На пазар във Варна - 22

• 72 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
  • Варна
Някой беше споменал за кино под звездите. Ако може малко подобности, моляяя?   bouquet Heart Eyes

# 663
  • ВАРНА
Днес голямо тичане из целия град,първо обиколих Панаира на книгата,после търсих чаши за бяло вино/шампанско за подарък - за целта обиколих Домашен Рай на Червения,метро,Технохоум в Гранд Мол и едно магазинче на Цариброд,някъде другаде да се сетите да ме пратите за стъклярия,че ми се иска още малко да огледам.... Rolling Eyes

# 664
Някой беше споменал за кино под звездите. Ако може малко подобности, моляяя?   bouquet Heart Eyes
И аз се присъединявам към тази молба! Дайте координати!

# 665
# 666
Здравейте на всички!
Аз не съм варненка, но имам спешна нужда от помощ! Скоро си купихме апартамент от Шумен, доста е голям и ремонтите по него не свършват. В Шумен нямаме голям избор на магазини и артикули, дори да има в магазина няма разнообразие, да не говорим,че е адски скъпо в сравнение с Варна.
Та решихме да си купим от Варна някои неща. Търся специално гръб за кухня, възможно най-евтино. Къде във Варна мога да намеря такива специализирани магазини за плоскости, да извършват и услугата рязане, че кухнята ми е под ъгъл, че и коминско тяло... Смятаме да пътуваме в понеделник. Ще бъда благодарна на всички отзовали се! Благодаря предварително за отделеното време! ooooh! Просто ми е много натоварено и вече изнемогвам психически...Търся из нета но намерих само този магазин Хосе /http://www.hosse.bg HELPPP  baby_neutral

# 667
Магазини за плоскости са Хосе,Айсберг,Интериори,Стилекс.
Там избор на БГ и  други страни продукти.
Мисля,4е в нета ще откриеш адреси.Ако има проблем ми драсни ЛС и ще ти обясня Wink
Ли4но при мен оба4е при последната ми кухня декорните плоскости са от Интериори,а гърба е от една фирма Роси /бургаска- плоскости-Акритас/
http://www.rosi.bg/

# 668
Там избор на БГ и  други страни продукти.
Мисля,4е в нета ще откриеш адреси.Ако има проблем ми драсни ЛС и ще ти обясня Wink
Ли4но при мен оба4е при последната ми кухня декорните плоскости са от Интериори,а гърба е от една фирма Роси /бургаска- плоскости-Акритас/

Сърдечно благодаря!!! Започвам да се ровя!   bouquet

# 669
  • Варна
Там избор на БГ и  други страни продукти.

Освен във всички казани до тук, гръб за кухня има и в Практикер, Бриколаж, Алати, и мисля в Баумакс. Може  и там да погледнете.

# 670
Там избор на БГ и  други страни продукти.

Освен във всички казани до тук, гръб за кухня има и в Практикер, Бриколаж, Алати, и мисля в Баумакс. Може  и там да погледнете.

Благодаря! Имах ги в предвид. Но си мислех, че в такива специализирани магазини за плоскости може да е по-евтино.. Ще падне голямо обикаляне...  #Crazy

А това Интериори не намерих нищо за него, какъв тип магазин е, какви стоки има в него? Къде се намира? Благодаря!   bouquet

# 671
  • Варна
Момичета, къде има разнобразие от мъжки портфейли - търся да е от естествена кожа до 100-120 лева. Идеи? Praynig

# 672
Момичета, къде има разнобразие от мъжки портфейли - търся да е от естествена кожа до 100-120 лева. Идеи? Praynig

За разнообразие не знам, но бях гледала хубави в магазина на Массимо Дути (ет.0) и в магазина на Дизел и Лакоста (ет.1) в Гранд мола.

# 673
Интериори,продават много малко модели ,но изклю4ително ка4ествени продукти според майсторите.
Намира се  в близост до Мебелната палата ,на гърба на НАП.Като караш по  бул."Сливница" насреща остава музея на "Варнен4ик.Завиваш на кръстовището на ляво ,посока към  бул."Владислав" и веднага пак се завива в ляво.В дъното насреща се намира склада.Има скалдове и за води и др.Хи4 не мога да обяснявам,но най то4ното е  на гърба на НАП Wink

# 674
Интериори,продават много малко модели ,но изклю4ително ка4ествени продукти според майсторите.
Намира се  в близост до Мебелната палата ,на гърба на НАП.Като караш по  бул."Сливница" насреща остава музея на "Варнен4ик.Завиваш на кръстовището на ляво ,посока към  бул."Владислав" и веднага пак се завива в ляво.В дъното насреща се намира склада.Има скалдове и за води и др.Хи4 не мога да обяснявам,но най то4ното е  на гърба на НАП Wink

Изчислителния център , не НАП.

Общи условия

Активация на акаунт