Според мен захранването си има едно "начало" /по-рано или по-късно решава майката/, а няма своеобразен "край", освен това темпото, с което се въвеждат нови храни също се определя от майката - може по-бързо, може по-бавно
Мое мнение, не ангажирам никого.

- памперсът едва удържа фронта 
Летният ми кош е такъв, че малчо е с гръб към мен и не съм го видяла, че се е вдигнал и се е окесил на борда и както слизам от един бордюр го видях как се изхлузи и падна по лице на асфалта. Цяла седмица ходи с цицина на челото и ожулен нос, а аз какво преживях няма да ви обяснявам, хем не е да не са ми се случвали и с баткото разни инциденти и уж не се спичам вече.
Но пък ако ще е за смукане през марля, а не да яде направо, бих дала. 
На земята я барикадирам с възглавницата за кърмене ,че масата е опасна .В леглото я слагам да си лежи после я намирам на обратно
на местото на краката вече е главата ,общо взето сме се слели с нея не е за оставяне сама 

, хем бил гладен, хем да давам сокчета които тя е съгласна че няма много голяма хранителна стойност, а в същото време, твърди че е добре да опитва и други вкусове че иначе трудно щял да се захрани. Честно казано много работи ми дойдоха да и отговоря, но не искам да се караме, щото щеше да си бъде бая спор. 
, ама майка му е виновна че сама се вкарва в филми
.

! Венушче, благодарности за темата
!
и той голямо напъване му дърпа, та май ще наблегна на круша, че да регулираме. А за вода - да не чуе! Така и още не е пил ... Вече е с 2 заместени хранения, през останалото време го кърмя, но отказва да пие и това е. Преди се лъжеше с чай, сега и това не иска, а е много жега ...

Водата много я обича, но избягвам да давам, само по 2-3 глътки, че почти всеки път я повръща.

С Анди давах когато е на кеф.... но някак не ми се струва правилно.....
Заспива само гушната и то изправена на рамото ми. Слагането на леглото е една голяма борба...
Препоръчани теми