На пазар във Варна - 22

• 72 674
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
poem, благодаря аз след работа минавам така че ще проверя, верно че бяха една до друга

Check Please,  Елитис просто ми е далеч, ама благодаря и на двете за бързия отговор

# 556
  • ВАРНА
Търся вила около Варна за 2 нощувки, ако може около 100лв на нощ. Някой ако има нещо предвид...

Ая ,цял етаж ли?

# 557
  • ВАРНА
Благодаря ви!Направих си програмата за събота и неделя.Видях за двореца,че работи до 14 часа,но без стопанството.Влизали ли сте?Разревават ли да се снима?Заслужава ли си?Представям си го разкошен.

# 558
Майчета, въпросът въобще не е за тук, но ако някой знае много ще ми помогне. Кога е първият учебен ден за училищата тази година? Нали щяха да променят нещо, направиха ли го, от кога? Или си е пак 15 септември (съответно 14 или 17-ти, защото 15-ти е събота).

# 559
 Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 19:14 от Блу

# 560
  • Варна
Момичета, да знаете от къде мога да си купя фон дьо тен на Ревлон. Преди си го купувах от дрогерия Лили на Чаталджа, но вече не го продават там. Ако се сещате нещо около Червения или Чаталджа, че моя вече свършва...

В един от магазините на Чаталджа мисля, че наскоро гледах Ревлон. Със сигурно има в Елитис в частта с по-скъпите марки.
За съжаление в Елитис стелажът е почти празен  Sad

# 561
  • Варна
Майчета, въпросът въобще не е за тук, но ако някой знае много ще ми помогне. Кога е първият учебен ден за училищата тази година? Нали щяха да променят нещо, направиха ли го, от кога? Или си е пак 15 септември (съответно 14 или 17-ти, защото 15-ти е събота).
На 17.09. Peace

# 562
Момичета, може би въпросите ми въобще не са за тук, но вярвам, че можете поне да ме насочите.
Предстои ми освобождаване на мебели и техника от жилище. Няколко гардероба, диван, пералня... Можете ли да ме насочите към "читави" оказиони и места, където биха закупили тези вещи. Prodavalnik.com не ми е удачен вариант. Благодаря ви предварително за всяка идея, която ви идва наум. Peace

# 563
  • Варна
Трябва ми спешно съвет или споделете лични впечатления от Хепи, на централен плаж-Морски бар прочетох, че се казва в нета.
Избрахме го, за да заведем наши гости там, тази вечер, защото сме с деца - те да играят на плажа, ние да имаме лесен достъп до тях и да ги виждаме лесно. Познаваме менюто, но как е обслужването?
Не сме сядали там от 5-6г, защото последния път бяхме разочаровани от сервиза, чак оплакване в книгата им написахме.
Благодаря !

# 564
  • Бургас
Знаете ли къде се продава  разтвора на Лугол?
Или поне къде около Окръжна, или Гранг мол, където могат да ми го приготвят (от йод се приготвя)?
Благодаря

# 565
Трябва ми спешно съвет или споделете лични впечатления от Хепи, на централен плаж-Морски бар прочетох, че се казва в нета.
Избрахме го, за да заведем наши гости там, тази вечер, защото сме с деца - те да играят на плажа, ние да имаме лесен достъп до тях и да ги виждаме лесно. Познаваме менюто, но как е обслужването?
Не сме сядали там от 5-6г, защото последния път бяхме разочаровани от сервиза, чак оплакване в книгата им написахме.
Благодаря !

за мен Хепи си е на първо място като обслужване!  Особено пък долу на алеата никъде другаде не рискувам за ядене!

# 566
  • Варна
Мерси дива77 ! Рискувах и запазих места.

# 567
Знаете ли къде се продава  разтвора на Лугол?
Или поне къде около Окръжна, или Гранг мол, където могат да ми го приготвят (от йод се приготвя)?
Благодаря

Лекарства приготвят в аптека "Валя Дечева" на булевард "Цар Освободител" телефона - 612008, ако искаш се обади и попитай.

# 568
Мерси дива77 ! Рискувах и запазих места.

лятото е доста рисков сезон, всеки втори е с някакъв вирус, натравяне... нека все пак гостите останат с добри впечатления  Laughing

# 569
Благодаря ти, antonia. Изумих се, когато днес се обадих във варненския инспекторат и от там НЕ ЗНАЕХА!

Общи условия

Активация на акаунт