На пазар във Варна - 22

• 72 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • ride my bike...
Трикотажни платове има в подлеза на гарата.
Фън шуй има до катедралата, до синята сграда на ъгъла.
Има и едно магазинче до подлеза Шипка, но там има основно камъни.

# 121
  • гр.Варна

Laluni,много ти благодаря!!!!!!!!!!  bouquetСпестяваш ми голямо обикаляне в жегата. Simple Smile

# 122
Аз така и не разбрах за какво иде реч. За какво служат тези камъни?  newsm03

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-08-13&article=289489

# 123
  • Варна
Добре де, след всичката масирана реклама на рол-он, дезодоранти и други подобни, че да си изпотен е едва ли не болестно състояние и трябва да си 24ч. сух под мишниците, не ви ли притесняват мокрите петна под мишниците ако се употребява само део камък?

Поне аз това разбрах, че не спира потенето,а само премахва миризмата.

На мен лично ми е ужасно неприятно да съм с мокри петна по дрехите.

# 124
  • Варна
В такъв случай може да опиташ http://biotrade.bg/odorex/?p=50&l=1 Simple Smile
На мен ми помогна страшно много, тъй като се потях обилно. Използвам го вече 4 години. Вярно малко е неприятно, защото щипе, но това е само ако го нанасяш директно след като си се обезкосмила Simple Smile

# 125
Не откривам течност за сапунени балони, т.е. големите туби пълнители. Виждала съм ги само във Вега, но са свършили. Някой да е купувал скоро и да знае къде има налично? Praynig

# 126
И аз да питам,къде си почиствате бижутата?
Искам обаче да го направят пред мен.Във вички бижутерии ли предлагат тази услуга и дали има тънкости(че пръстена ми е скъп-сантиментално) Blush

# 127
Аз така и не разбрах за какво иде реч. За какво служат тези камъни?  newsm03

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-08-13&article=289489

А сега и аз да питам къде се продават? newsm78

# 128
Не откривам течност за сапунени балони, т.е. големите туби пълнители. Виждала съм ги само във Вега, но са свършили. Някой да е купувал скоро и да знае къде има налично? Praynig

Не знам къде живееш - аз купувам на дъщеря ми от едно магазинче "за 1лв" в Младост на пазар Орехчето. Горе долу под "Букета" се намира магазинчето.

# 129
Аз ползвам кристалът на ДМ от миналото лято. Много ефикасен е точно срещу появата на миризма. Не знам обаче защо очаквате да спира изпотяването изцяло. Преди доста години пробвах Ордорекс (ако не бъркам името). Еми, никога повече не бих си сложила нещо подобно върху кожата....
Кристали и то различни съм виждала и в обикновен магазин за козметика, просто трябва да попитате  Simple Smile

кокошчица, благодаря. Аз и в китайските магазини поразпитах, но не открих.

# 130
И аз да питам,къде си почиствате бижутата?
Искам обаче да го направят пред мен.Във вички бижутерии ли предлагат тази услуга и дали има тънкости(че пръстена ми е скъп-сантиментално) Blush

Зависи за кой район питаш. Аз си почиствам среброто в квартално магазинче, намира се в Младост- пазарчето. Жената е много мила и внимателна.

# 131

Не знам какво количество ти трябва, но аз си я правя течността от малко вода и душ-гел за баня. Стават идеални балони и ухаят чудесно.

# 132

В Джъмбо

# 133
  • Варна
Последно купих от Той Таун, но по мое мнение е скъпо - 6лв. Самата течност е концентрат 200мл. и се долива вода до 1л. Стават хубави балони.

# 134
  • Варна
Аз спрях да купувам течност за балони откакто прочетох рецепта, която се оказа много добра - душ-гел,какъвто имате, се смесва с вода, като душ-гелът трябва да е малко повече в сравнение с водата.

Мехурите стават супер и по-трудно се пукат.

Общи условия

Активация на акаунт