На пазар във Варна - 22

• 72 592
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Благодаря на всички, които са писали за д-р Барбукова!

Днес ходих в Очна болница да запазя час, но докторката  е в отпуск, както и доц. Контрова и още други доктори.

Записах час при д-р Люцканова.

Надявам се да не е нищо сериозно. Есента го водих на обстоен преглед при офталмолог и всичко беше наред.

Зелен дух, не можах да намеря инфо в нета за частен кабинет на д-р Барбукова. Имаш ли телефон, спомняш ли си адреса?

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 11:13 от missNoir

# 406
Намерих аз оптика с по-голям избор. Детето е на 1.5 г и все още няма претенции цветово, но аз имам:) Само да са и удобни и да не ги сваля. Благодаря все пак.
В Гранд МОЛ срещу Карфур има оптика(Joy май се казваше)с голям избор на детски рамки, имаше и червени, но се спряхме на едни лилави. Аз патката в бързината и притеснението забравих рецептата в къщи, сега ще се връщам  ooooh!

# 407
В новия детски център Mum's and me има опитка специално за деца.

# 408
  • Варна
от къде мога да купя във вн мишка във формата на футболна топка. ето това:

# 409
Хелп мииии  Rolling Eyes, читав майстор на хладилници търся, ако може да ходи по къщите. Ако не-координати.
 Благодаря   bouquet

# 410
За д-р Барбукова бях звъняла на тези телефони 052 634091; 052 634901, бях ги намерила от интернет, от тях ми дадоха нейния телефон, но не го пазя и адреса на кабинета й. Кабинетът е на ул. Странджа до училище В. Априлов има един център ли беше, блок ли, на първите етажи беше медицински център, има гинеколог, стоматолог и нейния кабинет.

# 411
  • Варна
Любимият ми магазин за бельо LISCA вече го няма в Гранд Мола. Премести ли се или го затвориха Sad

# 412
Любимият ми магазин за бельо LISCA вече го няма в Гранд Мола. Премести ли се или го затвориха Sad
Варненският магазин е закрит от известно време, сега май са само в София.

Къде мога да намеря продукти на Holle (бебешки пюрета, каши и сухари) във Варна?

# 413
И аз съм много доволна от д-р Барбукова, а също и от д-р Светла Николова, която се води точно детски офталмолог.
И аз водя сина си при Светла Николова вече 3 години и съм много доволна  Peace

# 414
Намерих аз оптика с по-голям избор. Детето е на 1.5 г и все още няма претенции цветово, но аз имам:) Само да са и удобни и да не ги сваля. Благодаря все пак.
В Гранд МОЛ срещу Карфур има оптика(Joy май се казваше)с голям избор на детски рамки, имаше и червени, но се спряхме на едни лилави. Аз патката в бързината и притеснението забравих рецептата в къщи, сега ще се връщам  ooooh!
Ако не си попадала на тази тема, може би ще ти е полезно да прочетеш преди да купиш от там http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498878.0.

# 415
  • Варна
Благодаря на всички, които са писали за д-р Барбукова!

Днес ходих в Очна болница да запазя час, но докторката  е в отпуск, както и доц. Контрова и още други доктори.

Записах час при д-р Люцканова.

Надявам се да не е нищо сериозно. Есента го водих на обстоен преглед при офталмолог и всичко беше наред.

Зелен дух, не можах да намеря инфо в нета за частен кабинет на д-р Барбукова. Имаш ли телефон, спомняш ли си адреса?

Координати на д-р Барбукова в частния и кабинет: ул. Братя Миладинова 89, срещу у-ще В.Априлов, тел. 0888239991

# 416
В Гранд МОЛ срещу Карфур има оптика(Joy май се казваше)с голям избор на детски рамки, имаше и червени, но се спряхме на едни лилави. Аз патката в бързината и притеснението забравих рецептата в къщи, сега ще се връщам  ooooh!
Ако не си попадала на тази тема, може би ще ти е полезно да прочетеш преди да купиш от там http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498878.0.
Късно е Sad Confused
Чакаме ги да са готови за 26-ти и капарирах.

# 417
Късмет тогава. Дано при вас е без забележки.

# 418
Ох дано. Чета сега и ми настръхна косъма Shocked. То не, че не очаквам малката сама да ги строши, просто не я виждам как ще ги носи, а трябва Sad

# 419
Ох дано. Чета сега и ми настръхна косъма Shocked. То не, че не очаквам малката сама да ги строши, просто не я виждам как ще ги носи, а трябва Sad
А с такива http://www.banzworld.com/products/item/retro-aqua рамки дали може да са бебешки диоптрични очила? Моето дете има такива слънчеви, не че пак не счупи частта, която може да се счупи.

Общи условия

Активация на акаунт