Лидл ::16::

• 108 296
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
Някой ползвал ли е кремовете за лице?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0FE4A39B-3A4A5BD6/lidl_bg/hs … l/index_17612.htm

# 601
Много ми е интересно, защото пишат че кремовете са за проблемна кожа, а на опаковките пише, че са за всеки тип кожа. Както и да е, взела съм от нощния крем, но все още не съм го ползвала и ще ми е интересно да чуя и аз мненията. Обърнете внимание, че кремовете не са намалени, нито пък душ-геловете и изобщо всички продукти от серията Сиен показани в каталога.

# 602
  • вкъщи
А някой има ли слънчеви очила от Лидъл.Снощи си взех,пише 100 процента защита,ама за тази цена силно се съмнявам,даже имат и три години гаранция уж.

# 603
  • София
А някой има ли слънчеви очила от Лидъл.Снощи си взех,пише 100 процента защита,ама за тази цена силно се съмнявам,даже имат и три години гаранция уж.

Имаме 2 модела, обаче точно тези със сменяемите стъкла се оказа, че на никой от двама ни не пасват и така и не се носят. Мъж ми си носи понякога (по-точно кара колело с тях) едни обикновени, без допълнителни стъкла пак от Лидл. Изработката им е доста наподобяваща китайска, доста некачествена пластмаса, а и определено не пазят колкото някои по-истински, но пък са страшно лекички, а и са много евтини и за каране на колело са супер  Peace Кофти е, че предишния път като бяха в промоция пак тези, нямаше отворени, а като не ги пробваш няма много голям шанс да ти паснат удобно на лицето.

# 604
Последно  детските слънцезащитни кремове имат ли парабени  или не и ако да- в на Нивея имат ли или нямат и как се разбира това всъщност.? newsm78

# 605
  • София
в някои кремове има в някои не, за нивея не знам, отиваш в магазина/аптеката взимаш който те интересува и четеш и търсиш в садаржанието. там пише ако има са разни етилпарабен, метилпарабет и т.н. 9парабен....(оригиналното съдържание ест.)

# 606
  • София
Много ми е интересно, защото пишат че кремовете са за проблемна кожа, а на опаковките пише, че са за всеки тип кожа. Както и да е, взела съм от нощния крем, но все още не съм го ползвала и ще ми е интересно да чуя и аз мненията. Обърнете внимание, че кремовете не са намалени, нито пък душ-геловете и изобщо всички продукти от серията Сиен показани в каталога.
И аз днес си взех от нощния крем и сега го ползвах. На първо четене съм доволна. Леко мазен, но бързо попива, не ти лепне по кожата. Дали ще смали бръчките - ще видим.. Embarassed

# 607
  • София
 Имате ли впечатления от велостоките?
Повечето ми трябват и мисля да взема по два (и за брат ми), та се питах има ли дебютанти Simple Smile
За очилата съм чел положително мнение (само смяната на плаките била трудна и рискована).

Смятате ли, че ще се изкупят бързо, да знам дали да ставам рано?  smile3524

# 608
  • Варна
Купували ли сте си дънки от Лидл? Как са като качество, удобни ли са? И пполагам, че след като не може да се пробва на място могда да взема, а ако не ми стават да ги сменя след това.

# 609
  • 1st floor
И аз се загледах в дънките, ама пусто като не мога без да пробвам... ooooh!

# 610
  • София
аз си взех последният път, дали не бяха същите(те все така бели и исини пускат) Simple Smile  хубави са, удобни и без да пробвам ми лепнаха, иначе ест, че като вс друго от магазина  може да се  заменят и връщат, ест не махате етикетите и пазите бележката. Малко по-дълбоки са само.

# 611
  • София
По повод маслото: купих го около 3-4 т.м. Имаше само това "чуден" и бях много разочарована, че няма  от немското Пилос, затова реших, че са го спряли.

# 612
  • 1st floor
Връщам се от там. Взех си от редовната лютеница с патладжан, интимния лосион (много хубаво мирише  Heart Eyes). Гледах и парфюмите. Напръсках се с тестерите на кафеникавия от пет лева и този от десет. Стават, но май не са моята миризма точно. Търся нещо по-свежо. Поне ще тествам колко са трайни... Laughing Исках да изпровам и синия вариант от парфюмите от пет лева, но и двете шишенца бяха тотално празни ...

# 613
  • Варна
Чудех се препаратите им от серията W5 как са? Аз взех да пробвам този за баня, но нещо не ме очарова.. Май трябваше първо да питам, после да купувам.
А душ геловете така ги похвалихте, че в най-скоро време ще търся това манго.  Wink

# 614
  • о`майна лунна нощ е
Универсалният им препарат ми хареса. Щом с него накиснах една загоряла тенджера с бобец и точно като на реклама с гъбата после избърсах дъното до светване, става препарата. Верото също ми хареса, импрегниращият спрей за обувки ... - ще ги купувам пак.
НО - пяната/голям флакон/ за тоалетна - не става. Почни нищо не изчисти.

Ще ходя до тракийския магазин в Пловдив. Дали има още от шоколадовите люспи от съботната промоция? Не вярвам да са ги изкупили, но знае ли се ...

Общи условия

Активация на акаунт