Да преправим старите мебели - 14

• 71 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Ми и аз не знам, но бях убедена, че ще се получи Laughing Това са две етажерки Икейски, от тези най-елементарните, от червени исках да ги  направя да изглеждат от хартия, защото ще събират детски книжки. Вместо да си ги боядиса и да ми е мирна главата, се захванах с този декупаж и в чудо се видях Laughing Явно тази хартия (кафява, амбалажна, на ролка) въобще не е е подходяща за тази цел. Rolling Eyes Етапите не съм ги снимала, че хич не бяха за снимки Joy Сега с белия латекс изглеждат все едно са от плат, не е лошо.

# 316
  • София
Feliscidad-амбалажната хартия е доста дебела за декупиране-9сега видях че сама си стигнала до този извод).Но според мене може да превърнеш дефекта в ефект-да акцентираш на набръчканото или да го потъмниш(може би на принципа на битума и боята за обувки)

# 317
Да, явно Tired Получи се, но много грубо. Ако беше с нормална декупажна хартия, това червено щеше да прозира Rolling Eyes

# 318
Нищо де, сега имаш основа за поправки, а и не се знае, може да се получи нещо много интересно  Simple Smile те така стават добрите открития  Peace

# 319
Хаха, да, някаква нова техника ще открия Laughing

Стаята е почти готова, малко довършителни и подреждаме днес Party

# 320
Хей ги на убавците един до друг

Миоки, големи хубавци наистина! Simple Smile

Фелисидад, интересен експеримент. Simple Smile Ако не държиш хартията да е непременно дюс, пробвай с телефонния указател. Laughing Не се шегувам!
Разсъждавала съм по въпроса да облепя нещо с вестници например, но все се зачитам по написаното и ме дразнят някакви негативни новини или тъпотии... А телефонният указател е от кремава хартия, доста тъничка, със ситен шрифт и не носи негативни послания. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 321
  • София
СНИМКИ!Снимки! Снимки!

# 322
Можеше да я намачкаш добре и равномерно, да я намокриш обилно, подсушаваш и праскаш където ти е кеф...
Гледай позитивно- вярно, че е твърдичка, но така пък няма да ти се разкисне  Mr. Green

# 323
Барба, аз на един друг шкаф съм му замислила El Pais Laughing , но все не му идва ред. тУказател не съм виждала от детството си, а то си беше доста отдавна Laughing
Тези исках да са като картонени, но тази хартия е много неподходяща. Който разбира повече от декупаж, моля да сподели с каква  би се получило върху ярко червена основа.

Мумита, такава ми беше идеята, после реших, че тя си се мачка натурално. Може би не я изцеждах достатъчно? Стана ок, но като изсъхна, на места се получиха петна. Да не е от лепилото? С Ц200 го правих.

Да ви кажа, декупажът не е за всеки, направо си се изнервих Joy

# 324
Колко сте бързиии! Не мога да смогна Crazy.
Честити придобивки на всички!
Мис Марина, цикламената масичка е чудесна! Grinning
Лабрекс, столът е станал прекрасен! И според мен няма никакво значение, че са различни. Flutter
Столовете на Миоки са живото доказателство!
Дори няма нужда някой да сяда на тях, имам чувството, че си говорят помежду си   bouquet
Толкова е истинско това!

Облепянето с хартия от вестници/книги и на мен ми допада. Преди време имах идея за комикси на една стена, но по-късно се отказах. Както и да е, но тогава открих он лайн броеве на списание Дъга (с истинско шега не бива Laughing); а също и на всякаквите комикси Мики Маус, Доналд Дък, Чичо Скрудж, Дейзи Дък, Смърфовете и пр. Мислех си, че могат да се разпечатат на подходяща хартия и да се действа. Всъщност продължавам да си го мисля, но нямам къде да прилагам Laughing.

# 325
тУказател не съм виждала от детството си, а то си беше доста отдавна Laughing

Сериозно? Тук всяка година ни пращат по едно ново издание по пощата, та имам излишък. Laughing

Да ви кажа, декупажът не е за всеки, направо си се изнервих Joy

Хахахаха Laughing
Аз така и не съм се наемала да пробвам, но и до сега не съм имала конкретни идеи.

# 326
Може би с подходяща хартия е забавно, но с тази направо се озорих. Накрая дъщеря ми помисли, че сериозно имам нужда от помощ и започна и тя да мокри хартии и да ги залепва върху току-що боядисаната стена Joy Laughing

# 327
лелееее колко сте изписали  Hug много красоти   bouquet
приключих с моите столчета преди 2-3 седмици вече,но все не намирам време да кача снимките и да ви се похваля кооолко хубажи станаха,а щях да ги изхвърлям.
Благодаря ви момичета,че ме вдъхновихте  Grinning

# 328
# 329
Момичета страхотни неща, нямам време да поздравя поименно, но съм възхитена   bouquet.
ПП. Нали някакви жълти страници разпространяваха free по едно време сиггурно и те стават за декупаж.
Ох, обожавам тази тема , особено откак се затопли BlushЩе бягам, че имам доста задачки за деня.

Общи условия

Активация на акаунт