На пазар във Варна - 22

• 72 088
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте!
Някой знае ли къде са преместени магазините "Блага Благоева"? Съществуват ли още?

На бул. Владислав Варненчик няма ли го?

Не, няма го. Обаче наскоро, в МОЛ Варна, открих  един  магазин за дамска мода, мисля че се казваше "Bote" или нещо подобно. Много от моделите бяха като тези на Блага Благоева, само десена се различаваше. Споделих с продавачката и тя не отрече, каза само, че "имало нещо такова".

# 61
Здравейте Варненки  Simple Smile. Мое приятелско  норвежко семейство 6те по4иват в Албена и искат да ходят на 6оппинг в Варна. Въпросното семейство 6те пътува със 5 деца. Дайте идеи за подходя6то място за 6оппинг с 5 деца. Не познавам Варна и не бих могла да ги насо4а. То ве4е и моя град не познажам, ама това е за друга тема. Благодаря Ви предварително.

# 62
Какво е боппинг?

# 63
В предишната тема бях обещала да дам отзиви за камъка от био -магазина на ул."Драгоман".Камъкът е от хималайска сол, много съм доволна.
Това магазин "Хатори" ли е, или е друг?

# 64
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Мисля че има предвид "шопинг"

# 65

Мисля че има предвид "шопинг"

А, ха-ха, аз бях пуснала гугъла да гледам някакви танци боппинг, което ме съмняваше да е Laughing.
Предполагам в някой мол, където могат да оставят децата да играят докато пазаруват. Моето дете последно го водих да "рисува" в Гранд мол на последния етаж, много сме доволни и двете или да гледат филм, все ще се намери занимание. Аз лично центровете за игра от сорта на Капела плей не ги препоръчвам, но съм забелязала, че скандинавците са непукисти, може и да им хареса. Общо взето мол. Тъкмо и от жегите ще избягат.

# 66
Здравейте Варненки  Simple Smile. Мое приятелско  норвежко семейство 6те по4иват в Албена и искат да ходят на 6оппинг в Варна. Въпросното семейство 6те пътува със 5 деца. Дайте идеи за подходя6то място за 6оппинг с 5 деца. Не познавам Варна и не бих могла да ги насо4а. То ве4е и моя град не познажам, ама това е за друга тема. Благодаря Ви предварително.

Ами с 5 броя деца само в моловете ги виждам.
www.mallvarna.com
www.grandmall-varna.com
Тези двата стават, другите на ги препоръчвам. А има един нов сега, но не съм ходила - MUMS § МЕ
/или нещо от сорта/ не съм сигурна даже как се казва  Blush нека момичетата да се включат.

# 67
# 68
  • Варна
Момичета, да знаете къде има работещ детски оказион за употребявани стоки?   bouquet

# 69
Момичета, да знаете къде има работещ детски оказион за употребявани стоки?   bouquet

Виж това  -  http://www.facebook.com/detski.sasa

# 70
  • Варна
Добинко, много благодаря! Утре ще звънна да ги питам, имат ли място за нашето бебешко возило. Rolling Eyes

# 71
Добинко, много благодаря! Утре ще звънна да ги питам, имат ли място за нашето бебешко возило. Rolling Eyes

А междувременно защо не пробваш в продавалник? Ако все пак се навиеш за оказиона би ли споделила при какви условия работят?  Hug

# 72
  • Варна
Ох, то седи отдавна в продавалника. А, ми се иска, да си освободя мястото в къщи, та затова се насочих към оказион. За условията ще споделя задължително!

# 73
  • ВАРНА
Знаете ли от къде да купя годжи бери плод?Откъде да намеря и много голяма бяла декоратива свещ?

# 74
  • Варна
Къде във Варна продават детски обувки на Капчица? Или ако може да ми препоръчате друга марка хубави летни обувки за прохождащо дете, които да НЕ са Колев и Колев и съответно къде да ги открия?
На ул. "Пискюлиев" има магазин с обувки Капчица. Аз лично не ги харесвам - според мен са точно толкова тежки и твърди, колкото и Колев. Първите сандали на дъщеря ми са купени от този магазин, марката е Ponki Dumini. Много меки и удобни, колко бебета проходиха с тях и още са здрави  Peace
До подлеза на Образцов дом, по ул. "Бенковска" също има магазин с детски обувки - там мисля, че имаше и Капчица.

Общи условия

Активация на акаунт