На пазар във Варна - 22

• 72 203
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Под Кат, пътя към Метро, ох как да го обясня...дали ще се сетиш? newsm78
Къде има магазин за мебели втора употреба?Благодаря.Без този,който е на спирката на Нептун,там ходих.

Срещу "Симата", може би имаш предвид? newsm78

# 151
  • Варна
Под Кат, пътя към Метро, ох как да го обясня...дали ще се сетиш? newsm78

Къде има магазин за мебели втораупотреба?Благодаря.Без този,който е на спирката на Нептун,там ходих.

Това е срещу м-н Рая. Мебели внос - втора употреба

# 152
k_savova, значи ще е този за който и аз мислих. Peace

Преди време във Варна имаше доста магазини внос втора употреба за мебели. От известно време и аз търся, но нещо ми е трудно. Виждала съм табела по пътя за Виница в дясно новите комплекси който построиха има отбива за Терапията и пише "Мебели втора употреба от Холандия", но не съм ходила.
Моля, ако някой др зная за такива магазини да сподели  Peace

# 153
Момичета винаги сте ми помагали, но сега едва ли ще можете, ама аз пак ще питам.  tooth
Скоро захранвам сина си и незнам от къде да му купувам био-зеленчуци като за начало или по-скоро зеленчуци подходящи да се дадат на бебе, щото то бои-то малко мъгла работа.  Та дайте идеи от къде, на пазара всичко което се продава на 99% е докарано от зеленчуковата борса, а на другите баби и дяди незнам как да се доверя...така че споделяйте ...  umnikuu

# 154
освен на бабите и дядовците - не знам на кой друг можеш да се довериш.  Rolling Eyes
освен, ако си имате познат в някое близко село, който да си отглежда разни плодове и зеленчуци и да се споразумеете с него.. но пък това е свързано с доставка   Thinking

а на БИО- като част от марката, не се доверявам  Wink

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 11:25 от Бо_

# 155
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Магазин за мебели втора употреба има и срещу входа на завод Дружба.Мисля че улицата се води Царевец.

# 156
  • Варна
Био зеленчуци има в магазин Био Балев на ген. Колев. Има и доста готови био пюрета, освен прехвалените и вече развенчани Хип, има и на ДМ, но те май са за по-нататък, че са смесени от няколко зеленчука, има на Сънвал и др. В Сладури има също няколко вида био пюрета.

# 157
  • Варна
Моя приятелка навремето като захранваше сина си, купуваше от бабите и дядовците от Колхозния, но изрично казваше, че е за малко бебенце, за захранване и бабите сами си казваха, да купи ли от тях или я изпращаха при някоя друга жена, която не ползва пестициди и торове.

Мисля, че в повечето случаи, хората ще са честни, като чуят, че е за бебенце.

# 158
Моя приятелка навремето като захранваше сина си, купуваше от бабите и дядовците от Колхозния, но изрично казваше, че е за малко бебенце, за захранване и бабите сами си казваха, да купи ли от тях или я изпращаха при някоя друга жена, която не ползва пестициди и торове.

Мисля, че в повечето случаи, хората ще са честни, като чуят, че е за бебенце.

Ох и аз така си мислех да направя, нямам друг вариант, а готови пюрета мисля да давам по изключение.  Peace

За щипките за буркани да ви споделя, пълна скръб, никаде няма. Питах на 7 места!  #Cussing out

# 159
Търся добър дерматолог... Бихте ли ми препоръчали някого?

# 160

за какво става въпрос?

# 161

И аз търся и да е по ЗК.

Освен Пенев, Томов, Камбурова , друг  newsm78

# 162
Друмева, Щилиянова...

# 163
  • Варна

Моя приятелка лекарка ми е казвала, че д-р Друмева е най-добрата, но това е инфо от преди 7-8г.
Сега може да не стоят така нещата и навремето тя не работеше по ЗК.

# 164

за какво става въпрос?

Искам да ми отстранят, и първо естествено да си кажат мнението, множество бенки.
Не е необходимо да е по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт