На пазар във Варна - 22

• 72 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Да, в тази сладкарница съм виждала шоколадови сърца-кутии, доста добре изглеждат.
държат ги в хладилника с десерти.

# 106
Много съм ви благодарна, момичета!   bouquet А аз вече мислех, че няма да открия такива неща във Варна. Още утре отивам на Червения, че ми е и близо. Това коя сладкарница е точно, една съвсем мъничка - Александра май се казва?

# 107
В Гранд МОЛ вчера гледах подобни шоколадови кутийки от сайта на k a t r i n . На първият етаж.  Peace

# 108
а какво стана с део- камъните? отзиви?

# 109

Аз мога само да продължа да го хваля... Flutter

# 110
  • Варна
Преди време бях питала , но не открих нищо та пак да си задам въпроса. Търся детски джапанки от тези , които имат вътре нещо като иглички и масажират стъпалото. http://www.sportenmagazin.net/media/catalog/product/cache/2/imag … _slipper_7545.jpg

# 111

Аз мога само да продължа да го хваля... Flutter

Тези део-камъни няма ли ги някъде около Макдрайв?  newsm78

# 112
Още се надявам някой да издаде повече за тоя камък, който го споменавате от началото на темата.  Praynig

# 113
И аз се надявам още да го намеря в магазин, различен от онзи до Кукления театър. Този от ДМ четох и аз, че не бил хубав. Да вземем накрая да се организираме за една поръчка от сайтовете, които дават в темата за този камък и да поръчаме за всички желаещи от Варна Laughing.

# 114
  • Варна
И аз се надявам още да го намеря в магазин, различен от онзи до Кукления театър. Този от ДМ четох и аз, че не бил хубав. Да вземем накрая да се организираме за една поръчка от сайтовете, които дават в темата за този камък и да поръчаме за всички желаещи от Варна Laughing.
Аз съм "За" Mr. Green

# 115
  • ride my bike...
а аз мислех да си купувам от Хаторито. Защо да не е от там Rolling Eyes?

# 116
а аз мислех да си купувам от Хаторито. Защо да не е от там Rolling Eyes?

Ами на мен просто ми идва далеч, а този от ДМ наистина не го препоръчват. А в аптеките няма ли го това "чудо"? Има ли си марка?  newsm78

# 117
Аз така и не разбрах за какво иде реч. За какво служат тези камъни?  newsm03

Иначе идеята на Зелен дух е чудесна и ще си направим съфорумска среща  Grinning

# 118
  • Русе
Здравейте на всички ще ви бъда много благодарна ако ме ориентирате къде във Варна има има складове в които се продават трикотажни платове на едро. Благодаря предварително

# 119
  • гр.Варна
Момичета,да знаете къде има магазин "Фън шуй"?

Общи условия

Активация на акаунт