Шезлонг за бебета- да или не и от кога до кога?

• 28 544
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
А, че не е фатално без него, не е.
Но аз имах с малката - съвсем обикновен и евтин, ами навсякъде си го разнасях, екстра си беше, тя си лежеше в него мнооого доволно.
На въпроса - да, удобно е; от веднага...

# 31
И аз ползвах шезлонг от самото раждане, като в първите дни не слагах бебето в коланчетата, а псотилах пелена върху целия шезлонг и го слагах отгоре. Нашият беше с много приятна извивка - все едно е в люлка. Имало е нощи в които съм слагала шезлонга между нас на спалнята в краката ни и с люшкане е заспивал. Нашият имаше дръжки и си го пренасях навсякъде из апартамента. Като поотрасна бебчо, започнах да го слагам и в коланчетата и да му повдигам облегалката да може да гледа (имаше степени). За мен е практична вещ.

# 32
Със сина ми не съм ползвала, но сега купихме за бебка преди около две седмици. Шезлонгът е съвсем обикновен, няма музика или вибрации, но аз съм доволна. Често слагам шезлонга с бебка на дивана, аз сядам до нея и и размахвам играчки пред лицето. Много е доволна. Откакто правим този номер, почти не я разнасям на ръце, а преди това ни беше основно забавление.

Общи условия

Активация на акаунт