/. Просто се води от това дали съставките на ястието са въведени и така преценяй дали можеш да дадеш
Ако супата ми беше пилешка и съм въвела това месо, то щях да отсипя отново преди да посоля и застроя - просто зеленчукът щеше да е сварен в бульона 
Когато синът ми вадеше зъби - а той вадеше по 3-4 наведнъж понякога
- ставаше страшно и само това, кърменето в леглото, ме е спасявало от безсънни нощи и разнасяне
Тогава благославях наред, че го кърмя дълго - не ми се мислеше какво щеше да е, ако трябва да го успокоявам на ръце
Добре, че днес татко й й изми чинийката... а, пардон, пода

Вече съвсем се обърках
. Рибата се дава около 9-10 месец, свинското и то някъде там, според моята педи, а и според Косе-босе също.
Аз малко късно се присъединявам, но по-добре късно от колкото никога. Не си падам много много по писането във форумите, но най-накрая се престраших и аз
Моето момче се казва Андрей и е роден на 3 февруари. Ще се радвам някой път да се присъедня към вашите срещи, често ходя в Борисовата. 
Жалко, че няма да се присъединиш утре.
Вече се внимава повече за консистенция и форма на храните (ако са твърди), отколкото за самите храни. Изключение са само фъстъците, медът и морските дарове. Естествено, това е само ако няма някаква семейна обремененост и причина да се внимава.
Препоръчани теми