Лидл ::16::

• 108 505
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Отвратителен магазин е този в Х. Димитър. Вчера специално отидох за бишкоти и НЯМАШЕ нито един пакет, а бананите бяха по-зелени от листата на дърветата. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тая верига май няма да я бъде дълго.

# 121
Момичета, чух че в Бургас в новия магазин щяло да има шатра с разпродажба Simple Smile

# 122
  • Бургас
Къде се намира навия магазин?
В " Изгрев" тази сутрин нямаше.

# 123
До гара "Владимир Павлов". Зад първата Билла.Като адрес е улица "Пирин" 8.

# 124
  • Viena
Днес пробвахме сладоледената торта от промоцията миналата седмица-дано да остане като постоянен продукт....страхотна е,много се хареса на всички.

# 125
  • Бургас
До гара "Владимир Павлов". Зад първата Билла.Като адрес е улица "Пирин" 8.
Много благодаря!
Знаех .че се строи там .но не знаех .че е Лидл

# 126
първо изчезна гранулирания чай
Малинов, опаковка...200гр мисля беше?
В нашия Лидл ми казаха,че вече го нямат като артикул, бил е до изчерпване на количеството.

# 127
  • Бургас
Момичета, вчера бях на въпросната шатра на новия Лидл в Бургас Laughing. Голямо ровене падна, хвърляш, мяташ дрехи във всички посоки, но си заслужаваше. Накупих много дрешки за детето на никакви цени.
Имаше детски дънки и джинси за по 3,50 лв., тениски и блузки с дълъг ръкав за 2,50 лв., комплектчета от потник с гащички за по 2,50 лв., комплект от шапка, шал и ръкавички за 1,50лв.. Аз такива щуротии купувах и затова им запомних цените.
Шатрата ще я има и днес, ако имате нужда, тичайте да се запасите  Grinning.
И друг път съм купувала детски дрехи от Лидл и съм доволна от качеството им, но вчера не можах да им устоя, два пъти намниах от там да поровя  Laughing

# 128
  • Бургас
И аз вчера минах през новия Лидл в Бургас, че и през шатрата Mr. Green.
Взех за бебето лятно чувалче и две бодита за 10 лв Laughing. Доволна съм

# 129
  • София
В Сф за такива шатри не съм чула да има или бъркам!?

# 130
  • в рaя
и във Варна май няма...?

# 131
  • София
имало е шатри в софия.

# 132
имало е шатри в софия.

Даже последно имаше в София минсалата седмица, в Слатина на новия магазин Simple Smile Дано има пак

# 133
Имам молба, може ли някой да каже дали има гранулиран чай от 1.49 лв в Лидл в Кичука, че тук на нашия не го мяркам от месец насам.Мерси

# 134
  • Pb
От тазседмичната промоция само течния препарат за дрехи на Формил ми хваща око.
Ще намина и за овесения ядки и май това ще да е.

Някой опитвал ли е белгийските шоколадови бонбони (не помня с точност, някъде около 6 лв. ми се върти, че струваха)? До сега коментари за тях не съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт