За колко време ви свършва заплатата?

• 58 407
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Severina_, стоят и те чакат друг път...))))

# 511
Аз не мога да разбера за какаво някои слагат по половин заплата на спестовна сметка ? При тази инфлация не е ли погрешно? И все се 4удя дали като спестявам пари на месец и лишавам например сина ми от летен лагер или увеселителен парк ... дали не слагам парите в банката за да могат някои да си водят с тях техните деца на лагер и да си строят вили ... като лгедам колко са виртуални парите ... не мога да си представя как моите стоят на сметката и мен ме 4акат !

Ако заделя половин заплата, то ще е След лагерите и парковете, сладоледите и т.н.
И какво значение има какво правят Някои, че да го разбираме?Я го правят, я не, аз такива не познавам.

# 512
Аз не мога да разбера за какаво някои слагат по половин заплата на спестовна сметка ? При тази инфлация не е ли погрешно? И все се 4удя дали като спестявам пари на месец и лишавам например сина ми от летен лагер или увеселителен парк ... дали не слагам парите в банката за да могат някои да си водят с тях техните деца на лагер и да си строят вили ... като лгедам колко са виртуални парите ... не мога да си представя как моите стоят на сметката и мен ме 4акат !

Не гледай от позицията да заделяш пари, лишавайки семейството си от нещо.
Човек трябва (според мен поне) да заделя едва след задоволяване на нуждите на семейството си, ако може да си го позволи.
Още повече, че никой от нас не знае какво ще му се случи утре.

# 513
Понякога изпитвам угризения, че не спестявам, но после , по повод това , че не знаем какво ни чака утре, не мога да си отговоря и на въпроса колко пари биха ми стигнали за това "утре"?

# 514
  • София
Някои хора са спестили 33 милиарда влогове с българските банки!
От заплата ли , от закуски ли, не знам!
Аз пък се кефя,че имам кредити, защото колкото и да е висока лихвата, не може да настигне инфлацията.
Пък и парите съм ги взела, похарчила и съм се накефила, а не да ги кътам и да чакам да дойде някой ден да ги похарча.Че то тоя ден може въобще да не дойде.

# 515
oх, стига с това чакане...някои нищо не чакат, живеят си, харчат си, просто им остава.

# 516
  • България-Швейцария
Тези 33 милиарда на физически лица ли са или фирмените депозити влизат вътре?
Щото ако е така е много крива картинката.

# 517
Аз не мога да разбера за какаво някои слагат по половин заплата на спестовна сметка ?

А какво да правя с парите, които ми остават, след като съм си платила сметките,
отделила за храна и забавления, поредния чифт ненужни обувки и т.нат.
Инфлацията не е оправдание да се харчи до дупка, поне за мен.

# 518
Аз не мога да разбера за какаво някои слагат по половин заплата на спестовна сметка ?

Да, много зависи каква сума ти остава. Ако можеш да заделиш не повече от 100лв на месец, за някой може да е безсмислено, т.е. сумата да е твърде малка (въпреки, че това са си пари за доста хора Sad ). Ако, обаче ти остават 500 или 1000+ какво предлагаш? Всеки месец с тях да се направи един допълнителен шопинг по магазините?

# 519
Пу, не бих отказала допълнителен шопинг да дохарча някои и други 1000 лв, ама пусто Mr. Green

# 520

Екскурзии до Малдивите, Бора- Бора, Сейшелите  Peace

# 521

На 10% от населението, които съставляват т.н олигарси.

# 522
Да, за пътувания са доволно похарчени пари.
Но пак не може да пътуваш постоянно, само в отпуската. На заплата сме все пак  Wink
А има хора, които не обичат да пътуват. Всеки с интересите си.

За пазаруването-един месец ще похарчиш 1000, втори месец 1000,
знам, че винаги има нужда от още един чифт обувки  Mr. Green, но все пак, ще ти писне..
Убедена съм, че има хора, които без проблем ще си ги харчат месеци наред. Пожелавам им ги..

# 523
Пожелавам всеки му да не знае за какво да изхарчи излишъка от заплатата си.
Купувайте злато.

# 524
  • София

На 10% от населението, които съставляват т.н олигарси.

т. н. олигарси съставляват около 0, 001 % от населението.

Общи условия

Активация на акаунт