, всичко е от "неназовани източници".
Аз също съм чела и гледала куп негови интервюта в които казва че" тя е спасила живота му", "неговото момиче" както я нарича и децата му са най- хубавия подарък през цялото му съществуване...
Ако всичко това за 26 годишното блонди се окаже истина, то значи че е кръшкал още докато е бил с Ванеса. Голям срам за него!
Why Johnny why? ooooh!

Абе Деп винаги си е бил малко инфантилен, това е част от чара му. Още преди година, когато се върна в ЛА и бяха пуснали негово пиянско видео се носеха слухове, че купонясва яко. Плюс упорито се пишеше, има връзка с мениджърката си, защото ги бяха снимали да се целуват на летището. Изобщо, последната година се държи като отвързан. 14 годинки не са малък период, гони го критическата, а децата му вече порастват, нямат нужда да е все при тях. Сигурно си казва: кога, ако не сега.

# 254
Ерика Баду била дула. Много и отива всъщност!!!
http://www.estestveni-idei.com/prod/blog/badoula/

Общи условия

Активация на акаунт