На пазар във Варна - 22

• 72 189
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, ще видим дали ще има като тръгна да купувам.
Само за инфо - 2 лета пробвам разни рецепти от нета и не се получават тези хубави балони от оригиналните опаковки. То не беше душ-гел, веро концентрат, веро с малко вода, течен сапун......Само рецептата с течност от консерва царевица не съм, че нямам повод насред лято да купувам консерви  Laughing

# 136
И аз ги дебна тези течности от Вегата-отдавна май нямат  newsm78 В кауфланд има по-големи опаковки, но не се сещам за цената...сториха ми се скъпички.

# 137
  • Варна
Джапанки с иглички не сте виждали, ясно. Къде поне мога да намеря детски есенни дрехи, защото навсякъде където ходих има само лятно. Трябват ми за подарък.

# 138
  • Deutschland/HE
Джапанки с иглички не сте виждали, ясно. Къде поне мога да намеря детски есенни дрехи, защото навсякъде където ходих има само лятно. Трябват ми за подарък.
в H&M имаше дрехи подходящи за есента на намаление, а също така и в Окаиди.

# 139
dobinko, Veniti, Laluni, момичета, чак сега прочетох коментарите ви за мащерката..  Peace
До Владиславово между блоковете няма как да търся, пък и няма да е чиста..., но идеята да питам познати в планината е добра  Peace
В краен случай при бабите на пазара... (преди от тях съм си купувала, но сега ми се искаше да съчетая с един пикник и да си наберем мащерка.., но явно няма да стане).

# 140
dobinko, Veniti, Laluni, момичета, чак сега прочетох коментарите ви за мащерката..  Peace
До Владиславово между блоковете няма как да търся, пък и няма да е чиста..., но идеята да питам познати в планината е добра  Peace
В краен случай при бабите на пазара... (преди от тях съм си купувала, но сега ми се искаше да съчетая с един пикник и да си наберем мащерка.., но явно няма да стане).

Има един дядо на централния пазар само подправки - свежи продава, може да ти достави повече, ако си я сушиш за през зимата.  Peace

# 141
Мащерка, а и др подправки в саксия съм виждала в Метро и в Кауфланд. Не е като да си набереш, но пък си я отглеждаш  Mr. Green

# 142
  • Варна
Къде се намира лятната сцена на Кукления театър?
Явно не е залата, където са представленията през другите сезони, защото в афиша им е посочена "Лятна сцена - Комплекс Куклен театър".

# 143
  • Варна
Лятната сцена е откъм служебния вход отзад, пада се зад люлките или като излезеш не от изхода до касата, а където се оставят палтата.

# 144
  • Варна
Мерси !
Аз си мислех, че едва ли не е в отделна сграда, на друг адрес.

# 145
Спешно питане.  Praynig Къде да немеря щипки за вадене /хващане/ на буркани след като са сварени.  http://iskar2000.com/index.php?route=product/product&path=47 … mp;product_id=210 нещо такова са.

# 146
  • Варна
в магазините за домашни потреби, но конкретен магазин не мога да кажа

# 147
# 148
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде има магазин за мебели втора употреба?Благодаря.Без този,който е на спирката на Нептун,там ходих.

# 149
Под Кат, пътя към Метро, ох как да го обясня...дали ще се сетиш? newsm78

Къде има магазин за мебели втора употреба?Благодаря.Без този,който е на спирката на Нептун,там ходих.

Общи условия

Активация на акаунт