Да преправим старите мебели - 14

• 71 505
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не се виждат крака,но нападайте докато е време.

# 331
Сега да ви разкажа аз какви ги върших през почивните дни.Та купих си най обикновен латекс и три оцветителя в жълто,синьо и оранжево и успях да омажа двете легла и шкафчетата,стана много добре.Дори ги сглобих и ха да снимам и да се фукам днес ,малкия не взел апаратчето.Обаждам се на един приятел ,идва той с неговия професионален апарат и да ама не,не взел картата за апарата.Малко се ядосах но пък го възприех като знак,че ще ви покажа стаята в напълно завършен вид,тъй като там има секции от едното време които и те си чакат реда.Та тази почивка пак ще ходя и ще довърша изцяло стаята.
Сега се връщам да ви изчета че съм ви изпуснала два дни.

# 332
Мисмарина  масичката е станала като бонбон,направо завидях на детенце.
Миоки  правиш страхотни снимки и клоши е  невероятен получило ти се е страхотно местенце бравоооооооооо.
ВК по-скоро да ти се оправи детенце и честита придобивка.
А Дивиана е просто за завиждане с тези съкровища които има , направо са страхотниииии.Кафявото шкафче ми взе ума направо,ей таквоз подобно си търся за в кухнята,така че ако някой види подобно да свирка.

# 333
  • Варна
Хаха видяхте ли тази обява? Конкуренция на Преправалника.

http://prodavalnik.com/originalno-mebeli-ot-schaygi-i7407587

Ще ни вземат бизнеса ей  Joy

Да поясня защо първият път го написах преправАлник, а не преправЯлник. Веднъж по асоциация с продавалник и второ нямах предвид глагол преправя, а от преправа , направа, но и в двата варианта е вярно според мен.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 16:35 от Doris

# 334
вариАнта Wink

# 335
Те тез щайги нови и се губи идеята - от нищо нещо, а и ефекта няма да е същия.
По тая логика няма смисъл да преправяме стари неща - направо да си поръчваме новички със същата визия... кво толкоз  Grinning

# 336
  • Варна

Laughing

Вече съвсем се сбърках между а и я  smile3538

# 337
  • Варна
По тая логика няма смисъл да преправяме стари неща - направо да си поръчваме новички със същата визия... кво толкоз  Grinning

Обаждам се аз на един познат да ме снабди с няколко стари палета (имам една идея за шкаф за обувки, но като узрее ще споделя), а той ми казва, дай размери ще ти скова нови  Joy

# 338
Хихи, Дорис, замествай ги с точки:-))

Миоки, може и пластмасови каси за безалкохолно да се ползват Joy

В детската монтирахме 3 каси от дълбоките (само с толкова разполагах), супер удобни са са събиране на вещи, да ви кажа.

Идеи:

Това е страхотно!

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 16:46 от Felicidad

# 339
Felicidad  може ли да покажеш снимки на въпросните щайги.

# 340
Златен дъб, ще ги снимам. Специално тези си ги довлякох от Лион Laughing Споко, не като ръчен багаж, по камион ги пратих Laughing
Тук не съм срещала подобни.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 16:54 от Felicidad

# 341
Аз да си кажа, не че някой ме пита  Mr. Green. ама това с щайгите не ме кефи.
На този моя стол не му върви. Боядисах го днес с боля-автоимайл лак. Ц, не ми хареса.ях Айде с ремовал. Мажи, чисти, жули, търкай...ейй пешман станах. После един душ със сапунена вода. Сега съхне. Утре ще ми ударя един контактен грунд и после бяла на водна основа. Ааа, не е работа това с тия ацетонови блажни бои. Цялата се омазах. Купих си дунапрен и Джотина дамаска. Само да стигна до тях

# 342
  • Перник

Обаждам се аз на един познат да ме снабди с няколко стари палета (имам една идея за шкаф за обувки, но като узрее ще споделя), а той ми казва, дай размери ще ти скова нови  Joy

Пък моя съсед (управител на магазин) се отоплява с палети - цепи ги и - в камината  ooooh!

# 343
Ауу, това е много яко!

Но май като гледам са специално сковавани шайги, много са новички и еднакви едни такива.

VK , аз откога разправям, че повече с блажна боя няма да се захващам да боядисвам. То е цапане, миризими, трудно съхне, не са трайно цветовете (едно бяло в банята си беше взело да жълтее след 3-4 месеца още),тя автоемайла май е по-трайна откъм промяна на цвета, но миризмите са същите.
Да не говорим, че се затриват валячетата.
Да се оплача и аз - боядисвам си аз онова нещо, което е като поставка за вестници. Всичко точно, но реших за мина с лак отгоре и сега ми стои едно на петна, на четки... #Cussing out
И то един лак такъв оцветен в черно, мислех си, че дори да е несъвършена няма да личи. Май пак ще шкуря и отново.
Имам безцветен лак, но е на маслена основа (като блажните бои) и исках да си го спестя, но май няма да стане.

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 344
Melany99 непремнно ли трябва да минеш с лак  Thinking Уча се аз, за това питам Peace

Общи условия

Активация на акаунт