"Декемврийче вече се надигна, половин годинка стигна"

• 38 139
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
......Само сутрин ми е зор, защото нещо не си пада по попарата Sad Ако някоя мама има същия проблем да сподели какво дава за закуска, че съм в голяма чуденка Thinking
Аз сутрин още не давам твърда храна, но една майка в парка вместо попара дава кус-кус (прави го като попарата, ама вместо със сухар с кус-куса). Другия вариянт, който ми се струва по-правилен е каша, това с млякото с бисквити ми звучи по-следобедно някакси  newsm78

....Не знам от какво е, вече избиха 4 зъба, още ли ще има #2gunfire
Joy май трябва да се напълни устата със зъбки  Wink

# 631
Леана киселото мляко с бисквити го давам следобед,но като вариант пак става.А за млякото няма смисъл да се коментира....всяко хранене може да го замести с мляко.

# 632
Здравейте, мами. Да се включа и аз най-после при родени. Насшият Ники е роден на 25-ти декември и тежи 8 кг. Макар цхе не съм се включвала в разговорите, отвреме навреме ви четях, сега ще се опита да понаваксам  Grinning

# 633
Момичета който не е включен в списъка нека да пише на лично съобщение на Galactic Voyager,не на мен,че малко двусмислено съм писала по напред.
Леана  и Лами вашите съобщения ги препратих на Галактик 

Галактик   bouquet

# 634
Лами зай инфо нормално или секцио с какви размери беше Ники като се роди ,че на първата страница май тва се искаше newsm78

# 635
Момичета който не е включен в списъка нека да пише на лично съобщение на Galactic Voyager,не на мен,че малко двусмислено съм писала по напред.
Леана  и Лами вашите съобщения ги препратих на Галактик 

Галактик   bouquet
Hug Благодаря

# 636
vatzi Аз бях пратила на Галактик преди много време,но още не ме е добавила:( .Някъде към края на миналия месец.След това тя беше писала че се извинява че не ни е добавила защото нета и бил слаб и при първа възможност щяла да ни добави.

# 637
Добре дошли на новите мами и бебковци Hug Hug

за сутрешно хапване освен попара,позната казваше че дава кус-кус,на нас не ни хареса обаче Naughty

аз да  попитам към какъв тип обувки сте се ориентирали за малчовците-имам предвид-фирма,модел/по-затворени ли,като си има предвид и времето/-лично аз смятах да купя на "К/К"но пък чувам двустранни мнения по въпроса от типа на това,че качеството доста е паднало и не е това,което е било преди време..та не знам..но сериозно трябва да се ориентирам,че до момента не сме имали обувки... Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes

# 638
me4koni, аз мисля да взема направо по-затворени или на К и К или Беко - буйки.
Ние закусваме попара със сирене, масло и чай или кус - кус, но без чай, а със стрита бисквитка. Мисля скоро да разнообразя и с плодово пюренце с бисквити, че така е много еднообразно, но не знам колко бисквитки ще го засищат.

# 639
  • София
Момичета, благодаря за идеите Hug Ще пробвам с кус-кус, може и да го хареса Peace
За киселото мляко не е ли много рано да се въвежда newsm78
Леана, то верно, че трябва да напълни устата със зъбки, ама поне да ни даде малко почивчица между никненето, че и ние с баща му сме хора Mr. Green

# 640
Привет и от нас  Hug
Скоро не съм се отчитала, но в събота ходихме на консултация и поредна ваксина, та вече сме 9кг и сме в 75% по растеж, докторката ни препоръча да махнем нощното кърмене, след една седмица излизаме отпуска с моя мъж и ще пробваме да го махнем, а днес Емито папкала препечена филийка с крема сирене(баба направила на кака и Диди) и тя като почнала ам-ам-ам и баба и дала от нейните залъгалки, тя не и сочи към филията та майка ми и дала, Емито отхапала и смело задъфкала, та така помогнала на кака да си изяде закуската Joy
Това бебе май иска да мине на нашата храна скоро, такова чуство имам  Mr. Green

# 641
  • София
Пипи,аз многократно съм писала ,че Вили не прие попарата като вид храна.С нея съм абсолютно съгласна Wink.Сутрин давам кашата,а следобед плодово пюре с извара.Като се приберем в София смятам да въведа киселото мляко.Мисля,че не е толкова рано.Ще е направила 9 месеца.Мисля,че кис.мляко с бисквити ще и се хареса.
Галичка,много се надявам режима на малката да се оправи,та да сте спокойни и да си починете,пък макар и вкъщи.От това винаги съм се страхувала-като отидем на почивка да не се разболее детето или нещо такова,каквото при вас се е получило.
Добре дошли на новите мами!

# 642
Здравейте момичета!
Гледам, че за хапването си говорите, та и аз да се включа.
Зайо не харесва за закуска нищо друго освен мляко - и попара и юфка и кус-кус пробвах, каша също, но неще /а каша по прицип харесва/, та съм го оставила да си пие млякото и това е.
Вече взимам храна от млечната кухня - е много вкусно готвят там    chef /не като на мама буламачите  hahaha/, почти всичко си изяжда. На обед давам основното, следобед десерта, а вечер в 20 ч. супата. След банята в 21 си цоква малко мляко /чака си го/ и заспива. От кухнята храната я пасирам, когато има по-едри парченца, че понякога се дави и връща, но в общи линии се мъчи да дъвче. Майка ми прави една питка, много я харесва - дъвче и преглъща с чай  hahaha Вече давам чай с мед /домашен, собствено производство/, много го харесва.
Вече стои стабилно седнал, изправя се на крака като го взема и подскача, но още не се мъчи да ходи, има време. В общи линии това е от нас, чак на 27 септември сме на ДК, та не знам колко е висок и тежък точно - някъде кът 77 см., към 8.500 кг.
Хубав ден на всички - да папкат, спинкат и растат дечицата и да са щастливи.
 Hug

# 643
Аз да се оплача какво ни се случи снощи. Къпем си ние бебо и нали забелваме пишката, та аз дърпам кожичката и изведнъж се показа главичката! Опитах се да върна кожата обратно, но не успях, мъжа ми също и отидохме в спешното. Там поне бързо ни приеха и сестрата го оправи, но много се уплаших. На връщане гладно заспа в колата милото.

# 644
Леана Shocked Shocked-леле и аз бих се уплашила,важно е че всичко е минало Praynigотносно пилето ние ще сме за хирург,поне така каза педи..та ще видим точно кога Confused

Marie_anne -вие от коя детска кухня  в Пловдив взимате,били споделила... Hug

Общи условия

Активация на акаунт