Лидл ::16::

• 108 483
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Къде е този формил и на каква цена ще бъде, питам, защото в сайта брошурата още я няма, какво ще има на супер събота

# 136
Къде е този формил и на каква цена ще бъде, питам, защото в сайта брошурата още я няма, какво ще има на супер събота
ето :http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-8F96A895-29C7FFCA/lidl_bg/hs … l/index_16843.htm

# 137
  • о`майна лунна нощ е
Този течен сапун го ползваме у дома, но нещо не мога да схвана защо пълнител от 1 л. е на по-висока цена отколкото да си купиш 2*500 мл. шишенцата барабар с помпичките?!
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_16848.htm

# 138
  • София
Аз взех от белгийските бонбони,ама отзиви ще има по-късно. LaughingЦената им беше 5.75лв в събота/ако това има значение/.

# 139
  • 1st floor
Аз жестоко се прецаках с верото от литър и половина Cleffect. То вярно, че за тая цена, няма какво да очаквам, ама е под всякаква критика... ooooh!...за да не отиде в кофата и да ме е яд още повече, мия чиниите по два пъти... Tired

# 140
  • Бургас
аз не видях комплекти за 2.50 в бургас. взех комплектче боксерки и потник за 5 лв да не съм валат и една мушама за маса за 3лв, не е лоша.

в самия магазин останах много изненадана. не съм виждала толкова бедно зареден магазин. не знам така ли е във всичките им магазини или са бързали да го отворят и не са го заредили добре. на места стоките бяха буквално пръснати по 1 бройка по щандовете, за да не стоят празни. в общи линии-не съм очарована, но ще следя темата, ако изскочи нещо интересно.

# 141
  • София
хъм, обикновенно са си пълни хубаво рафтовете, друг е въпроса, че принципно нали си продават предимно техните си стоки и реално няма такъв избор като в другите магазини, където има всякакви  марки продукти.

# 142
Аз жестоко се прецаках с верото от литър и половина Cleffect. То вярно, че за тая цена, няма какво да очаквам, ама е под всякаква критика... ooooh!...за да не отиде в кофата и да ме е яд още повече, мия чиниите по два пъти... Tired

Върни им го!

# 143
  • Бургас

в самия магазин останах много изненадана. не съм виждала толкова бедно зареден магазин.
Аз бях в събота и магазина не беше празен.

# 144
Аз имам такова веро и съм доволна.По-добре е от българските.И W5 много ми харесва.

# 145
  • 1st floor
Аз имам такова веро и съм доволна.По-добре е от българските.И W5 много ми харесва.
Сериозно ли?!  Shocked  Аз не купувам скъпи миещи препарати, но дори и сравнен с Ехо-то е гола-вода... ooooh! Може нещо моето да не е в ред. Не мога вече да го върна, защото го почнах и с това премиване по два пъти , вече е два-три пръста надолу...и касова бележка не пяза, и така...ще си го изразходвам някак...Да питам за течния перилен препарат , ползвали ли сте го?  newsm78

# 146
Аз от цветния съм доволна Partyот няколко месеца само него ползвам  ,ама този за бяло мирише неприятно Sad

# 147
Сериозно ли?!  Shocked  Аз не купувам скъпи миещи препарати, но дори и сравнен с Ехо-то е гола-вода... ooooh! Може нещо моето да не е в ред. Не мога вече да го върна, защото го почнах и с това премиване по два пъти , вече е два-три пръста надолу...и касова бележка не пяза, и така...ще си го изразходвам някак...Да питам за течния перилен препарат , ползвали ли сте го?  newsm78

Ползвам едни китайски купи за салата.Мазнината не се измиваше с нищо, даже миришеше на гранясало вече.Този препарат ги изми и вече си изглеждат съвсем чисти.

# 148

И аз ползвам Cleffect, но опаковката от 1 л, според мен е ок за цената си. А от 1,5 ги гледах, но не купих, W5 също е добър. Peace

Аз от цветния съм доволна Partyот няколко месеца само него ползвам  ,ама този за бяло мирише неприятно Sad

Но пък за бялото пере много добре, аз бях изненадана. Не съм усетила неприятна миризма, според мен и двата не са много ароматизирани, аз ползвам Коколино омекотител, той достатъчно (че и вповече) ароматизира. Peace

# 149
  • София
аз също от доста време мия с Cleffect, ехото е отвратителен, последният път като купих ми свали кожата от ръцете, буквално все едно бях с гъбички, така се белеше на кръгчета, щом спрях с нео на мига се оправиха ръцете, повече никога няма да купя ехо, пюр пробвах преди месец  изобщо не ми хареса, също така течен, ужасно изсушаващ, не по-добре миещ....
Лидлският си е супер, мие отлично. Течен е вярно и свършва бързо, но това количество за тази цена,  общо взето излиза колкото ехо, медикс или нещо такова по-гелесто да се ползва и ръцете са ми ок от него(ръкавици не ползвам)

Общи условия

Активация на акаунт