"Декемврийче вече се надигна, половин годинка стигна"

• 38 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Днес бяхме на консултация, пораснал е с 2 см и вече е 72, а теглото +150гр, като е 8620  Grinning Педито каза, че може глутена да въведа с овесени ядки и след няколко дена започвам.

# 601
При нас нищо ново!
Леана браво на юнака добре се движи.
Люби весело изкарване на сватбата.
Прегръдки и целувки на децата

# 602
И при нас нищо ново. Само дето днес цял ден мрънка и аз не знам защо. Вече са изкарали и 5те зъба, друг не се вижда. Не е гладен, вода не иска  Tired

# 603
При нас пък е обратно днес да не повярваш.Тъкмо преди малко това казвах на таткото че днес е кротичка все едно я няма.А да не говорим че днес сутринта се събуди в 10 часа,а снощи се събуди 5-6 пъти.

# 604
Моя и той от няколко дена все мрънка, нещо не е на кеф  Confused Педито каза, че венците са се заоблили, но още няма признаци за зъби. Предполагам, че може да се дължи на температурните промени.

# 605
  • USA
Благодаря ви за милите думи за моя пухчо! Hug
Той вече яде каквото сготвя за мен.Вчера яде зеленчукова крем супичка,но застройката я правя без яйце.Вече е пробвал всичко което и аз ям и не ме притеснява.
Вече знае "НЕ" и ако се упъти към нещо забранено се спира и ме поглежда какво ще кажа.Като кажа не и вече и не протестира ами сменя посоката.От доста време му пускам 3 думички чудесни на бонбончетата и го уча да казва моля като иска нещо.За сега се получава само "ммм",но е по-добре от хленчене и тръшкане. Crazy
Приятно на моряците!

# 606
Здравейте на всички и от мен!   Simple Smile    Аз съм от съвсем скоро във форума, надявам се да нямате нищо против и аз да се включа.
Ние сме си спокойни всичко си хапваме, педито каза че може да се запишем на детска кухня вече. Всичко си хапваме, но още нямаме никакви зъбки.

# 607
Здравейте на всички и от мен!   Simple Smile    Аз съм от съвсем скоро във форума, надявам се да нямате нищо против и аз да се включа.
Ние сме си спокойни всичко си хапваме, педито каза че може да се запишем на детска кухня вече. Всичко си хапваме, но още нямаме никакви зъбки.

welcome , monita85, добре дошла, това е  много хубаво за кухнята. Аз мисля да изчакам до 10 месец с нея.
Ние  пък с бебка се будим през нощта за вода към 2, 3 и после в 5 сме на млякото вече. Последният месец не сме качили и грам, сега се надявам да сме плюс другия път като сме на консултация.
Приятно море на всички, които заминаха   grinning039

# 608

ние също си нямаме зъбчета още Simple Smile затова пък за ядене......си похапва всичко Grinning

# 609
Ние заспиваме около 20:00 часа и не се будим до 6 сутринта. Последните 3 месеца качваме само по 300 грама, но това е нормално като се има предвид че много се движим.  Grinning

# 610
Ние заспиваме около 20:00 часа и не се будим до 6 сутринта. Последните 3 месеца качваме само по 300 грама, но това е нормално като се има предвид че много се движим.  Grinning
Браво на вас..................

при нас отново се завърнха безсънните нощи,като снощи буденето беше през час-наистина не знам какво да мисля,не че драматизирам,но пък през деня се чувствам като зомби Rolling Eyes
да питам-принципно минаването на детска кухня става направо от пюре, в смисъл малко ми е странно newsm78 newsm78 все пак пюретата/купените имам пред вид/са една еднородна смес,докато в менюто на ДК ми се струва,че все пак има и частици като за дъвчене,защото като направих домашна зеленчукова супа със ситно нарязани зеленчуци е нямаше токова кашляне,давене като усети малки парченца Tired

И да почерпя,че днес ставаме на девет месеца-да са живи и здрави и другите бебковци,родени на тази дата cook cook cook cook cook baloni

# 611
ме4кони,
честити 9 месечинки на твоето бебче!  newsm32
За кухнята и аз мисля направо от пюрета на готовата храна. Сега й давам на моята бебка плодове да си хапва намачкани само с вилица. Но имаме и пюрета за 8ми месец още не сме ги яли, но като ги гледам си имат вътре парченца зеленчуци.  feeding       

# 612
Аз не пасирам.Научи се и на супите парченцата да ги дъвче.Време им е- после трудно се научават да дъвчат

# 613
  • Beyond the Frontiers
Ние заспиваме около 20:00 часа и не се будим до 6 сутринта. Последните 3 месеца качваме само по 300 грама, но това е нормално като се има предвид че много се движим.  Grinning
Браво на вас..................

при нас отново се завърнха безсънните нощи,като снощи буденето беше през час-наистина не знам какво да мисля,не че драматизирам,но пък през деня се чувствам като зомби Rolling Eyes
да питам-принципно минаването на детска кухня става направо от пюре, в смисъл малко ми е странно newsm78 newsm78 все пак пюретата/купените имам пред вид/са една еднородна смес,докато в менюто на ДК ми се струва,че все пак има и частици като за дъвчене,защото като направих домашна зеленчукова супа със ситно нарязани зеленчуци е нямаше токова кашляне,давене като усети малки парченца Tired

И при нас е така, през час се буди и само кърменето я успокоява. Но поне спря да пищи от 2 дена - пу, пу...
Колкото за пюретата има едни с по-едри парчета вътре. Аз започнах да давам на Гербер едни такива, имат и подправки - магданоз, копър, т.е. доближават се до готвено.

# 614
Вчера и днес не е спрял да мрънка. Спа 30 мин. и го чакам на нов глас да почне. Какво е това чудо????  ooooh! Все едно е на 1-2 месеца бебе. Не стига, че не иска да яде нищо освен да цуца ами и това безкрайно мрънкане. Не е от зъби, защото вече ясно се виждат 5те.

мрън, мрън ... оплаках се.

Честита месечинка на празнуващите бебоци.  Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт