Лидл ::16::

• 108 514
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде там
Момичета има ли във вашите магазини от тези спрейове http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-7373CB26-EA50B433/lidl_bg/hs … sl/4179_16420.htm ?
Интересува ме най-вече в Русе,Козлодуй или Плевен?

# 106
някой знае ли Тези царевички в кисел сос ли са или сладък?

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 02:26 от KaRoLa

# 107
  • Пловдив

Май е по-скоро солен...

# 108
  • София
Кисел е. Но не прекалено. Вкъщи ги харесваме!

# 109
  • София
Миналата седмица бяхме на почивка и сега не ги намирам тези рокли, които обсъждате. Гложди ме любопитство как изглеждат  Laughing
в брошурата ги има

Намерих брошура от миналата седмица в нета. Видях ги. Благодаря!
Цикламената най-много ми харесва.

# 110
Интересното е, че роклите са в оферта от понеделник /25.06/, а са ги свалили от промоцията на сайта им. http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-7CBD5285-CD383704/lidl_bg/hs … m?offerdate=16648

# 111
  • София
сигурно са свършили...

# 112
Аз видях офертите от 02.07.2012, на брошура на самия магазин, но се чудя защо не е качена на сайта им. От скоро наблюдавам стр. им в нета и не съм наясно, но все си мислех, че вече трябва да ги има.

# 113
Има я качена електронната брошура на сайта им, която е от утре.

# 114
Да кажа и аз за роклите,макар че не знам дали има смисъл,в понеделник още сутринта в 7,15 бяха разграбени имаше една жълта и една цикламена L-ка,засилих се за жълтата,но много прозираше и взех цикламената,която ми стои учудващо добре,имайки в предвид,че преди 3 месеца съм раждала и още съм далеч от идеалните си форми.Та с две думи,доволна съм и от трикото и от модела,ще си я нося с кеф  Grinning

# 115
  • София
И аз по темата за роклите. В новия Лидл в Слатина в понеделник имаше само 2-3 кафяви. Взех си S-ка, но противно на всички мнения, че са уголемени  малко ми е дълга и виси. Не знам дали да я скъсявам от към рамената.... Но иначе е много приятна и става за ежедневно носене.... Ако някой сподели къде има цикламени, ще съм благодарна..

# 116
  • Бургас
Купих си силиконова подложка 60/40 хареса ми дано скоро да я пробвам.http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=16696
има доста нови месни артикули -салами .шунки и др.

# 117
Не съм влизала в Лидл сигурно две седмици, темата изпуснах, сега видях, че имало нова, добре, че пишете, да се информира човек. Роклите изпуснах, гледам дънки ще има от понеделник, но са големи номера, а тяхните са ми много удобни. Силиконовата подложка (имам я отпреди) е удобна, меся на нея, за печене още не съм я пробвала. Peace

# 118
Напоследък забелязвам, че промоциите им стават още по-скапани, но също това, че определени стоки вече ги няма в магазините им, поне в този на Пещерско, където ходя, първо изчезна гранулирания чай, после пък плодовото кисело мляко от 1.50 лв/т.е. не знам дали точно в този ден е свършило или просто от много време го няма/

# 119
  • вече Пловдив
При нас вчера откриха втория Лидл. Над 100 пенсиорена щурмуваха рано-рано магазина, направо не можеше да се добереш до входа  ooooh! в 8 сутринта, че и по-късно. Вечерта минахме с мъжа ми - 2/3 от нещата на промоция бяха свършили, рокли нямаше, а хората грабеха като невидели дини.
Явно тази седмица ще е така, просто няма да припаря до Лидл 2 (а ми е много удобен) поне до понеделник  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт