.Как бих могла да го храня 3 пъти като голям човек,та той е едва на 8 месеца.Ох не знам вече.По цял ден се опитвам да го науча на нещо,но имам чувството че не възприема нищичко
.Слагам по коремче уж да се движи,ако ще дори в кръг,но не-той човека си седи така и не помръдва може и един час така та седи и да не мръдне.Иначе като го хвана за ръчичките върви и то доста стабилно,мога да кажа че направо се опитва да бяга.В устата си нищо друго не слага освен ръцете си,до сега една играчка или каквото и да е било не слага.освен бебешката си храна нищо друго не вкусва или ако успея да му го натикам в устата започва да повръща.Та така.Аз ли се превземам не знам вече. 
Нищо му няма, даже трябва да се радваш, че не си слага нищо в устата, освен ръчичките и храната. Ти знаеш ли на мен какво ми е? Л*йно да докопа ще го изяде

не мисля,че ще тръгне скоро,а относно казването-"целувка и чао" се опитвахме да научим,но безуспешно-просто си лапа ръцете-хахах 

и в тази връзка - почнаха ли дечицата ви да търсят с поглед, като ги попиташ за някого - напр. Къде е мама, каъде е татко???
.И нашата мома я обича.
.
.Ние сме на 5 хранения в денонощието. Препоръчани теми