На пазар във Варна - 22

• 72 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • ride my bike...
как мога да стигна до хотел Белвю на Златни пясъци с градски транспорт?
ето къде се намира
https://maps.google.bg/maps?saddr=%D0%A5%D0%9E%D0%A2%D0%95%D0%9B … p;mra=pd&z=16
Пулих, гледах и не успях да се ориентирам Embarassed

# 376
  • Deutschland/HE
как мога да стигна до хотел Белвю на Златни пясъци с градски транспорт?
ето къде се намира
https://maps.google.bg/maps?saddr=%D0%A5%D0%9E%D0%A2%D0%95%D0%9B … p;mra=pd&z=16
Пулих, гледах и не успях да се ориентирам Embarassed

с много ходене. С автобуси 409, 109 или 51 слизаш на ВСУ и оттам надолу по посока Журналист, преди хотел Детелина има една отбивка и тръгваш по нея и след това има табели - трябва пак да се завие на ляво. Не знам защо изобщо го водят на Златни пясъци, това не е ли кк Чайка?

# 377
  • ride my bike...
Никаква представа нямам кое как се води Rolling Eyes
Пуснах  в google oт свободния до хотела е 1.1 км. Не е толкова страшно. Въпросът беше коя е най близката спирка. Благодаря

# 378
Можете ли да ми препоръчате качествен ламинат и от къде?
Предпочитам 100 пъти да е дървен под,но в случая ще се наложи ламинат.
Същия въпрос имам и за качествена интериорна боя-да не е Oikos(скъпа ми е),Бенетон(изпробвах я,въобще не съм доволна) и Левис.
Много ви благодаря предварително!
В нас съм боядисвала и декорирала стените основно с Касати. Много съм доволна. Намира се под Синия пазар.

# 379
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Къде във Варна мога да намеря евтини корнизи? Спешно ми е! В нас сега сме на показ от всякъде. Ходих в Бриколаж и Практикер, но ми се сториха скъпи.

Нашите ги взех от Хипермаркет Аветисян.Малко е забутано местоположението му, но е в пъти по-евтино от Бриколажи/Практикери и т.н.

# 380
Преди време се коментираше къде правят хубави букети и артистични аранжировки на цветя,без да е много скъпо по възможност - дайте пак идеи,че тогава не записах,а ми дотрябва  Peace

# 381
Аз обикалях, обикалях и пак до Мимозата стигнах. Имаше няколко страхотни артистични букета за 20 лв. Този, който взех много се хареса и не съжалявам, че пак от Мимозата избрах.

# 382
Момичета, перманентен грим устни къде?

# 383
Къде във Варна мога да намеря евтини корнизи? Спешно ми е! В нас сега сме на показ от всякъде. Ходих в Бриколаж и Практикер, но ми се сториха скъпи.

Дървените корнизи в Сони-М са по 12-13лв линейния метър. Най-бързо се сещам, че имат магазин в Търговски център Камко - това е срещу бившата Пирамида.

# 384
  • Щастлива мама на 3 слънца
здавейте знае ли някой къде мога да намеря овална маса за хранене от стъкло мерси

# 385
  • Варна

Релсови или от другите? В Алати провери ли? Там по принцип си  евтино...

# 386
  • Варна
Благодаря за отговорите! Днес купих от Баумакс. Не са много евтини, но Аветисиан не работише.

# 387
Аз обикалях, обикалях и пак до Мимозата стигнах. Имаше няколко страхотни артистични букета за 20 лв. Този, който взех много се хареса и не съжалявам, че пак от Мимозата избрах.

Само разсадника ли остана,преди мисля че имаха махазин и до Кино Мустанг,а сега в сайта им виждам само адреса до Делфинариума  newsm78 Моля ако имате и други предложения в района на Автогарата да кажете,че много далече това Делфинариума  Thinking

# 388
В района на автогарата бях взимала от Гранд мола от входа към автогарата вдясно имаше едни мини мандаринки за домашно отглеждане, много красиви, но после като проверявах нямаше. Ако ще се взимат от там цветя, трябва да са предварително направени, че на място поне аз не съм улучвала да аранжират хубаво. И долу, срещу Карфура имаше едно за цветя, но го бях забравила, не съм се заглеждала дали са хубави. Сещам се и един компромисен вариант. Ако не ти е далече Българан. В онова ателие/магазинче на Грета срещу Българан са много отзивчиви и креативни и работят на нормални цени, можеш да ги попиташ дали ще се наемат да аранжират цвете и да занесеш там едно или няколко цветя.

# 389

Нашите ги взех от Хипермаркет Аветисян.Малко е забутано местоположението му, но е в пъти по-евтино от Бриколажи/Практикери и т.н.

точно за тях щях да пиша - Шон и Жо  Peace Намират се на ул. Девня.

Общи условия

Активация на акаунт