Вечер преди около два месеца, успях да го отуча от приспиването на ръце, или на шезлонг и заспива на нашето легло, но задължително с мен 
Та мисълта ми е, че който не е изпитал на гърба си нескончаймите безсънни нощи, в които единствено безкрайното носене на ръце донякъде е успокоявало бебето, не може да разбере за какво иде реч
Струва ми се апсурд да заспи сам. По едно време го бях научила да заспива на обед в неговото легло, чета приказка, същевременно го люлея, но тогава приемаше биберон и заспиваше, а сега ако успея да му го натикам в устата го дъвче
Вариянта е да го оставя в леглото му и да чакам да заспи, но му е по-лесно да го приспя за 10мин и да си почина малко, но рано или късно трябва
Голям инат е.
нито се изправя сам.абе общо взето имам чувството че не прави нищо което правят другите деца на неговата възраст.Пак ли започвам да си въобразявам,надявам се притесненията ми да са напразно
.До сега дори и един опит не е направил да пълзи,той дори не може да стои на колене с изпънати ръце подпря ни на земята.Не знам много ми е притеснено пак.Знам че е по тежичък вече около 10.600кг
,но възможно ли е това да е причината.Много го чешат венците,но зъби няма.Охх хайде спирам че ако продължа ще отида на другата страница.

Към 2 и нещо се събуди с рев /както обикновено/, но този път не се успокои бързо, а беше буден чак до към 4 и нещо
И нищо не помогна да заспи - нито сукане, нито дундуркане, нито шезлонг.....абе направо ни побърка с баща му
Днес направо не ми е ясно как ще издържа
И на всичкото отгоре сега е кисел, защото цяла нощ не е спал

Препоръчани теми