Басейни, колелета, люлки, разходки. Успях да прочета почти 4 книги, помързелувах, а сега вече сме в Русе и се стягаме за сватба в събота и моренце следващата седмица. Лили също не спи добре през нощта. Изкара две долни зъбчета, но продължавам да ставам по 4-6 пъти на нощ да предлагам ,чай, вода, мляко, прегръдка... Успях леко да я отбия заради лечението си. Сега предлагам по малко мляко през нощта и вечерното хранене млечно. На закуска прояде попара, пасирани макарона и грис. По обед си редувам месно и зеленчуково пюре, а следобед хапва домашни плодови пюрета. Витамин Д го спрях последния месец и половина, но май пак ще го започвам. Лили все повече заприличва на детенце, прави по малко крачки, но все още не и е голям мерак ходенето. Страшно приказлива е, поврътлива на леглото и любопитна към всичко. Ще пропуснем този месец консултациите заради почивката и чак следващия, та ще си я тегля в София след две седмици.
И малката е така вече седмица, вечер се буди през час с писък и няма успокояване. Едната вечер 1 час я разнасях на ръце и не спря да пищи. Аз такова чудо не сам изживявала, та хвърчах до Спешното - нищо й няма....И естествено там млъкна

. За пюренцата - голям зор е и при нас. Не знам вече какво да го правя това дете - не иска нищо, което му прилича на бебешка храна - нито попара, нито пюре. Като види лъжицата гълта долната устна и не можеш да го накараш да си отвори устата. Иначе детето си има апетит - умира за нашата храна - дай му да яде средичка от хляб, сирене, банан, праскова, ябълка... - последните, естествено само ги смуче, но с огромно желание. Чудя се дали да не почета това захранване, водено от детето - ние одавна се захранихме, но сигурно ще си пооткрадна някоя идейка как да "надхитря" малчо
и наистина беше гладен и яде
А понякога само като го сложа на стола и се извива и пищи и така цял ден.Ами какво да го правя оставям го на мира и това е.Започвам да ям безсолно заради него,че все моята манджа е по-вкусна от неговата
!Всички да се оправят!
.Естествено си имам едно на ум за болести,но се надявам да не си хванем някой морски вирус.
.
.
Ако имаш възможност допитай се до някой, който се занимава с фън шуй/радиестезия - просто ми хрумна, защото съм чела, че има значение местоположението на леглото за спокойния сън.
Предстоят ти още хубави емоции, така че ще се върнеш направо обновена в Сф

Препоръчани теми